מחפש מסך 37" ב 5-6K לחדר 2 מטר מרחק צפייה
השימושים העיקריים הם :
מסך מחשב למשחקים ועבודה שטופת (אינטרנט , גרפיקה (פוטושופ, עיצוב אתרים)אני לא מתכוון למסך HIGH END בשביל עבודה)
סרטים ב HD ומעט מאד טלוויזיה בכבלים.
לפני שלושה חודשים ההורים שלי רכשו פלאזמה לסלון של LG 42" הדגם עם ההארד דיסק
שאז כשקנינו הבנתי שזו הבחירה הכי טובה פלאזמה לשידורי כבלים וראיתי בתצוגות השונות שLCD זה לא משהו לעומת מסכי הפלאזמה.
אבל עכשיו נכנסתי למבוא סתום כשאני כבר לא יודע איזה נתונים חשובים לי פלאזמה / LCD
עד עכשיו הבנתי שמסך(LCD) למחשב צריך להיות ב 2MS לעומת זו קראתי על הנתון של התדר (HZ) והתחלתי לחפש מסכים ב 100HZ כמובן ביחד עם נתון הניגודיות שחשוב התחלתי לחפש מסכים כאלו וקראתי כאן שאין לזה כזה משמעות . וכאן הפסקתי כשאני ממשיך לקרוא בפורומים השונים ומתבלבל עוד יותר.
מה אני אמור לחפש ? מבחינתי שמסך יציג לי כמו המסך של המחשב נהנה מכל רגע במשחקים , עבודה , סרטים.
תודה מראש
מסך מחשב למשחקים ועבודה שטופת (אינטרנט , גרפיקה (פוטושופ, עיצוב אתרים)אני לא מתכוון למסך HIGH END בשביל עבודה)
סרטים ב HD ומעט מאד טלוויזיה בכבלים.
לפני שלושה חודשים ההורים שלי רכשו פלאזמה לסלון של LG 42" הדגם עם ההארד דיסק
שאז כשקנינו הבנתי שזו הבחירה הכי טובה פלאזמה לשידורי כבלים וראיתי בתצוגות השונות שLCD זה לא משהו לעומת מסכי הפלאזמה.
אבל עכשיו נכנסתי למבוא סתום כשאני כבר לא יודע איזה נתונים חשובים לי פלאזמה / LCD
עד עכשיו הבנתי שמסך(LCD) למחשב צריך להיות ב 2MS לעומת זו קראתי על הנתון של התדר (HZ) והתחלתי לחפש מסכים ב 100HZ כמובן ביחד עם נתון הניגודיות שחשוב התחלתי לחפש מסכים כאלו וקראתי כאן שאין לזה כזה משמעות . וכאן הפסקתי כשאני ממשיך לקרוא בפורומים השונים ומתבלבל עוד יותר.
מה אני אמור לחפש ? מבחינתי שמסך יציג לי כמו המסך של המחשב נהנה מכל רגע במשחקים , עבודה , סרטים.
תודה מראש
טוב כי אף אחד לא עונה וכי עכשיו
שמתי לב שיש גם פלאזמות בגודל 37" לכן אני הולך על פלאזמה ...
עכשיו איזה דגם במסגרת התקציב שיכול להימתח בעוד 1000 ש"ח
כרגע ראיתי כי בזאפ יש רק 4 דגמים כאלו
עכשיו איזה דגם במסגרת התקציב שיכול להימתח בעוד 1000 ש"ח
כרגע ראיתי כי בזאפ יש רק 4 דגמים כאלו
אני יריץ בדיקה היום
במסך 37" LCD של LG
ובפלאזמה 42" של LG
למרות שהמסך שאני יקנה פלזמה / LCD יהיו או סמסונג או פנסוניק
כדי שאני יהיה יותר מובן הדרישה לשימוש במחשב היא תצוגה של כתב קריא גם ממרחק של 3 מטר. (גם את זה אני אבדוק על המסכים הנ"ל) שיהיה אפשר לקרוא קוד אתרים ומדריכים שמופצים באינטרנט.
אבל ההעדפה היא יותר לאיכות בסרטים ומשחקים , בעתיד גם קונסולת משחק.
ההמלצה לLCD עדיין תקפה גם לתוכן HD ? כי לפי מה שקראתי יש את עניין המריחות שאם אני יתקל בזה אני אבכה אחרי השקעה במסך.
תודה על התגובות...
ובפלאזמה 42" של LG
למרות שהמסך שאני יקנה פלזמה / LCD יהיו או סמסונג או פנסוניק
כדי שאני יהיה יותר מובן הדרישה לשימוש במחשב היא תצוגה של כתב קריא גם ממרחק של 3 מטר. (גם את זה אני אבדוק על המסכים הנ"ל) שיהיה אפשר לקרוא קוד אתרים ומדריכים שמופצים באינטרנט.
אבל ההעדפה היא יותר לאיכות בסרטים ומשחקים , בעתיד גם קונסולת משחק.
ההמלצה לLCD עדיין תקפה גם לתוכן HD ? כי לפי מה שקראתי יש את עניין המריחות שאם אני יתקל בזה אני אבכה אחרי השקעה במסך.
תודה על התגובות...
חוסר בתגובות...
חבל שאין כל כך עניין בשרשור , אבל בכל זאת אני מתעקש
ואני יעדכן כי ניסיתי היום את הפלזמה,
ולא הייתי כל כך מרוצה ,
כתב לא ברור , וצפיה בסרט (1280X520) כשהפנים מעט מגורענות וחסרה חדות בין הגוף שבפוקוס לבין הרקע. אבל זה נראה לי בגלל כיוונים לא נכונים , המחשב הנייד הצליח להזרים לפזמה רק על 1024X768 לעומת ה LCD שיכלתי להגיע לרזולציה המקסמילית.
חוץ מזה אני עדיין לא יכול לבדוק משחקים באיכות גבוהה.
אבל אני גם לא יודע על מה עוד להסתכל , כדי להשוות בין פלזמה ל LCD בשביל השימושים הנ"ל,
אם אני יצליח לראות כמו שצריך בפלזמה אולי גם 42" תהיה אפשרות.
ואני יעדכן כי ניסיתי היום את הפלזמה,
ולא הייתי כל כך מרוצה ,
כתב לא ברור , וצפיה בסרט (1280X520) כשהפנים מעט מגורענות וחסרה חדות בין הגוף שבפוקוס לבין הרקע. אבל זה נראה לי בגלל כיוונים לא נכונים , המחשב הנייד הצליח להזרים לפזמה רק על 1024X768 לעומת ה LCD שיכלתי להגיע לרזולציה המקסמילית.
חוץ מזה אני עדיין לא יכול לבדוק משחקים באיכות גבוהה.
אבל אני גם לא יודע על מה עוד להסתכל , כדי להשוות בין פלזמה ל LCD בשביל השימושים הנ"ל,
אם אני יצליח לראות כמו שצריך בפלזמה אולי גם 42" תהיה אפשרות.