חדשות רעות לגבי דונגל N של TP-LINK TL-WN821N
http://www.networkedmediatank.com/showt ... p?tid=8884
http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll ... 0266222325
מסתבר שלדונגל הזה יש 2 גרסאות חומרה (גירסה 1 וגירסה יותר חדשה 2) ולמרבה הצער רק גירסה 1מתאימה למזרימימדיה כמו פופקורן ו HDX
אני הזמנתי דרך EBAY (לא בקישור הנ"ל) ואין לי מושג איזו גירסת דונגל אקבל...
מקוה מאוד שלא אתאכזב, או שSYABAS יוציאו גרסת קושחה שתתאים...
זיו, יש לך מידע על כך?
http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll ... 0266222325
מסתבר שלדונגל הזה יש 2 גרסאות חומרה (גירסה 1 וגירסה יותר חדשה 2) ולמרבה הצער רק גירסה 1מתאימה למזרימימדיה כמו פופקורן ו HDX
אני הזמנתי דרך EBAY (לא בקישור הנ"ל) ואין לי מושג איזו גירסת דונגל אקבל...
מקוה מאוד שלא אתאכזב, או שSYABAS יוציאו גרסת קושחה שתתאים...
זיו, יש לך מידע על כך?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Newboy,
שאלת אם יש לי מידע נוסף ועניתי שהכל כבר רשום.
אם Syabas יחליטו להוסיף תמיכה גם בגרסה II של הכונן - לשיקולם. מאיפה לי לדעת?
שאלת אם יש לי מידע נוסף ועניתי שהכל כבר רשום.
אם Syabas יחליטו להוסיף תמיכה גם בגרסה II של הכונן - לשיקולם. מאיפה לי לדעת?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

טוב נו, הטרדתי את נשיא Syabas ביום שבת בבוקר, אתה חייב לי
1. עוד חודש לערך, אתר PH יתחיל למכור את הדונגל מתוצרתו, ה Atheros WN-100.
2. תוכנס תמיכה ב 2 הגרסאות של ה TP-Link.
2. תוכנס תמיכה ב 2 הגרסאות של ה TP-Link.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
המושג דונגל זר לי לצערי.
בכל אופן כרגע אני מבין שהוא כנראה הפתרון בשבילי ותקנו אותי אם אני טועה.
מאחר ועד לאחרונה הנחתי שיש לי בעיה להביר כבל רשת לפופקורן מסיבות אסטטיות חשבתי על פתרון אלחוטי.
אם אני בין נכון את הדונגל (עדיפות לחדש מבית ph) אוכל לחבר לפופקורן והוא יוכל לתקשר עם הראוטר האלחוטי כפי שלפ עושה.
בכל מקרה אני מתכוון להתקין hd פנימי,והשימוש של הרשת יהיה למטרת העברת תכנים ויישומי nmt ,כלומר לא למטרת שידור תכנים מהמחשב כפי שחבר אחר בקש לעשות על מנת לותר על רכישת hd.
האם הדונגל המדובר הוא הפתרון לבעית החיווט לפופקורן שלי (כרגע נמצא ב Hong Kong בדרכו ארצה) ?
בכל אופן כרגע אני מבין שהוא כנראה הפתרון בשבילי ותקנו אותי אם אני טועה.
מאחר ועד לאחרונה הנחתי שיש לי בעיה להביר כבל רשת לפופקורן מסיבות אסטטיות חשבתי על פתרון אלחוטי.
אם אני בין נכון את הדונגל (עדיפות לחדש מבית ph) אוכל לחבר לפופקורן והוא יוכל לתקשר עם הראוטר האלחוטי כפי שלפ עושה.
בכל מקרה אני מתכוון להתקין hd פנימי,והשימוש של הרשת יהיה למטרת העברת תכנים ויישומי nmt ,כלומר לא למטרת שידור תכנים מהמחשב כפי שחבר אחר בקש לעשות על מנת לותר על רכישת hd.
האם הדונגל המדובר הוא הפתרון לבעית החיווט לפופקורן שלי (כרגע נמצא ב Hong Kong בדרכו ארצה) ?
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

avioren,
במקרה שלך, אני חושב שהרבה יותר יציב ונוח להעביר את התכנים באמצעות כונן קשיח חיצוני מאשר בצורה אלחוטית.
