American Acoustic Development LLC
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יש לך דיון מאוד מעניין,בפורום כללי,אני חושב ששם תקבל את
כל התשובות.
עופר.
======================
כל התשובות.
עופר.
======================
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
AAD היא חברת "תפר", רוב סדרות הרמקולים שלה נרכשות אצל יצרנים סינים עלומי שם.tascam כתב:מישהוא שמע על
American Acoustic Development LLC
נימכרים בוואלה שופס
האים מדובר במדבקה
http://www.aadsound.com/about/about.htm
דן...
אני רוצה להבין משהו:tamiral כתב:מדובר על חברה של המהנדס האמריקאי פיל ג'ונס שעומד מאחורי הרבה חברות
חזקות ביותר כמו Acoustic Energy...
אני מבין מתוך הרזומה שלו, כמו שמעון מפרסם אותו, ה-AE הייתה המקום עבודה הראשון שלו.
האם הוא באמת היה שם מתכנן ראשי/משמעותי או שסתם מתלמד שעשה שרטוטים עם ORCAD?
אחר כך ראיתי שהוא עבד במלא חברות עלומות שם וגם בבוסטון אקוסטיקס - לא נראה לי כבוד גדול במיוחד.
ולאחר שתהיה תשובה נוכל באמת לבחון האם הוא "עמד אחרי AE" או ש-"עמת בתחתית AE".
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
AAD
על פי מיטב ידיעתי פיל גונס הוא אכן מתכנן בעל רקורד רציני.
בשלב מסוים בקריירה שלו הוא החליט להפסיק לעשות רק רמקוליים לאודיופילים, ולהתחיל להרוויח כסף מהשוק הענק של הקולנוע הביתי האסייתי.
הוא עבר לסין והקים שם מפעל גדול מאוד שמייצר כמויות גדולות של רמקולים שרובם המכריע זול מאוד.
זו לא חברת מדבקה, אבל זו כן חברה סינית עם מחירים נמוכים. לגבי הערך היחסי שלהם בשוק הישראלי ומה בדיוק הם שוים - על זה לא אני צריך להגיב.
ו - DISCLAIMER: לפני הרבה שנים שקלתי לעבוד עם החברה ואפילו הבאתי ומכרתי כמה עשרות זוגות רמקולים שלה - לא מהסוגים שהגיעו לארץ בנגלה הנוכחית. מסיבות שונות החלטתי לא להמשיך בעניין.
היבוא הנוכחי והדגמים הנוכחיים אינם קשורים אלי ואין לי שום עניין מסחרי בהם.
בשלב מסוים בקריירה שלו הוא החליט להפסיק לעשות רק רמקוליים לאודיופילים, ולהתחיל להרוויח כסף מהשוק הענק של הקולנוע הביתי האסייתי.
הוא עבר לסין והקים שם מפעל גדול מאוד שמייצר כמויות גדולות של רמקולים שרובם המכריע זול מאוד.
זו לא חברת מדבקה, אבל זו כן חברה סינית עם מחירים נמוכים. לגבי הערך היחסי שלהם בשוק הישראלי ומה בדיוק הם שוים - על זה לא אני צריך להגיב.
ו - DISCLAIMER: לפני הרבה שנים שקלתי לעבוד עם החברה ואפילו הבאתי ומכרתי כמה עשרות זוגות רמקולים שלה - לא מהסוגים שהגיעו לארץ בנגלה הנוכחית. מסיבות שונות החלטתי לא להמשיך בעניין.
היבוא הנוכחי והדגמים הנוכחיים אינם קשורים אלי ואין לי שום עניין מסחרי בהם.
איל פור