אפשרות ניגון bluray ע"י סטרימר ללא RIP ? (ועוד כמה שאלו

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
jarrettman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
ביום חמישי רכשתי מסך של סמסונג (46" a650) ואני מחכה בקוצר רוח לקבלו.
בינתיים ישבתי פה על הפורום כמה שעות ולפני הכל אני רוצה לציין שממש תענוג לקרוא בו, הרמה המעולה במקצועיות והאדיבות.... כן יירבו! אני שמח להצטרף.

אני מתכוון לרכוש מזרים מדיה (פופקורן או HDX1000, מה שיגיע יותר מהר) וכן כונן בלו ריי למחשב. בינהם אני אעביר כבל רשת באורך 7 מטר לערך.
כמה שאלות::
1. אם אני מבין נכון, את כבל הרשת אני מחבר ישירות לראוטר (שלי הוא הסימנס הסטנדרטי שבזק מחלקים). האם הקונפיגורציה הזאת בהתחשב באורך הכבל תאפשר לי לנגן גם בלו ריי ? האם יש בעיות צפויות אחרות בקונפיגורציה הזאת ? (אני מוותר על עניין האלחוטיות. בבית שלי, יהיה לי יותר קל להעביר כבל מאשר לרכוש ראוטר + דונגל ועוד עכשיו קראתי על עניין הגירסאות של הדונגל) האם יש חסרונות בחיבור חוטי ? (כלומר מלבד החוט...)
2. האם אני מחוייב לעשות RIP של סרט (DVD או BLURAY לדיסק לפני שאני אוכל לנגן אותו, או שיש דרך לנגן ישירות מהכונן האופטי? (בהנחה שהבאתי סרט מהאוזן ופשוט בא לי לשבת ולראות אותו עם חברים בלי להסתבך יותר מדי.
3. מה הדרך המועדפת לבצע RIP כזה ? ANYDVD HD + CLONE DVD ? כמה זמן דבר כזה לוקח ?

תודה מראש,
גבי

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #2 

1. חיבור חוטי הינו מצויין ויספיק לך עבור כל תכני ה HD הקיימים כיום.
2. עדיף לבצע RIP.
3. רשמת נכון, התהליך לוקח פחות מ 10 דקות.

jarrettman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה זיו על התשובה המהירה (ובשבת)
האם מדובר על 10 דקות RIP עבור סרט DVD או BLU RAY ?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #4 

10 דקות עבור DVD.
עבור Blu-ray, זמן ארוך יותר משמעותית.

jarrettman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תיארתי לעצמי,
האם יש דרך לנגן את הסרט ישירות מהכונן האופטי בלי לחכות לריפ בכל פעם ?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #6 

כן. הסברתי בביקורת ל HD X 1000 & Popcorn Hour A-110 באילו מקרים התהליך יעבוד.

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

Re: אפשרות ניגון bluray ע"י סטרימר ללא RIP ? (ועוד כמה

שליחה #7 

jarrettman כתב:שלום לכולם,
ביום חמישי רכשתי מסך של סמסונג (46" a650) ואני מחכה בקוצר רוח לקבלו.
בינתיים ישבתי פה על הפורום כמה שעות ולפני הכל אני רוצה לציין שממש תענוג לקרוא בו, הרמה המעולה במקצועיות והאדיבות.... כן יירבו! אני שמח להצטרף.

אני מתכוון לרכוש מזרים מדיה (פופקורן או HDX1000, מה שיגיע יותר מהר) וכן כונן בלו ריי למחשב. בינהם אני אעביר כבל רשת באורך 7 מטר לערך.
כמה שאלות::
1. אם אני מבין נכון, את כבל הרשת אני מחבר ישירות לראוטר (שלי הוא הסימנס הסטנדרטי שבזק מחלקים). האם הקונפיגורציה הזאת בהתחשב באורך הכבל תאפשר לי לנגן גם בלו ריי ? האם יש בעיות צפויות אחרות בקונפיגורציה הזאת ? (אני מוותר על עניין האלחוטיות. בבית שלי, יהיה לי יותר קל להעביר כבל מאשר לרכוש ראוטר + דונגל ועוד עכשיו קראתי על עניין הגירסאות של הדונגל) האם יש חסרונות בחיבור חוטי ? (כלומר מלבד החוט...)
2. האם אני מחוייב לעשות RIP של סרט (DVD או BLURAY לדיסק לפני שאני אוכל לנגן אותו, או שיש דרך לנגן ישירות מהכונן האופטי? (בהנחה שהבאתי סרט מהאוזן ופשוט בא לי לשבת ולראות אותו עם חברים בלי להסתבך יותר מדי.
3. מה הדרך המועדפת לבצע RIP כזה ? ANYDVD HD + CLONE DVD ? כמה זמן דבר כזה לוקח ?

תודה מראש,
גבי
...
הי,
סתם שאלה, אם אתה כבר בעד להביא דיסקים מקוריים ( ואני בעד (Y) ) לא עדיף לך להביא bluray player ...אם תבדוק בחו"ל תראה שהמחירים לא הרבה יותר גבוהים מאשר כוננן bd בארץ.

jarrettman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

באירופה נגן זול יעלה 1200 שח. העניין הוא שהוא יתן פתרון רק לדיסקים, בעוד שמזרים נותן מענה לכל סוג מדיה. לטעמי עדיף להשקיע עוד כמה גרושים וללכת על המזרים.
אה, ואנחנו לא באירופה. כאן אותו נגן עולה 4,300 לפני מיקוח.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”