חיבור a450 למחשב - שאלות חשובות
אני מתכנן על הטלוויזיה כבר לא מעט זמן וחיכיתי לירידת המחירים, שעכשיו מתרחשת.
אבל עכשיו עלו בי שאלות בנוגע לחיבור הטלוויזיה למחשב.
שמתי לב שאם אני מחבר עם כבל VGA, אני אצטרך להעביר אודיו עם כבל 3.5mm - 3.5mm פשוט. מה קורה אם אני מחבר בחיבור DVI-HDMI שלא מעביר אודיו? איך אני אגרום לטלוויזיה להשמיע סאונד מהמחשב בזמן שהוידאו הוא דרך הhdmi?
אין לי מגבר ולכן אני מתכנן כבר ישיר מהמחשב לטלוויזיה - יווצרו בעית כלשהן עם כך?
אגב, הטלוויזיה הזאת תומכת בNR דרך כל הכניסות שלה?
תודה רבה רבה לכם!
אבל עכשיו עלו בי שאלות בנוגע לחיבור הטלוויזיה למחשב.
שמתי לב שאם אני מחבר עם כבל VGA, אני אצטרך להעביר אודיו עם כבל 3.5mm - 3.5mm פשוט. מה קורה אם אני מחבר בחיבור DVI-HDMI שלא מעביר אודיו? איך אני אגרום לטלוויזיה להשמיע סאונד מהמחשב בזמן שהוידאו הוא דרך הhdmi?
אין לי מגבר ולכן אני מתכנן כבר ישיר מהמחשב לטלוויזיה - יווצרו בעית כלשהן עם כך?
אגב, הטלוויזיה הזאת תומכת בNR דרך כל הכניסות שלה?
תודה רבה רבה לכם!
כניסות האודיו בטלוויזיה לא מוצמדות לכניסת וידאו כלשהי?
אני מתכוון - אם יש av1 / av2 וכו' אזי כניסות האודיו לא מחוברות גם לכניסת וידאו? או שיש כניסות אודיו נפרדות?
ואם כן - כל עוד הכבל מחובר זה תמיד ישמיע משם את הסאונד מהמחשב או רק כשאני אהיה בערוץ הhdmi?
אני מתכוון - אם יש av1 / av2 וכו' אזי כניסות האודיו לא מחוברות גם לכניסת וידאו? או שיש כניסות אודיו נפרדות?
ואם כן - כל עוד הכבל מחובר זה תמיד ישמיע משם את הסאונד מהמחשב או רק כשאני אהיה בערוץ הhdmi?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
יש כניסות אודיו נפרדות. יש כניסת אודיו נפרדת לכניסת HDMI2 (רלוונטית במקרה שה-HDMI עצמו לא מעביר אודיו). בטלוויזיה הזו מחברים את המחשב או ב-VGA או ב-HDMI בכניסה מס' 2 (בלבד).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

אם האודיו של המחשב יחובר לכניסת השמע הצמודה ל-HDMI2 אז רק כשתבחר את כניסת HDMI2 המחשב יישמע.
אם האודיו של הממיר יחובר (נניח) לכניסת השמע הצמודה ל-SVIDEO, אז רק כשתבחר את כניסת ה-SVIDEO הממיר יישמע.
אם האודיו של הממיר יחובר (נניח) לכניסת השמע הצמודה ל-SVIDEO, אז רק כשתבחר את כניסת ה-SVIDEO הממיר יישמע.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

ל-A450 יש כניסת HDMI. אתה צריך כבל DVI-HDMI או כבל HDMI-HDMI ומתאם DVI-HDMI שתחבר לכרטיס המסך שלך (ל-DVI). בכבל HDMI יש (כיום) שתי קטגוריות. למרחק של 10 מ' חשוב מאד Category 2...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

אם לא מציינים או שהמוכר לא יודע, אז זה כנראה Category 1.
ל-1080P אני יודע מתוך נסיון שכבל Category 1 באורך 10 מ' לא מספיק טוב. יש סיכוי של-720P הוא מספיק טוב (לא יודע, לא ניסיתי). כדי להיות בטוח מאד ממליץ על Category 2.
ל-1080P אני יודע מתוך נסיון שכבל Category 1 באורך 10 מ' לא מספיק טוב. יש סיכוי של-720P הוא מספיק טוב (לא יודע, לא ניסיתי). כדי להיות בטוח מאד ממליץ על Category 2.