שאלה בקשר ל- mkvmerge GUI

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
אופיר28 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1091
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

אני יודע שיש הרבה דיונים בנושא הזה, אבל עדיין לא מצאתי משהו שיוכל לעזור לי באמת.
מה שאני מבקש לעשות זה לקחת קובץ MKV עם תרגום מובנה, לפרק אותו, להוריד קובץ תרגום אחר ולנגן את "החבילה" החדשה דרך הפופקורן. אתם בטח תשאלו למה ? כיון שכרגע התרגום בקבציי ה-MKV שיש לי מוצגים הפוך כשאני מושך אותם מהפופקורן. אני בסה"כ מחפש את הדרך הפשוטה ביותר "לביזון" כמוני לפתור את הבעיה הזאת. הבנתי שבאמצעות התוכנה mkvmerge GUI אפשר לעשות את זה. מישהו יכול להסביר לי בפשטות איך אני מפרק קובץ MKV ע"י התוכנה הזאת ?
ועוד שאלה לגבי הפופקורן - זה נכון שאין צורך לאחד קובץ SRT וקובץ MKV לקובץ אחד על מנת שהפופקורן ידע לנגן את הסרט עם התרגום ?
תודה על הסבלנות....

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

עם mkvmerge gui אתה יכול לאחד קבצים ומקסימום להפוך אחד מהרכיבים ללא פעיל. בשביל באמת לפרק מהאריזה רכיב, כמו תרגום, אתה זקוק ל MKVExtractGUI שניתן להוריד כאן: http://coreforge.org/projects/mkvextractgui/
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

אופיר28 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1091
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

ok, תודה. באמת הצלחתי לפרק את הקובץ בעזרת התוכנה הזאת.
עוד שאלה - לאחר הפרדת קובץ התרגום, האם אפשר לשנות את גודל הפונטים של הכתוביות ולמקם את הכתוביות במקום אחר במסך (ימינה או שמאלה) בעזרת אחת התוכנות - mkvmerge GUI או Subtitle Workshop ? ואם כן, אם אפשר הדרכה קצרה.....

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

זה לא בתחום השליטה לא של אריזת ה MKV ולא של פורמט SRT לכתוביות. קובץ כתוביות SRT מכיל בסה"כ טקסט נקי + הוראות תזמון. יש אמנם אפשרות של שינוי צבע ו italics על ידי הוספת tags אבל לא כל הנגנים תומכים בזה.

גודל הגופן פריסת הכתוביות ומיקומן על המסך נשלטים על פילטר הכתוביות תוך כדי נגינת הסרט. במקרה שלך, אם זה לא מתאפשר על ידי תוכנת הפופקורן אז תצטרך להתרגל למה שיש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”