הוט| איזה ממיר?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
killerizazia פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רכשתי LCD טושיבה C3500 - יש לי שתי כניסות של HDMI
כדאי לי להחליף את הממיר? אם כן, לאיזה? אני ארגיש הבדל באיכות הצפיה?

כרגע יש לי ממיר טומסון - די ישן (ללא יציאת HDMI)

תודה!

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

הממיר היחיד בהוט שיש לו יציאת HDMI הוא ממיר ה-HD. אם אתה לא מעוניין בשירות ה-HD, אז אין ממיר אחר עם HDMI. צריך לחבר את הממיר לחיבורים האחרים שקיימים בטלויזיה.

rk123
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65

שליחה #3 

ADB 7200C
זה הממיר שהוט משתמשים בו גם למג'יק ולכן הוא נחשב הטוב ביותר. אין הבדל כל כך באיכות הצפייה, המראה החיצוני של הממיר יפה יותר וגם הממשק חדש. בנוסף ממירי הטומסון הישנים נתקעים וכדאי לך להחליף.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

rk123 כתב:ADB 7200C
זה הממיר שהוט משתמשים בו גם למג'יק ולכן הוא נחשב הטוב ביותר. אין הבדל כל כך באיכות הצפייה, המראה החיצוני של הממיר יפה יותר וגם הממשק חדש. בנוסף ממירי הטומסון הישנים נתקעים וכדאי לך להחליף.
...
לא יודע... הממשק של NAGRAVISION שקיים בטומפסונים לדעתי הרבה הרבה יותר טוב מהממשק של NDS (הן ביס והן בהוט). מדריך התוכניות הטוב ביותר בישראל. ואם הטומפסון עובד טוב, אין שום סיבה להחליף אותו. הוא נותן איכות תמונה מעולה יחסית לממירי ה-ADB. (לא סתם הוט עובדים עם טומפסון בממירי ה-HD החדשים שלהם). קצת איטי, אבל זאת המגרעה היחידה שלו.

rk123
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65

שליחה #5 

levikon כתב:
rk123 כתב:ADB 7200C
...
לא יודע... הממשק של NAGRAVISION שקיים בטומפסונים לדעתי הרבה הרבה יותר טוב מהממשק של NDS (הן ביס והן בהוט). מדריך התוכניות הטוב ביותר בישראל. ואם הטומפסון עובד טוב, אין שום סיבה להחליף אותו. הוא נותן איכות תמונה מעולה יחסית לממירי ה-ADB. (לא סתם הוט עובדים עם טומפסון בממירי ה-HD החדשים שלהם). קצת איטי, אבל זאת המגרעה היחידה שלו.
...
לגבי הממשק זה עניין של טעם. אני אישית אוהב הרבה יותר את הממשק של ה ADB שלדעתי נוח ויפה יותר. בנוסף אפשר לראות את התוכניות הצפויות ב 24 השעות הקרובות, בעוד בתומסון אפשר לראות רק כמה שעות קדימה. התומסון לא עובד טוב (לפחות אצלי). החליפו לי אותו בערך 5 פעמים וכל פעם הממירים שהביאו היו נתקעים. איכות תמונה אין הבדל.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”