צריך עזרה במציאת רסיבר ב3 אלף
-
ליאור_המשיח
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום, אני כרגע מתגורר בחדר בגודל 3.1 על 4.2 ויש לי מערכת רמקולים למחשב של Creative T6060 (5.1). כמו כן רכשתי לא מזמן Pansonic LX80 בגודל 37 אינץ' ואני מעוניין גם להתאים לה מערכת סאונד. כמו כן אני מעוניין לחבר בעתיד את המחשב לטלוויזיה ויש לי כרטיס קול של Creative מדגם Audigy 2 ZS.
הדרישות שלי מהמערכת הן כאלה:
35% PS3
35% מוזיקה דרך המחשב.
20% סרטי בלו ריי וסרטים באיכות HD מהאינטרנט.
10% שידורי טלוויזיה רגילים.
התקציב הוא כ3000 שקל אבל זהו הקו האדום ובאמת שאין לי יותר מזה ולכן אבקש מכם ללכת יותר לכיוון ה2500 ולהשאיר כסף לעלויות טכנאי וכו'.
*שכחתי לציין שאין צורך שהרסיבר יתמוך ב7.1 מכיוון שלחדר שלי לא יהיו יותר מ5 רמקולים וסאב וופר.
הדרישות שלי מהמערכת הן כאלה:
35% PS3
35% מוזיקה דרך המחשב.
20% סרטי בלו ריי וסרטים באיכות HD מהאינטרנט.
10% שידורי טלוויזיה רגילים.
התקציב הוא כ3000 שקל אבל זהו הקו האדום ובאמת שאין לי יותר מזה ולכן אבקש מכם ללכת יותר לכיוון ה2500 ולהשאיר כסף לעלויות טכנאי וכו'.
*שכחתי לציין שאין צורך שהרסיבר יתמוך ב7.1 מכיוון שלחדר שלי לא יהיו יותר מ5 רמקולים וסאב וופר.
נערך לאחרונה על ידי ליאור_המשיח ב 20/10/2008 15:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
ליאור_המשיח
-
- חבר שרק התחיל

מקפיץ
-
ליאור_המשיח
-
- חבר שרק התחיל

המליצו לי על הרמון קרדון 255, איך הוא?? האם הוא מבסגרת התקציב?
-
ליאור_המשיח
-
- חבר שרק התחיל

בבקשה עזרה..
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
הרסיבר הזה מומלץ ביותר.ליאור_המשיח כתב:המליצו לי על הרמון קרדון 255, איך הוא?? האם הוא מבסגרת התקציב?...
כפי שכבר נכתב, מומלץ גם לשדרג את הרמקולים. אמנם הרסיבר הזה יעבוד איתם, אבל האיכות של הרמקולים לא מצדיקה את האיכות של הרסיבר.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
ליאור_המשיח
-
- חבר שרק התחיל

קודם כל תודה על התגובות.
תראו, אני אגדיר טוב יותר ככה את עצמי: האוזניים שלי לא רגישות. ממש לא. כמו כן הרסיבר לא ישמש אותי לעוצמות מרעידות בתים ומקימות סיכסוכים עם השכנים.
אני יותר בקטע של משהו סולידי, המשתמש הפשוט. לכן מחיפוש שעשיתי בכמה חנויות גם לקחת סט של רסיבר+סאב+5 רמקולים נראה לי רעיון טוב.
יודעים מה? אני אפילו מוכן להתפשר על רסיבר+סאב+2 רמקולים בתור התחלה מסיבה פשוטה שזה חדר מגורים בינוני ולא סלון.
היום שמעתי באיזה חנות את הדגם הבא של ONKYO HS-508 והוא נשמע לי ממש טוב עם אותם רמקולים שהוא מגיע. הסאב קצת איכזב אבל אין לי מושג אם הוא פעל/הבאס היה מוגבר נכון.
אשמח לקבל עוד המלצות לסטים שלמים או רק רסיברים למשתמש הפשוט שבפשוטים בתקציב של 3000 גג.
תראו, אני אגדיר טוב יותר ככה את עצמי: האוזניים שלי לא רגישות. ממש לא. כמו כן הרסיבר לא ישמש אותי לעוצמות מרעידות בתים ומקימות סיכסוכים עם השכנים.
אני יותר בקטע של משהו סולידי, המשתמש הפשוט. לכן מחיפוש שעשיתי בכמה חנויות גם לקחת סט של רסיבר+סאב+5 רמקולים נראה לי רעיון טוב.
יודעים מה? אני אפילו מוכן להתפשר על רסיבר+סאב+2 רמקולים בתור התחלה מסיבה פשוטה שזה חדר מגורים בינוני ולא סלון.
היום שמעתי באיזה חנות את הדגם הבא של ONKYO HS-508 והוא נשמע לי ממש טוב עם אותם רמקולים שהוא מגיע. הסאב קצת איכזב אבל אין לי מושג אם הוא פעל/הבאס היה מוגבר נכון.
אשמח לקבל עוד המלצות לסטים שלמים או רק רסיברים למשתמש הפשוט שבפשוטים בתקציב של 3000 גג.