hdmi -חיבור

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
itzikm פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

8O האם חיבור יציאת hdmi מה tv לחיבור יצאת hdmi ב dvd הוא חיבור בניפרד או שצריך גם את חיבור הקומפוננט יחד?
כאשר אני מחבר רק את הכבל hdmi ל tv אין שום סיגנל בtv רק אם אני מחבר בנוסף גם את היציאת קומפוננט(מדובר רק בחיבור טלויזיה ל dvd ) יש סיגנל.
משהו יכול לתת לי הסבר ?אני מעביר ב tv ליציאת hd ואין כלום ורק אם אני מחבר את שני סוגי החיבורים אז יש סיגנל אבל רק ביציאת הקומפוננט ב טלויזיה.
בקיצור, עזרה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

תחילה, במסך ה TV שלך אין יציאה יש רק כניסה.

שנית, חיבור HDMI לא זקוק ל component.

שלישית הבעיה היא כנראה בהגדרות שלך בנגן ה DVD. אין לי מושג מה יש לך אבל אני בטוח שהוא לא מסוגל לשדר בו זמנית גם component וגם RGB דרך ה HDMI. בדוק את ההגדרות שלו ותעזר במדריך למשתמש שלו.

בדוק גם את הכבל, אולי הוא תקול. נסה לחבר משהו אחר למסך דרך ה HDMI.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

itzikm פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

צהריים טובים
אני יודע שאי אפשר לחבר את שניהם יחד(אבל אתה יודע..)בdvd אני פותח את כל מה שקשור לhd ועדיין לא מקבל סיגנל לאות hd בטלויזיה רק בכניסת הקומפוננט.
האם יכול להיות שכבלי הקומפוננט מחוברים לtv זה הגורם שמפריע לכניסת הhdmi ?אולי צריך להוציא אותם מהמחברים ולחבר רק את כבל הhdmi ?
מחכה לתשובה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

תנסה, מה כבר יכול לקרות

itzikm פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

שלום רב
ה dvd היה תקול.הוחלף בהצלחה.עובד.
שוב לכולם :יש לי כבל של לוקסור ב70 ש"ח למרחק של 2 מטר-לפי השירשורים כאן באתר הבנתי שאין הבדל רציני באייכויות במרחקים אלה בין יקר לזול האם זה אמיתי או לא? האם כל הכבלים כיום הם 1.3b והאם זה צריך להיות רשום על הכבל עצמו או רק בעטיפה(חוכמה)?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

אין כבל שהוא 1.3b. זה טריק שיווקי די מלוכלך שנועד לשכנע קונים שיש כבלים שבאופן פלאי מתאימים רק להעברת HDMI 1.3b.

כל גרסאות ה HDMI משתמשים באותם כבלים ויש שני סיווגים לכבלים שאי להם שום קשר לגרסת ה HDMI. הסוג הראשון הוא Category1 והוא נחשב לפשוט יותר, אם כי במרחק של 2-3 מטר הוא יוכל להעביר כל דבר. הסוג השני הוא Category2 והוא מסוגל להעביר למרחקים ארוכים (נגיד 10-15 מטר) גם 1080p מבלי שיופיעו הנקודות הירוקות הידועות לשימצה.

בעקרון מוצר רציני צריך להיות מסומן כ category 1 או category 2. במידה ולא רשום אז לא כדאי לך לקנות אותו.

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”