דירוג של מותגי רמקולים :?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
מואיז פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מישהו יכול להאיר את עיני או להפנותי למקום בו קיימת טבלת דירוג כזאת.
ישנם כ"כ הרבה מותגים והייתי שמח לדעת לפי איזו רמה הם מקוטלגים (HIGH END, מצויינים, טובים, בינוניים, מוצרי מדבקה זולים). אני יודע שבסופו של דבר הכל עניין של טעם ושמע, אבל בכל זאת יהיה נחמד לדעת מה איכות המותג שהולכים לקנות בחנות, או לפחות כיצד הוא נתפס באוזניי מביני העניין.

תודה!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78897
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #2 

מה עם מותגים שיש להם מודלים בכמה רמות מחיר?

מואיז פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

מסכים בעיקרון. אבל מרצדס בכל רמת מחיר נתפס כיותר איכותי מלאדה בכל רמת מחיר.
המחיר פחות מעניין אותי, אלה כיצד המותג נתפס (מה נתפס כאיכותי יותר ממה) בעיני המבינים.

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

כי מרצדס זו חברה של מותגי יוקרה בכל הרכבים שלה או ברוב המוחץ. ברמקולים יש המון חברות ש(בהקבלה) מייצרות גם מכוניות שהן לאדה וגם מכוניות שהן פורשה תחת אותו מותג. לעיתים יהיה מדובר על מפעלים שונים אבל בסופו של דבר תקבל את אותו השם, ולכן פחות חשוב להתייחס למותג ויותר לאוזן.

אם יש לך חברה ספציפית שאתה מעוניין לשאול עליה או מה מומלץ בתחום מחירים כלשהו אז זה המקום. לגבי איזה חברה יותר טובה מאיזו, אתה תקבל סלט של תשובות ותתבלבל עוד יותר...

מואיז פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אז זהו שלא רציתי דירוג של איזו חברה טובה מהשנייה.
רציתי קיטלוג לפי איזו מותגים הם מותגי עילית, מותגים זולים וכיו"ב.
ובהקבלה למכוניות, מדובר פה באיכות נתפסת, נכון שפז'ו מייצרים גם 607 וגם 106. אבל האיכות הנתפסת של המותג זהה (איכות גבוהה בשני הדגמים, ההבדל הוא הצרכים). מה שלא תוכל להגיד על כל דגם של לאדה...
אם בעולם הרמקולים המצב הוא עד כדי כך קיצוני (מותג שיש לו מוצרים שונים באיכות נתפסת שונה) אז אני מוותר.

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #6 

אני מקווה שאכן הבנתי את כוונתך, ואכן לדעתי המצב ברמקולים הוא שונה.

לצורך העניין, אתה מוזמן להציץ באתר של חברת B&W. לטעמי זו הדוגמא הטובה ביותר. החל מרמקולי מדף של 1000 שקל (ואפילו פחות) ועד לרמקולים בכמעט מחיר של רכב כמו שהזכרנו למעלה 8)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”