הארד דיסק בחיבור ESATA גורם ל ISTAR להתקע
שלום,
חיברתי HD חיצוני MYBOOK 1 TB בחיבור ESATA למכשיר ה-ISTAR.
כאשר הארד דיסק לא בפעולה זמן מסויים ומנסים לגשת אליו הוא גורם למכשיר להיתקע.
ניסיתי להוריד את כל אפליקציות הNMT וניסיתי גם כאשר כל האפליקציות פועלות.
רעיונות?
חיברתי HD חיצוני MYBOOK 1 TB בחיבור ESATA למכשיר ה-ISTAR.
כאשר הארד דיסק לא בפעולה זמן מסויים ומנסים לגשת אליו הוא גורם למכשיר להיתקע.
ניסיתי להוריד את כל אפליקציות הNMT וניסיתי גם כאשר כל האפליקציות פועלות.
רעיונות?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
1. אולי לגרום לכונן שיעבוד כל הזמן ובכך להמנע מהבעיה?
2. פנה לחברת ISTAR, נראה מה הם אומרים.
2. פנה לחברת ISTAR, נראה מה הם אומרים.
1. יש לך רעיון איך לגרום לכונן לעבוד ללא הפסקה?
2. שלחתי מייל ל[email protected] אבל בכל מקרה אני לא ממש מצפה לתגובה מהם כי עד היום שלחתי להם 2 מיילים שונים בקשר לבעיות שונות ללא תגובה (פה דווקא עזרו לי). הניסיון שלי עם שירות הלקוחות שלהם על הפנים, כדי להיות הוגן ראיתי תגובה של מישהו שדווקא היה מרוצה מהשירות שלהם (אולי כתובת המייל ששלחתי לא נכונה או שיש להם תוכנת SPAM ממש אגרסיבית ....
)
2. שלחתי מייל ל[email protected] אבל בכל מקרה אני לא ממש מצפה לתגובה מהם כי עד היום שלחתי להם 2 מיילים שונים בקשר לבעיות שונות ללא תגובה (פה דווקא עזרו לי). הניסיון שלי עם שירות הלקוחות שלהם על הפנים, כדי להיות הוגן ראיתי תגובה של מישהו שדווקא היה מרוצה מהשירות שלהם (אולי כתובת המייל ששלחתי לא נכונה או שיש להם תוכנת SPAM ממש אגרסיבית ....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אז אני השני שאומר לך שהשירות שלהם מעולהharakaka כתב:1. יש לך רעיון איך לגרום לכונן לעבוד ללא הפסקה?
2. שלחתי מייל ל[email protected] אבל בכל מקרה אני לא ממש מצפה לתגובה מהם כי עד היום שלחתי להם 2 מיילים שונים בקשר לבעיות שונות ללא תגובה (פה דווקא עזרו לי). הניסיון שלי עם שירות הלקוחות שלהם על הפנים, כדי להיות הוגן ראיתי תגובה של מישהו שדווקא היה מרוצה מהשירות שלהם (אולי כתובת המייל ששלחתי לא נכונה או שיש להם תוכנת SPAM ממש אגרסיבית ....)
...
אחרי 2 מיילים עם נסיונות פתרון לבעיה דומה, שלחתי להם את המכשיר לפני שבוע והמכשיר החלופי כבר בדרך חזרה.
יש אפשרות שתתן פרטים על הבעיה שהייתה לך?eyaltir כתב:אז אני השני שאומר לך שהשירות שלהם מעולהharakaka כתב:1. יש לך רעיון איך לגרום לכונן לעבוד ללא הפסקה?
2. שלחתי מייל ל[email protected] אבל בכל מקרה אני לא ממש מצפה לתגובה מהם כי עד היום שלחתי להם 2 מיילים שונים בקשר לבעיות שונות ללא תגובה (פה דווקא עזרו לי). הניסיון שלי עם שירות הלקוחות שלהם על הפנים, כדי להיות הוגן ראיתי תגובה של מישהו שדווקא היה מרוצה מהשירות שלהם (אולי כתובת המייל ששלחתי לא נכונה או שיש להם תוכנת SPAM ממש אגרסיבית ....)
...
אחרי 2 מיילים עם נסיונות פתרון לבעיה דומה, שלחתי להם את המכשיר לפני שבוע והמכשיר החלופי כבר בדרך חזרה....
דרך אגב קיבלתי תגובה מכתובת המייל [email protected]
מצ"ב השירשור בפורום שלהם,
דרך אגב זה המייל שגם אני קיבלתי ממנו תשובה
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... ic&t=17980
דרך אגב זה המייל שגם אני קיבלתי ממנו תשובה
http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... ic&t=17980