במקרה שלך, אני חושב שהרבה יותר יציב ונוח להעביר את התכנים באמצעות כונן קשיח חיצוני מאשר בצורה אלחוטית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

פספסתי את הצורך שלך ביישומי NMT, עבודה עם הדונגל תהיה מצויינת לצרכים שתיארת.
לא מתוכננת בסופו של דבר תמיכה בגירסה 2 של הדונגל TP
זיו, לפי פורום NMT, לא מתכננים בסופו של דבר לתמוך בדונגל של TP גירסה 2ziv_r כתב:טוב נו, הטרדתי את נשיא Syabas ביום שבת בבוקר, אתה חייב לי![]()
2. תוכנס תמיכה ב 2 הגרסאות של ה TP-Link....
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=10620
לי יש את הדונגל גירסה 1אבל נראה לי שזה חשוב לשאר החברים כאן בפורום
במיוחד אלה שמזמינים את הדונגל מאיביי, עדיף שיוודאו מראש שמדובר בגירסה 1
- אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
היי
אני מאוד רוצה ללכת בכיוון של דונגל ולהתחיל לעבוד wi-fi.
מאחר ואני מפחד לרכוש מוצר שלא יעבוד כמו שצריך אני מאמץ בחום את הידיעה שפירסם זיו שהם יתחילו למכור בקרוב דונגל מתאים באתר שלהם.
מה יכול להיות יותר בטוח מלרכוש את המוצר באתר שלהם ? ? ?
אוריה
אני מאוד רוצה ללכת בכיוון של דונגל ולהתחיל לעבוד wi-fi.
מאחר ואני מפחד לרכוש מוצר שלא יעבוד כמו שצריך אני מאמץ בחום את הידיעה שפירסם זיו שהם יתחילו למכור בקרוב דונגל מתאים באתר שלהם.
מה יכול להיות יותר בטוח מלרכוש את המוצר באתר שלהם ? ? ?
אוריה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Re: לא מתוכננת בסופו של דבר תמיכה בגירסה 2 של הדונגל TP
בגללך שוב הטרדתי את נשיא Syabas, תמיכה ב Ver 2 מתוכננת.Newboy כתב:זיו, לפי פורום NMT, לא מתכננים בסופו של דבר לתמוך בדונגל של TP גירסה 2ziv_r כתב:טוב נו, הטרדתי את נשיא Syabas ביום שבת בבוקר, אתה חייב לי![]()
במיוחד אלה שמזמינים את הדונגל מאיביי, עדיף שיוודאו מראש שמדובר בגירסה 1...
כמובן שעדיף לרכוש את Ver 1 כי רק הוא נתמך כיום.
Re: לא מתוכננת בסופו של דבר תמיכה בגירסה 2 של הדונגל TP
זיו, אני מקוה שאתה מדבר איתו עוד כמה פעמים ולא רק בגללי:)ziv_r כתב:בגללך שוב הטרדתי את נשיא Syabas, תמיכה ב Ver 2 מתוכננת.Newboy כתב:זיו, לפי פורום NMT, לא מתכננים בסופו של דבר לתמוך בדונגל של TP גירסה 2ziv_r כתב:טוב נו, הטרדתי את נשיא Syabas ביום שבת בבוקר, אתה חייב לי![]()
במיוחד אלה שמזמינים את הדונגל מאיביי, עדיף שיוודאו מראש שמדובר בגירסה 1...
כמובן שעדיף לרכוש את Ver 1 כי רק הוא נתמך כיום....
בכל מקרה, תגיד לו שיפסיקו לתת תשובות לא אמינות רשמיות בפורום NMT
אני קורא , מתריע, ואתה מטפל מולו...הידד
אני בטוח ששימחת הרבה מאוד אנשים שחוששים להזמין את הדונגל, כמו אוריה:)
אבל בכל מקרה, זה נכון שנכון להיום רק גירסה 1 נתמכת, אז עדיף להזמין אותה ולודא זאת מראש...
