קוד ערוץ 8 ב hot אנלוגי ל media portal
שלום לכולם,
אני משתמש ב media portal זמן רב וממש נהנה ממנה.
הבעיה היחידה היא שמאז שיש לי אותה (יותר משנתיים) אני לא מצליח לראות ערוץ 8 תקין. בסריקה הוא מוצא אותו מטושטש (בחיבור ישיר לטלויזיה אין בעיה). כל הערוצים עובדים תקין עם EPG - מלבד ערוץ זה.
מישהו יכול לתת לי את קוד הערוץ המדויק על מנת שאנסה להזין אותו ידנית ?
תודה מראש,
ניר
אני משתמש ב media portal זמן רב וממש נהנה ממנה.
הבעיה היחידה היא שמאז שיש לי אותה (יותר משנתיים) אני לא מצליח לראות ערוץ 8 תקין. בסריקה הוא מוצא אותו מטושטש (בחיבור ישיר לטלויזיה אין בעיה). כל הערוצים עובדים תקין עם EPG - מלבד ערוץ זה.
מישהו יכול לתת לי את קוד הערוץ המדויק על מנת שאנסה להזין אותו ידנית ?
תודה מראש,
ניר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה שונה מאזור מגורים לאזור מגורים.
כאן יש לך רשימה מדוייקת של תדרים אנלוגיים:
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=1654&lang=he
כאן יש לך רשימה מדוייקת של תדרים אנלוגיים:
http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=1654&lang=he
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין צורך ב-IR Blaster בקליטת ערוצי כבלים אנלוגיים.leo212 כתב:ו-IR BLASTER כמובן......
סליחה על הבורות, אבל איך העניין הזה עובד בדיוק? האם השלט של הכרטיס טלוויזיה פשוט אוניברסלי ומעביר את הערוץ גם בממיר או שהכרטיס שולט איכשהו על הממיר?
כי הרי מה שמקשר בין הממיר האנלוגי למחשב זה רק החיבור של האנטנה, ועד כמה שאני מבין זה חד צדדי, כלומר הכרטיס לא יכול לשלוט על הממיר באמצעות החיבור הזה..
כי הרי מה שמקשר בין הממיר האנלוגי למחשב זה רק החיבור של האנטנה, ועד כמה שאני מבין זה חד צדדי, כלומר הכרטיס לא יכול לשלוט על הממיר באמצעות החיבור הזה..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הכוונה הייתה שתחבר את כניסת האנטנה של כרטיס הטלוויזיה ישירות לקיר ולא דרך הממיר האנלוגי.
בעבודה עם ערכת אינפרה אדום השלט עצמו לא מעביר ערוץ בממיר, אלא שולח פקודה אל תותכנת המדיה סנטר שתשלח פקודה ל-IR Blaster שמוצמד לעינית האינפרה אדום של הממיר ושולח אליו סיגנל הזהה לסיגנל של שלט מקורי של הממיר. משתמשים בעסק המסורבל הזה בד"כ בממיר דיגיטלי בלבד, בגלל הצפנת הערוצים שאותה כרטיס הטלוויזיה לא יודע לפתוח.
בעבודה עם ערכת אינפרה אדום השלט עצמו לא מעביר ערוץ בממיר, אלא שולח פקודה אל תותכנת המדיה סנטר שתשלח פקודה ל-IR Blaster שמוצמד לעינית האינפרה אדום של הממיר ושולח אליו סיגנל הזהה לסיגנל של שלט מקורי של הממיר. משתמשים בעסק המסורבל הזה בד"כ בממיר דיגיטלי בלבד, בגלל הצפנת הערוצים שאותה כרטיס הטלוויזיה לא יודע לפתוח.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הוא ידע להציג את כל הערוצים האנלוגיים הלא מוצפנים שאתה יכול להציג עם טלוויזיה שיש לה היפר-בנד ללא ממיר אנלוגי.
את הערוצים שיש רק בממיר דיגיטלי הוא לא יוכל להציג בחיבור ישיר לקיר.
ה-PVR150 MCE מגיע עם שלט, מקלט אינפרה אדום ו-IR Blaster.
את הערוצים שיש רק בממיר דיגיטלי הוא לא יוכל להציג בחיבור ישיר לקיר.
ה-PVR150 MCE מגיע עם שלט, מקלט אינפרה אדום ו-IR Blaster.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

במידה והם לא מוצפנים, אז כן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

פשוט תחבר ישירות לטלוויזיה בת פחות מ-10 שנים (כזו שיש לה היפרבנד), ותראה אם אתה מצליח לקלוט את כל התחנות שהממיר האנלוגי מצליח לקלוט.
אבל אחסוך לך קצת טירחה ואגיד, שאם באזור מגוריך הוט זה ערוצי זהב או מת"ב לשעבר, בטוח כל הערוצים האנלוגיים לא מוצפנים. אם באזור מגוריך הוט זה תבל לשעבר, יש סיכוי שחלק מהערוצים מוצפנים וכדאי מאוד לבדוק את זה. תבל הייתה החברה היחידה שהצפינה את השידורים שלה גם ב"תקופה האנלוגית".
אבל אחסוך לך קצת טירחה ואגיד, שאם באזור מגוריך הוט זה ערוצי זהב או מת"ב לשעבר, בטוח כל הערוצים האנלוגיים לא מוצפנים. אם באזור מגוריך הוט זה תבל לשעבר, יש סיכוי שחלק מהערוצים מוצפנים וכדאי מאוד לבדוק את זה. תבל הייתה החברה היחידה שהצפינה את השידורים שלה גם ב"תקופה האנלוגית".