(שןב) תקלה בLG PX4 - תמונה "שרופה"
לאחרונה התחילה תופעה שבסצינות בהירות המסך "נשרף", כלומר נכנס למצב של יותר מדי brightness בכל התמונה. וידאתי את זה כמה פעמים, זה קורה גם בתמונה סטטית, כשיש סצינה בהירה עם הרבה חלקים לבנים, רואים למשל שגם הכתוביות של היס והלוגו נהיים בהירים בצורה מוגזמת, התמונה עצמה על המסך ממש כאילו צילמו תמונה בחשיפה ארוכה מדי. מה שמוזר שזה פלזמה , אין תאורה אחורית, אז לא אמורה להיות תופעה כזאת של תאורה כללית מוגזמת, זה נראה לי משהו שקשור לעיבוד תמונה עצמו.
הפלזמה כבר לא באחריות, מה עושים בעניין ?
הפלזמה כבר לא באחריות, מה עושים בעניין ?
כן, ניסיתי, זה לא קשור. שום דבר לא השתנה בכיוונונים, ברוב הזמן התמונה טובה, עם קונטרסט תקין ובהירות תקינה. רק כשיש אחוז מסויים של לבן בפריים, התמונה פתאום "נדלקת" ונהיית בהירה מדי. בהירה ברמה שממש לא רואים כמעט. אני אנסה לצלם תמונה בערב.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
במידה והוחלף ממיר,החומר המוקלט הלך לאיבוד.karpe כתב:טוב, היום אחרי בדיקה קצת יותר מעמיקה הגעתי למסקנה שמדובר ביס מקס שנדפק, ולא הטלויזיה, אז עם LG הסליחה
מישהו יודע מה קורה לחומר המוקלט על היס מקס במידה ויש בממיר תקלה ? יס יעבירו לי את ההרדיסק לממיר החדש ?...
האם היס מקס מחובר באסוידיאו?אם כן בדוק בחיבור אחר קומפוזיט או סקארט.
ניסית צרכן אחר כמו DVD וליבדוק אם התופעה קיימת.?איפוס הממיר בעזרת
4 הכפתורים ואיתחול מחדש.הכפתורים:חזור,מוסיק,חצ ימינה וחצ שמאלה.לחיצה
ממושכת וניתוק מהחשמל.
התקלה שיש לך היא נטו בטלוויזיה לצערי.אופייניות לפלסמות בהירות חזקה לפתע
שאין אפשרות ליקרוא כתוביות
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
טכנית זה אפשרי להעביר בן מקס למקס את הדיסק, אך המאמץ שנדרש לכך הוא יקר מדי ליס (עלות של זמן טכנאי) ולכן הם לא עושים את זה.
האם זה קורה בכל היציאות וידאו של המכשיר?
האם זה קורה בכל היציאות וידאו של המכשיר?
בדקתי את זה טוב, בצפיה בDVD אין שום בעיה, ראיתי סרט שלם עם הרבה סצינות בהירות וזה לא קרה.זורו44 כתב:במידה והוחלף ממיר,החומר המוקלט הלך לאיבוד.karpe כתב:טוב, היום אחרי בדיקה קצת יותר מעמיקה הגעתי למסקנה שמדובר ביס מקס שנדפק, ולא הטלויזיה, אז עם LG הסליחה
מישהו יודע מה קורה לחומר המוקלט על היס מקס במידה ויש בממיר תקלה ? יס יעבירו לי את ההרדיסק לממיר החדש ?...
האם היס מקס מחובר באסוידיאו?אם כן בדוק בחיבור אחר קומפוזיט או סקארט.
ניסית צרכן אחר כמו DVD וליבדוק אם התופעה קיימת.?איפוס הממיר בעזרת
4 הכפתורים ואיתחול מחדש.הכפתורים:חזור,מוסיק,חצ ימינה וחצ שמאלה.לחיצה
ממושכת וניתוק מהחשמל.
התקלה שיש לך היא נטו בטלוויזיה לצערי.אופייניות לפלסמות בהירות חזקה לפתע
שאין אפשרות ליקרוא כתוביות...
עשיתי עוד דבר - שמתי בפלזמה מסך מפוצל (PIP), חצי יס מקס וחצי DVD. התמונה נשרפה רק בחצי של היס מקס, אז זה די נועץ את העניין.
עדכון - הרגע בדקתי, עם כבל SCART TO SVIDEO אין שום בעיה, וגם לא ביציאת קומפוזיט, מה שאומר שהבעיה היא אך ורק ביציאת SVIDEO, אז אני "פותר" את הבעיה במעבר לSCART, ושומר על היס מקס שלי אצלי
תודה לכולם