זקוק לעזרה בהחלטה קשה.... :-(

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
geblig פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

הי,

אז ככה, לגבי הרסיבר אני מתלבט בין Onkyo606 ל denon1909...שמעתי את שניהם.. עם המון סוגי רמקולים.. האמת שהם די מקבילים. הבעיה היא בבחירת הרמקולים.. יש לי תקציב שמספיק
לקניית רצפתיים של kef Q7 אבל זהו...לא יכול לקנות כרגע לא סנטר ולא סאב ולא סראונד אחוריים וזה די מבאס להביא הביתה "חצי מערכת" (ויקח זמן עד שאביא את השאר...חצי שנה בערך). האופציה השניה היא להביא סט של שישיה (נאמר של kalipsch) בערך באותו הסכום...(יש כל מיני אפשרויות כאלה)
ברור שמדובר על סטלייטים וזה על הפנים לסטריאו אבל לקולנוע ביתי זה יהיה סבבה...לא? (אני די משכנע את עצמי פה... :-))
מצד שני ה kef q7 זה איכות וזה נראה לי עדיף לאט לאט ובסוף לסיים עם מערכת איכותית....

מה אתם אומרים?

תודה מראש!

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3331
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #2 

אני הייתי הולך על לאט ואיכותי. חצי שנה זה לא המון זמן אז אולי שווה לסבול קצת במקום להצטער על איכות פחות טובה.
חנן,

מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #3 

השאלה היא כמה קולנוע ביתי חשוב לך? אם התשובה היא "מאוד" אז בכל זאת הייתי מתחיל עם הסט של קליפש ועם הזמן משדרג הלאה. אל תשכח שתמיד תוכל למכור את הסט של קליפש בסכום יפה בשוק היד שניה. לכזה סט תמיד יהיו קונים.

לעומת זאת, אם קודם כל חשוב לך מוסיקה איכותית בסטריאו וק"ב זה דבר משני אז הייתי הולך על ה-KEF ומוסיף בנתיים רמקולים סוראונד פשוטים משהו יד שניה ב-500 ש"ח. כאן באתר יש כמה אופציות יפות. קדמיים איכותיים עם זוג סוראונד ויש לך יופי של סט גם לק"ב

Log_On
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

מחזק את danlior, הרמקולים של KEF הם בראש ובראשונה לסטריאו ואחר כך לקולנוע ביתי.
(יש לי את ה- Q5 שלהם) מדיוקים בעוצמות נמוכות, אך בעייתים בעצמות גבוהות, והם יחסית "חסרי" באס, זה יפריע לך בסרטים. (חייב להוסיף סאב)
הייתי מציע לך ללכת על רמקולים מסדרה חדשה שתוכל להוסיף להם סנטר מאותה הסדרה. ולא כמו ה- KEF שבוצע שינוי באלמנטים של הרמקולים במעבר בין סדרת ה- Q לבין ה- IQ.

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #5 

לאט לאט...

.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7405
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #6 

יש לך כסף לקליפש אבל לקף לא , לא מובן כי קליפש עולים יותר ואם יש לך אפשרות לא הייתי קונה עכשיו שניים ועוד חצי שנה את היתר גם ככה תראה מה קורה אצלינו אם הכסף המחירים רק ילכו וירדו כי אנשים לא קונים אין יותר פראיירים

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

אני הייתי הולך על סטריאו איכותי קודם (אפשר להנות מסרט בסטריאו, אבל לא ממוסיקה בסט סטלייטים נחות).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #8 

מה התקציב לרצפתיים?

