מבקש עזרה לצאת מה"לופ" : המלצה ל- 42" תקציב ~
שלום רב,
אני מעוניין לעבור לטלויזיה קצת יותר מתקדמת מהזקנה שלי.
קראתי ה מ ו ן חומר (כנראה את כל המאמרים ברשת של "פלאזמה או LCD")
ההתמקדות היחידה שלי היא גודל ותקציב 42 ו 5000 ש"ח(יכול קצת לחרוג אם זה מאוד כדאי) הייתי רוצה לדעת על המלצות לדגמים ספציפיים,ראיתי שטושיבה ו- LG בתקציב.
אני צופה בעיקר בכבלים ובסרטים(בדר"כ מהוט VOD או DVD), הסלון די חשוך כך שגם פלאזמה יכולה להתאים.
תודה רבה מראש.
אני מעוניין לעבור לטלויזיה קצת יותר מתקדמת מהזקנה שלי.
קראתי ה מ ו ן חומר (כנראה את כל המאמרים ברשת של "פלאזמה או LCD")
ההתמקדות היחידה שלי היא גודל ותקציב 42 ו 5000 ש"ח(יכול קצת לחרוג אם זה מאוד כדאי) הייתי רוצה לדעת על המלצות לדגמים ספציפיים,ראיתי שטושיבה ו- LG בתקציב.
אני צופה בעיקר בכבלים ובסרטים(בדר"כ מהוט VOD או DVD), הסלון די חשוך כך שגם פלאזמה יכולה להתאים.
תודה רבה מראש.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני לא ממליץ לך על LCD. התמונה שתקבל בפלזמה טובה יותר. הבעיה היא שבתקציב שלך נכנסות רק פלזמות בינוניות ומטה.
עם תוספת (לא קטנה) תוכל להגיע לסמסונג PS42A450 או פנסוניק 42PV8 או 42PV80.
עם תוספת (לא קטנה) תוכל להגיע לסמסונג PS42A450 או פנסוניק 42PV8 או 42PV80.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
[interest]
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]
[/interest]
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

