מתלבט בן 3 סוגי רסיבר יד שניה
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לכל ליין של רסיברים יש את היתרון שלו. האומנם ברמת מחיר הזאת ההבדלים לא גדולים אך האונקיו בורך בהגברה קצת יותר חמה ופאנצ'ית מאשר הדנון שיש אומרים שהוא נישמע מעט אנמי.
ה-JBL שלך יהנו במיוחד מהאונקיו ויבליטו את היתרון היחסי שלו.
ה-JBL שלך יהנו במיוחד מהאונקיו ויבליטו את היתרון היחסי שלו.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
יש בזה משהו, דרך B&H ראיתיakira כתב:אין לי את המספרים המדוייקים, אבל אם אתה מוכן לייבא מחו"ל, בסכומים האלו אולי תוכל להשיג רסיבר חדש (משהו כמו 506 אאל"ט)....
TX-SR506 = 209$
TX-SR606=379$
לייבא מחו"ל נשמע מעניין ,רק שאף פעם לא קניתי ואני לא מכיר את הפרוצדורה של המכס
ועלויות משלוח.
.
- danlior
- חבר מכור קשה

שים לב לכמה מוקשים:tzahi1 כתב:יש בזה משהו, דרך B&H ראיתיakira כתב:אין לי את המספרים המדוייקים, אבל אם אתה מוכן לייבא מחו"ל, בסכומים האלו אולי תוכל להשיג רסיבר חדש (משהו כמו 506 אאל"ט)....
TX-SR506 = 209$
TX-SR606=379$
ועלויות משלוח.
....
1) משלוח של רסיברים יקר במיוחד כי מדובר במוצר כבד
2) אם תקנה מארה"ב אז עליך גם לרכוש שנאי של לפחות 1000W וזה עניין של עוד כמה מאות שקלים
3) אחריות, אחריות, אחריות
4) נדמה לי שעם מס קניה ומע"מ אתה עומד במקרה הטוב על 32% כולל גם על עלות המשלוח.
הסתכלתי לפי אתר B&H על רסיברdanlior כתב:שים לב לכמה מוקשים:tzahi1 כתב:יש בזה משהו, דרך B&H ראיתיakira כתב:אין לי את המספרים המדוייקים, אבל אם אתה מוכן לייבא מחו"ל, בסכומים האלו אולי תוכל להשיג רסיבר חדש (משהו כמו 506 אאל"ט)....
TX-SR506 = 209$
TX-SR606=379$
ועלויות משלוח.
....
1) משלוח של רסיברים יקר במיוחד כי מדובר במוצר כבד
2) אם תקנה מארה"ב אז עליך גם לרכוש שנאי של לפחות 1000W וזה עניין של עוד כמה מאות שקלים
3) אחריות, אחריות, אחריות
4) נדמה לי שעם מס קניה ומע"מ אתה עומד במקרה הטוב על 32% כולל גם על עלות המשלוח....
TX-SR506S= Price: $209.95
שבדקתי כמה עולה משלוח מהאתר לפה
תוספת של כמעט 148$
פה בארץ אני צריך לשלם עוד 15.5% מע"מ
והשנאי ???מאות שקלים?
שכחתי עוד משהו??
כנראה שאני צריך לחזור ליד 2, הרעיון של לקנות חדש במחיר זהה ליד שניה קסם לי לרגע,
בכל אופן תודה
עכשיו שחזרתי ליד 2
ONKYO-SR503 עדיף על ה-DENON 1707 ??
כי לפי מה שקראתי הוא יחסית ישן 2005 ביחס לדנון שהוא 2007 ולפי מה שאני מבין הטכנולוגיות משתנות עם השנים
זה נכון ??
תודה על העזרה
זה נכון, אבל אתה עדיין צריך לחשוב במונחים של סדרות - סדרה גבוהה יותר משמע איכות חומרים, בנייה והגברה טובים יותר (כעיקרון...). מכשיר בן 3 עשוי להיות טוב יותר ממכשיר בן שנה מסדרה נמוכה יותר.
אני גם קניתי מכשיר יחסית ישן של דנון (בן 7) אבל מאחת הסדרות הגבוהות שלהם, ואני מאוד מרוצה, בעיקר בסטריאו. כעת לאחר שכבר הרכבתי לי מערכת עם מסך חדש, ופופקורן בדרך, אני שוקל לשדרג למשהו עם הפורמטים החדשים וכניסות HDMI, אבל אני לא ממהר. איכות הסאונד בסטריאו דווקא חשובה לי, ואני חוסך כדי לקנות משהו ברמה של לפחות הרסיבר שיש לי כרגע (3801, אגב).
לסיכום - הייתי הולך על יד שנייה, ואעשה זאת שוב.
בהצלחה.
אני גם קניתי מכשיר יחסית ישן של דנון (בן 7) אבל מאחת הסדרות הגבוהות שלהם, ואני מאוד מרוצה, בעיקר בסטריאו. כעת לאחר שכבר הרכבתי לי מערכת עם מסך חדש, ופופקורן בדרך, אני שוקל לשדרג למשהו עם הפורמטים החדשים וכניסות HDMI, אבל אני לא ממהר. איכות הסאונד בסטריאו דווקא חשובה לי, ואני חוסך כדי לקנות משהו ברמה של לפחות הרסיבר שיש לי כרגע (3801, אגב).
לסיכום - הייתי הולך על יד שנייה, ואעשה זאת שוב.
בהצלחה.
- danlior
- חבר מכור קשה

תראה, מדובר בשני רסיברים מאוד דומים. גם באיכות וגם ברמות החידושים שלהם. לא כל שנה יש חידוש חשוב.
אני אישית חושב שההגברה של האונקיו תישמע טוב יותר עם ה-JBL שלך אך ההבדלים לא גדולים ו-1,500 ש"ח עבור כל אחד מהם הוא מחיר הוגן.
כל מה שתבחר, בכל מקרה לא תטעה.
אני אישית חושב שההגברה של האונקיו תישמע טוב יותר עם ה-JBL שלך אך ההבדלים לא גדולים ו-1,500 ש"ח עבור כל אחד מהם הוא מחיר הוגן.
כל מה שתבחר, בכל מקרה לא תטעה.