אני בחנתי את ה Q7 לפני שידרוג הרמקולים האחרון שלי.
אתה שמעת את הדגם הזה ואהבת?
(אני לאחר 4 דקות האזנה חרצתי את גורלם והלכתי על ה IQ9).

geblig פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

הי..הקליפש עולים בסביבות 3500וה kef בערך באזור

שליחה #9 

עופרפולק כתב:יש לך כסף לקליפש אבל לקף לא , לא מובן כי קליפש עולים יותר ואם יש לך אפשרות לא הייתי קונה עכשיו שניים ועוד חצי שנה את היתר גם ככה תראה מה קורה אצלינו אם הכסף המחירים רק ילכו וירדו כי אנשים לא קונים אין יותר פראיירים
...

geblig פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

נראה לי שזה מה שאעשה...לא אתפשר ואקנה את ה Kef!

שליחה #10 

MartinHSabag כתב:אני הייתי הולך על סטריאו איכותי קודם (אפשר להנות מסרט בסטריאו, אבל לא ממוסיקה בסט סטלייטים נחות).
...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #11 

עופרפולק כתב:יש לך כסף לקליפש אבל לקף לא , לא מובן כי קליפש עולים יותר ואם יש לך אפשרות לא הייתי קונה עכשיו שניים ועוד חצי שנה את היתר גם ככה תראה מה קורה אצלינו אם הכסף המחירים רק ילכו וירדו כי אנשים לא קונים אין יותר פראיירים
...
הוא מדבר על סט סטלייטים של קליפש...
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

geblig פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

בסביבות ה 4000...זה התקציב...שמעתי אותם ב Grand cinema

שליחה #12 

keyser כתב:מה התקציב לרצפתיים?

אני בחנתי את ה Q7 לפני שידרוג הרמקולים האחרון שלי.
אתה שמעת את הדגם הזה ואהבת?
(אני לאחר 4 דקות האזנה חרצתי את גורלם והלכתי על ה IQ9).
...
בהרצליה...ממש התלהבתי דפקא...
יום ראשון ( מחר) אני קופץ לת"א...ל Grand cinema ושם אני אשמע את המלצתך...
נראה.. אבל החלטתי ללכת על ה kef (גם יש איזה סידור עם חבר שאולי ייתן לי בנתיים 2 סראונדים של jamo וסנטר של jamo...)

geblig פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

MartinHSabag כתב:
...
הוא מדבר על סט סטלייטים של קליפש...
...
נכון מאוד (Y)

Log_On
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #14 

...
כל כך נכון... התקופה של הבזבזנות נגמרת... בעלי העסקים מתחילים לחשוש לעתידם.
היום ובתקופה הקרובה אפשר לדרוש בלי פחד מחירים נמוכים. תנצל את זה, תבדוק עוד רמקולים בעוד חניות... תנסה לצוד עוד הנחה ועוד "בונוס".

בכל מקרה, ה- Q7 הוא רמקול בעייתי. (כמובן שאם אתה אוהב אותו אז הוא הבחירה החכמה בשבילך) אבל אני הייתי מציע לך לבדוק עוד אפשרות...

geblig פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

Log_On כתב:
...
כל כך נכון... התקופה של הבזבזנות נגמרת... בעלי העסקים מתחילים לחשוש לעתידם.
היום ובתקופה הקרובה אפשר לדרוש בלי פחד מחירים נמוכים. תנצל את זה, תבדוק עוד רמקולים בעוד חניות... תנסה לצוד עוד הנחה ועוד "בונוס".

בכל מקרה, ה- Q7 הוא רמקול בעייתי. (כמובן שאם אתה אוהב אותו אז הוא הבחירה החכמה בשבילך) אבל אני הייתי מציע לך לבדוק עוד אפשרות...
...
אתה לא יודע כמה אתה צודק בקשר למחירים הנמוכים...ביום שישי האחרון קפצתי להרצליה..הייתי\בכל מיני חנויות בינהם גרנד סינמה, תשמע מה שהלך שם מבחינת מחירים אני לא מבין עד עכשיו... הרסיבר שאותו אני רוצה לקנות הוצע לי ממש במחיר מצחיק...אני עד עכשיו לא מבין מה הקטע... אבל זה כנראה העניין המוכרים פשוט בבעיה!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”