rapidshare - כיצד עובדים איתו ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
toxin,
אם אתה עושה מעשים לא חוקיים שכאלה, לפחות אל תצהיר עליהם בקולי קולות, אנשים רואים ששלחת להם ה"פ.
אם אתה עושה מעשים לא חוקיים שכאלה, לפחות אל תצהיר עליהם בקולי קולות, אנשים רואים ששלחת להם ה"פ.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

toxin,
האתר ממוקם במדינת ישראל וכפוף לחוקיה. שיתוף קבצים נכון להיום איננו חוקי במדינה וכמובן שגם איננו חוקי מעל דפי האתר, הדבר גם רשום במפורש בתקנון האתר עליו הסכמת כשנרשמת.
מכיוון שאתה עושה שימוש בפלטפורמת האתר על מנת להפיץ תכנים גנובים (הודעות פרטיות, הודעות בשרשורים לעיני כל), אתה גם מערב אותנו בנושא.
אודה לך אם תוכל לנהל את העיניינים הללו לא באמצעותנו.
האתר ממוקם במדינת ישראל וכפוף לחוקיה. שיתוף קבצים נכון להיום איננו חוקי במדינה וכמובן שגם איננו חוקי מעל דפי האתר, הדבר גם רשום במפורש בתקנון האתר עליו הסכמת כשנרשמת.
מכיוון שאתה עושה שימוש בפלטפורמת האתר על מנת להפיץ תכנים גנובים (הודעות פרטיות, הודעות בשרשורים לעיני כל), אתה גם מערב אותנו בנושא.
אודה לך אם תוכל לנהל את העיניינים הללו לא באמצעותנו.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
זיו - הבהרה (רק למען הסר ספק):
שיתוף קבצים כשלעצמו אינו פעולה לא חוקית.
לכן, תוכנות כמו Emule, ביטורנט וכו' הינן תוכנות חוקיות לחלוטין עפ"י חוקי מדינת ישראל, ואיתן גם אתרים כמו RS.
שיתוף קבצים הינו פעולה חוקית, כל עוד הקבצים המשותפים הינם חוקיים.
שיתוף קבצים כשלעצמו אינו פעולה לא חוקית.
לכן, תוכנות כמו Emule, ביטורנט וכו' הינן תוכנות חוקיות לחלוטין עפ"י חוקי מדינת ישראל, ואיתן גם אתרים כמו RS.
שיתוף קבצים הינו פעולה חוקית, כל עוד הקבצים המשותפים הינם חוקיים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

uriler,
אם השרשור היה מדבר על שימוש בקליינטים של ביט-טורנט, eMule או USENET (חוקי לגמרי) אין לי התנגדות, אך השרשור מדבר על דברים אחרים לגמרי.
תקרא שוב את 2 ההודעות אשר פותחות שרשור זה ולא יהיה גם לך ספק.
אם השרשור היה מדבר על שימוש בקליינטים של ביט-טורנט, eMule או USENET (חוקי לגמרי) אין לי התנגדות, אך השרשור מדבר על דברים אחרים לגמרי.
תקרא שוב את 2 ההודעות אשר פותחות שרשור זה ולא יהיה גם לך ספק.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
זיו, ברור לי, לך, לשואל ולכל גולש בקי בתחום במה מדובר, אבל העובדה פשוטה - כל עוד לא נאמר מפורשות כי מדובר בתוכן המפר זכויות יוצרים, השאלה חוקית.
אני מנהל פורום בתחום האינטרנט באתר ישראלי, והנושא הזה נדון רבות ברמת הנהלת הפורומים, כולל יעוץ משפטי כמובן.
כל עוד לא הוזכר תוכן לא חוקי - אתרי שיתוף קבצים הם אתרים חוקיים (ושים לב שבכולם נאמר מפורשות שתוכן לא חוקי יימחק מהשרתים).
אגב - אם השואל היה נותן כותרת להודעה - USENET, וכותב את אותו התוכן במדויק - אין שום הבדל...
אני מנהל פורום בתחום האינטרנט באתר ישראלי, והנושא הזה נדון רבות ברמת הנהלת הפורומים, כולל יעוץ משפטי כמובן.
כל עוד לא הוזכר תוכן לא חוקי - אתרי שיתוף קבצים הם אתרים חוקיים (ושים לב שבכולם נאמר מפורשות שתוכן לא חוקי יימחק מהשרתים).
אגב - אם השואל היה נותן כותרת להודעה - USENET, וכותב את אותו התוכן במדויק - אין שום הבדל...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

על מנת להסיר כל ספק, אנחנו מעדיפים להיות בצד הבטוח, גם אם זה גורר הגבלות מסויימות על ההודעות אשר יכולות להתפרסם.