יש פלזמות גם בגודל "32 (למשל של LG) ובגודל "37 (למשל של פנסוניק).
מסך "32 למרחק כזה זה בזיון. שים לב שמדובר במסך רחב (ה-"32 הוא אורך האלכסון) ולא מסך ביחס 4:3 כמו CRT.
ניתן בהחלט להתרגל למסך קטן (יש אנשים שעד היום צופים מארבעה מטר במסך CRT בגודל "25 והם מרוצים), אבל אם רוצים לקבל חוויית צפיה, אז במרחק צפיה כמו 3.2 מטר בהחלט רצוי לא להתפשר ולקחת מסך רחב "42. גובה התמונה המתקבלת במסך כזה הוא בקירוב כמו גובה התמונה המתקבלת ממסך 4:3 בגודל "34...
ד"א - כשמדובר בתכני HD, כדאי מאד לחשוב עוד יותר גדול...
מסך "32 למרחק כזה זה בזיון. שים לב שמדובר במסך רחב (ה-"32 הוא אורך האלכסון) ולא מסך ביחס 4:3 כמו CRT.
ניתן בהחלט להתרגל למסך קטן (יש אנשים שעד היום צופים מארבעה מטר במסך CRT בגודל "25 והם מרוצים), אבל אם רוצים לקבל חוויית צפיה, אז במרחק צפיה כמו 3.2 מטר בהחלט רצוי לא להתפשר ולקחת מסך רחב "42. גובה התמונה המתקבלת במסך כזה הוא בקירוב כמו גובה התמונה המתקבלת ממסך 4:3 בגודל "34...
ד"א - כשמדובר בתכני HD, כדאי מאד לחשוב עוד יותר גדול...
נערך לאחרונה על ידי איינשטיין ב 17/10/2008 17:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני יכול להמליץ לך על המסך שאני קניתי: Toshiba 42av500 - זול למדי ובאיכות גבוהה (למחיר), בעיקר בDVD (תחבר בקומפוננט או HDMI/DVI - הבדל ניכר באיכות) או, מן הסתם בתכני HD אם יש לך. דווקא בשידורי כבלים התמונה לא משהו, אני אישית חושב או לעבור להוט HD, או לקנות טרנסקונדר.
מהמרחק שלך לא הייתי ממליץ על פחות מ-42 אינצ'. המרחק צפייה שלי הוא בערך 2 מטר, ואני נהנה נורא. טיפה קשה מהמרחק הזה, אמנם, עם שידורי כבלים (פיקסליזציה וכו').
לדעתי אתה תוכל בקלות להשיג את המסך בפחות מ-6000
בהצלחה.
מהמרחק שלך לא הייתי ממליץ על פחות מ-42 אינצ'. המרחק צפייה שלי הוא בערך 2 מטר, ואני נהנה נורא. טיפה קשה מהמרחק הזה, אמנם, עם שידורי כבלים (פיקסליזציה וכו').
לדעתי אתה תוכל בקלות להשיג את המסך בפחות מ-6000
בהצלחה.
איינשטיין כתב:אני לא ממליץ לך על LCD. התמונה שתקבל בפלזמה טובה יותר. הבעיה היא שבתקציב שלך נכנסות רק פלזמות בינוניות ומטה.
עם תוספת (לא קטנה) תוכל להגיע לסמסונג PS42A450 או פנסוניק 42PV8 או 42PV80....
רק פלזמה,ואני אומר את זה כבעל LCD.ולא פחות מ 42".
זה לא נכון מה שאתם טוענים רק פלזמה
יש לי פלזמה ושני lcd הכל תלוי בתכנים הפלזמה PS50A450 והיא לא מציגה טוב סרטים ממחשב אבל סרטי sd וספורט היא מציגה נהדר ביחס לlcd למרות שה32a550 בחדר שלי לא רעה בכלל בתכני sd והיא עוקפת את הפלזמה בhd
ולסיום הכל תלוי בתכנים שהאדם צורך
יש לי פלזמה ושני lcd הכל תלוי בתכנים הפלזמה PS50A450 והיא לא מציגה טוב סרטים ממחשב אבל סרטי sd וספורט היא מציגה נהדר ביחס לlcd למרות שה32a550 בחדר שלי לא רעה בכלל בתכני sd והיא עוקפת את הפלזמה בhd
ולסיום הכל תלוי בתכנים שהאדם צורך
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

מכיוון שפותח השרשור כתב: "אני צופה בעיקר בכבלים ובסרטים(בדר"כ מהוט VOD או DVD)" אז אני שמח שגם אתה מסכים שזה כן נכוןbeni1255 כתב:זה לא נכון מה שאתם טוענים רק פלזמה
ולסיום הכל תלוי בתכנים שהאדם צורך...
כמו שאיינשטיין רשם, התכנים הם SD,וחוץ מזה שאין בכלל מקום להשוות בין מסך 50" לבין מסך 32".לשימושים שלו עדיף בבירור פלזמה.beni1255 כתב:זה לא נכון מה שאתם טוענים רק פלזמה
ולסיום הכל תלוי בתכנים שהאדם צורך...
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

[interest]
[/interest]
[/interest]
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

מר ישראלי - נעצור כאן ונסכים שמותר לנו לא להסכים. ד"א - איפה אתה עובד שכבר מכרת מעל 80 מסכים ?
נערך לאחרונה על ידי איינשטיין ב 17/10/2008 20:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
israeli1948,נתחיל בזה שאם אתה מוכר מסכים אז אתה צריך להיות מסומן כעוסק בתחום.דבר שני 42" למרחק של 3.5 מטר זה אפילו קטן מידי גם ל SD.אני יושב במרחק של 3 מטר +- ממסך 42" וזה קצת קטן לי. 4.5 מטר ל 42" אתה יכול לקנות כל טלווזיה שתרצה וכמעט שלא תראה כבר את כל המגרעות שיש בשידור.ושוב,לתכנים שלו פלזמה!!
Re: אני לא מכיר שום פלזמה איכותית בגודל 32'' 37''
אני מזמין אלי הביתה לראות שה 410 היא לא בדיחה ובעלות-תועלת היא מצויינת (בטח ירדה מ 6K). מה שכן ראיתי לאחרונה את אחת ה LG לידה (כנראה Q) במחיר דומה והיא הרשימה יותר.israeli1948 כתב:[interest]
[/interest]...
אצלי 3-3.5 מטר צפייה אחרי חודש-חודשיים מתרגלים ומתחילים להתלונן ש 42 זה לא מספיק (בעיקר בסרטים שלא מתוחים על כל המסך)
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

