הוט| איזה ממיר?
-
killerizazia
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רכשתי LCD טושיבה C3500 - יש לי שתי כניסות של HDMI
כדאי לי להחליף את הממיר? אם כן, לאיזה? אני ארגיש הבדל באיכות הצפיה?
כרגע יש לי ממיר טומסון - די ישן (ללא יציאת HDMI)
תודה!
כדאי לי להחליף את הממיר? אם כן, לאיזה? אני ארגיש הבדל באיכות הצפיה?
כרגע יש לי ממיר טומסון - די ישן (ללא יציאת HDMI)
תודה!
לא יודע... הממשק של NAGRAVISION שקיים בטומפסונים לדעתי הרבה הרבה יותר טוב מהממשק של NDS (הן ביס והן בהוט). מדריך התוכניות הטוב ביותר בישראל. ואם הטומפסון עובד טוב, אין שום סיבה להחליף אותו. הוא נותן איכות תמונה מעולה יחסית לממירי ה-ADB. (לא סתם הוט עובדים עם טומפסון בממירי ה-HD החדשים שלהם). קצת איטי, אבל זאת המגרעה היחידה שלו.rk123 כתב:ADB 7200C
זה הממיר שהוט משתמשים בו גם למג'יק ולכן הוא נחשב הטוב ביותר. אין הבדל כל כך באיכות הצפייה, המראה החיצוני של הממיר יפה יותר וגם הממשק חדש. בנוסף ממירי הטומסון הישנים נתקעים וכדאי לך להחליף....
לגבי הממשק זה עניין של טעם. אני אישית אוהב הרבה יותר את הממשק של ה ADB שלדעתי נוח ויפה יותר. בנוסף אפשר לראות את התוכניות הצפויות ב 24 השעות הקרובות, בעוד בתומסון אפשר לראות רק כמה שעות קדימה. התומסון לא עובד טוב (לפחות אצלי). החליפו לי אותו בערך 5 פעמים וכל פעם הממירים שהביאו היו נתקעים. איכות תמונה אין הבדל.levikon כתב:לא יודע... הממשק של NAGRAVISION שקיים בטומפסונים לדעתי הרבה הרבה יותר טוב מהממשק של NDS (הן ביס והן בהוט). מדריך התוכניות הטוב ביותר בישראל. ואם הטומפסון עובד טוב, אין שום סיבה להחליף אותו. הוא נותן איכות תמונה מעולה יחסית לממירי ה-ADB. (לא סתם הוט עובדים עם טומפסון בממירי ה-HD החדשים שלהם). קצת איטי, אבל זאת המגרעה היחידה שלו.rk123 כתב:ADB 7200C
זה הממיר שהוט משתמשים בו גם למג'יק ולכן הוא נחשב הטוב ביותר. אין הבדל כל כך באיכות הצפייה, המראה החיצוני של הממיר יפה יותר וגם הממשק חדש. בנוסף ממירי הטומסון הישנים נתקעים וכדאי לך להחליף.......