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
דונגלים, WiFi ולינוקס
קודם כל, למי ששאל מה זה "דונגל" -
המושג המקורי תיאר אביזר חומרה "מיותר" שנתקע במחשב, לרוב (בתקופת האבן של המחשבים לפני המצאת ה-USB) בפורט המקבילי או הטורי, וכל תפקידו היה לוודאשאתה מריץ תוכנה מקורית (התוכנה לא פעלה ללא הדונגל). אני עוד זוכר דונגלים שנתקעו בשקע הג'ויסטיק של הקומודור 64.
כיום המושג מתאר כל אביזר קטנטן שנתקע במחשב, בין אם זה מתאם WiFi, BT, סלולר או כל דבר דומה.
לגבי תמיכה בדונגלים של WiFi
צריך להבין שיצרני ה- HDX1000 תלויים בקיום דרייבר ללינוקס למתאם הספציפי שהם רוצים לתמוך בו.
לצערינו התמיכה של יצרני חומרה בלינוקס רחוקה מלהיות מושלמת, ותמיכה בהתקני WiFi רחוקה עוד יותר מסיבות שונות (FCC וכו').
מה עוד שחלק מהיצרנים שכן תומכים בלינוקס תומכים בה רק על PC וזאת ע"י שימוש בדרייבר בינארי ללא קוד מקור, בעוד שהסטרימרים מבוססי SIGMA בהחלט לא מריצים תוכנה מבוססת x86, ואינם יכולים לעשות שימוש בדרייברים אלו
בסופו של דבר, פתרון קצת פחות נוח אבל שמובטח שיעבוד הוא שימוש במה שנקרא wireless gaming adapter שזה בעצם כרטיס רשת אלחוטי עם חיבור חוטי . ראוטרים כמו ה-WRT54GL עם קושחות אלטרנטיביות יודעים לעשות אותו דבר רק הרבה יותר בזול.
ישנו ראוטר N של נטגיר שמריץ קושחה כמו DD-WRT שבהחלט יכול לבצע את הפונקציה הזו.
למי שיש SqueezeBox3 דרך אגב, יכול להשתמש בו כדי לתת שרותי wireless לקליינטים אחרים כמו ה- HDX1000, רק חבל שהוא תומך רק בסטנדרט G ולא ב-N.
המושג המקורי תיאר אביזר חומרה "מיותר" שנתקע במחשב, לרוב (בתקופת האבן של המחשבים לפני המצאת ה-USB) בפורט המקבילי או הטורי, וכל תפקידו היה לוודאשאתה מריץ תוכנה מקורית (התוכנה לא פעלה ללא הדונגל). אני עוד זוכר דונגלים שנתקעו בשקע הג'ויסטיק של הקומודור 64.
כיום המושג מתאר כל אביזר קטנטן שנתקע במחשב, בין אם זה מתאם WiFi, BT, סלולר או כל דבר דומה.
לגבי תמיכה בדונגלים של WiFi
צריך להבין שיצרני ה- HDX1000 תלויים בקיום דרייבר ללינוקס למתאם הספציפי שהם רוצים לתמוך בו.
לצערינו התמיכה של יצרני חומרה בלינוקס רחוקה מלהיות מושלמת, ותמיכה בהתקני WiFi רחוקה עוד יותר מסיבות שונות (FCC וכו').
מה עוד שחלק מהיצרנים שכן תומכים בלינוקס תומכים בה רק על PC וזאת ע"י שימוש בדרייבר בינארי ללא קוד מקור, בעוד שהסטרימרים מבוססי SIGMA בהחלט לא מריצים תוכנה מבוססת x86, ואינם יכולים לעשות שימוש בדרייברים אלו
בסופו של דבר, פתרון קצת פחות נוח אבל שמובטח שיעבוד הוא שימוש במה שנקרא wireless gaming adapter שזה בעצם כרטיס רשת אלחוטי עם חיבור חוטי . ראוטרים כמו ה-WRT54GL עם קושחות אלטרנטיביות יודעים לעשות אותו דבר רק הרבה יותר בזול.
ישנו ראוטר N של נטגיר שמריץ קושחה כמו DD-WRT שבהחלט יכול לבצע את הפונקציה הזו.
למי שיש SqueezeBox3 דרך אגב, יכול להשתמש בו כדי לתת שרותי wireless לקליינטים אחרים כמו ה- HDX1000, רק חבל שהוא תומך רק בסטנדרט G ולא ב-N.