אנשטיין לא אמרתי שאני לא מקבל את הדעה שלך חח
מקבל ועוד איך זו דעה מקובלת, ואף נפוצה היום(לגבי המרחק מהמסך)
אך שני הדעות מקובולות היום בשוק(זה לא הוויכוח הראשון שלי בנושא) וזה הרבה עניין של טעם אישי(בעיקר שמדובר בשידורי טלביזיה בלבד ולא hd שאז הגרף נוטה אליך)
חומר למחשבה לא יודע באחוזים אך הרבה בתי אב בישראל היו עובדים על טלוויזיות של 21'' בחדר שינה (הרוב המוחץ) ובסלון 25 ו34 היו הגדלים הנפוצים ביותר.
נתקלתי בהרבה אנשים שלא היו מרוצים מהמפלצת החדשה שיש להם בסלון ולא הצליחו להתרגל ואף החזירו אותם ושינו את הגודל, שוב טעם אישי.
אין פה צודק וטועה.
[interest]
[/interest]
אך שני הדעות מקובולות היום בשוק(זה לא הוויכוח הראשון שלי בנושא) וזה הרבה עניין של טעם אישי(בעיקר שמדובר בשידורי טלביזיה בלבד ולא hd שאז הגרף נוטה אליך)
חומר למחשבה לא יודע באחוזים אך הרבה בתי אב בישראל היו עובדים על טלוויזיות של 21'' בחדר שינה (הרוב המוחץ) ובסלון 25 ו34 היו הגדלים הנפוצים ביותר.
נתקלתי בהרבה אנשים שלא היו מרוצים מהמפלצת החדשה שיש להם בסלון ולא הצליחו להתרגל ואף החזירו אותם ושינו את הגודל, שוב טעם אישי.
אין פה צודק וטועה.
[interest]
[/interest]
לאיינשטיין (או לכל אחד אחר שמכיר): מצאתי שהסמסונג A410 יכולה להתאים לי יותר מבחינת תקציב. חיפשתי ומצאתי שההבדל היחיד ל A450 שהמלצת הוא בניגודיות (1:20000 מול 1:100000)בכסף זו תוספת של כ 750 ש"ח. האם לדעתך זה כל כך משמעותי בסקלות האלו? אפה אפשר לראות את זה מוצג?
תודה
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

עניתי לך בשרשור האחר בו פרסמת את השאלה.
בנוסף, אני לא יודע בוודאות באילו חנויות מתמחות ניתן לצפות ב-A410 בתצוגה, תרים טלפון ותבדוק
אם ההבדל (הקטן לדעתי) מול A450 שווה או לא שווה 750 ש"ח - רק אתה תגיד.
בנוסף, אני לא יודע בוודאות באילו חנויות מתמחות ניתן לצפות ב-A410 בתצוגה, תרים טלפון ותבדוק
אם ההבדל (הקטן לדעתי) מול A450 שווה או לא שווה 750 ש"ח - רק אתה תגיד.
אני קניתי את ה 410nirhorv כתב:לאיינשטיין (או לכל אחד אחר שמכיר): מצאתי שהסמסונג A410 יכולה להתאים לי יותר מבחינת תקציב. חיפשתי ומצאתי שההבדל היחיד ל A450 שהמלצת הוא בניגודיות (1:20000 מול 1:100000)בכסף זו תוספת של כ 750 ש"ח. האם לדעתך זה כל כך משמעותי בסקלות האלו? אפה אפשר לראות את זה מוצג?
תודה...
ל 450 חוץ מניגודיות יש גם 100 הרץ
אני לא התעמקתי וקניתי את ה 410 בעיקר בגלל המחיר (לא רציתי לעלות מעל 7000, היא עלתה בזמנו 6300).
תנסה לראות אותן בארמגדון בר"ג למשל.
היה פה בחור שהתלבט ארוכות ובסוף קנה את ה 450 בעיקר כי חתכו לו במחיר וזה דגם יותר טוב אז כנראה כדאי. אתה יכול לעשות חיפוש ולראות את השרשור.