המלצות לקנית שלט HTPC
- Ariel-Xionite
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 195
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
באיזה מארז אתה משתמש היום? האם יש לך בו מקום להתקנת מודול של SOUNDGRAPH? ייתכן ויצא לך זול יותר להחליף מארז ולקחת כבר מארז שמגיע עם צג VFD ושלט של SOUNDGRAPH מדגמי IMON מאשר לקנות קיט בלבד...
בעיקרון השלט של SOUNDGRAPH הוא יותר פונקציונלי,ניתן לכבות ולהדליק את המחשב,לשלוט על העכבר,לשלוט על קיצורי דרך במחשב,ועוד כמה פונקציות נחמדות,תצוגת ה vfd מוסיפה רק ליופי,אי אפשר לקרוא כלום ממרחק של מטר וחצי
עבדתי עם הimon כשנה וחצי וחשבתי שהכל מושלם עד שהזמנתי כרטיס pvr 150 mce שבא עם שלט,ואז הבנתי שדי סבלתי עם הimon,בשביל לבצע פעולה בשלט אתה צריך לכוון את השלט בקו ישר למקלט,מקשי החצים עובדים בצורה גרועה,גם הפידבק שאתה מקבל ממקשי החצים הוא מעצבן,לעומת זאת השלט שבא עם הpvr עבד בצורה חלקה, בכל אופן מנסיון השלט בכלל לא מומלץ.
עבדתי עם הimon כשנה וחצי וחשבתי שהכל מושלם עד שהזמנתי כרטיס pvr 150 mce שבא עם שלט,ואז הבנתי שדי סבלתי עם הimon,בשביל לבצע פעולה בשלט אתה צריך לכוון את השלט בקו ישר למקלט,מקשי החצים עובדים בצורה גרועה,גם הפידבק שאתה מקבל ממקשי החצים הוא מעצבן,לעומת זאת השלט שבא עם הpvr עבד בצורה חלקה, בכל אופן מנסיון השלט בכלל לא מומלץ.
אולי היה לך שלט דפוק. אני משתמש בשלט כזה שהגיע עם מארז GMC שרכשתי ואין לי שום בעיות כמו שאתה מתאר. השלט עובד מעולה ללא שום בעיות והעובדה שאפשר לתכנת אותו לעשות כמעט כל פעולה היא די נוחה. כשאני בכל זאת צריך "התערבות" של מקלדת אני משתמש במקלדת הקומפקטית שקניתי של IONE שעושה את העבודה ללא דופי. לא רואה שום סיבה להשקיע בשלטים מתוחכמים ו/או במקלדות יקרות כשאפשר להשתמש בשילוב הזה שעובד מעולה.
יונתן
יונתן
גם אני חשבתי שהוא עושה את העבודה,עד שקיבלתי את השלט של הpvrjohn25 כתב:אולי היה לך שלט דפוק. אני משתמש בשלט כזה שהגיע עם מארז GMC שרכשתי ואין לי שום בעיות כמו שאתה מתאר. השלט עובד מעולה ללא שום בעיות והעובדה שאפשר לתכנת אותו לעשות כמעט כל פעולה היא די נוחה. כשאני בכל זאת צריך "התערבות" של מקלדת אני משתמש במקלדת הקומפקטית שקניתי של IONE שעושה את העבודה ללא דופי. לא רואה שום סיבה להשקיע בשלטים מתוחכמים ו/או במקלדות יקרות כשאפשר להשתמש בשילוב הזה שעובד מעולה.
יונתן...
נסית לעבוד עם שלט אחר?
התכנה שבאה עם השלט היא מעולה ובאמת אפשר לעשות בה הכול.
כיום אני ההרמוני 525 ששולט על התכנה של הimon והכל עובד מעולה
(אני יכול לכוון את ההרמוני לצד הני של המערכת וכל עובד
בכל אופן זוהי דעתי האישית על השלט,יכול להיות שהשלט שקיבלתי באמת היה דפוק
אלון, תוכל לפרט על הדגם שהיה לך? יתכן ומדובר בדגם שונה משל john25.
גם אני מסכים שהקטע של התצוגה מיותר.
מבחנתי הייתי מסתפק גם בשלט WII שיש לי בשליטה על HTPC (עושה עבודה לא רעה)
אבל הבעיה של שלט WII היא שהוא לא מתחבר באופן אוטומטי.
גם אני מסכים שהקטע של התצוגה מיותר.
מבחנתי הייתי מסתפק גם בשלט WII שיש לי בשליטה על HTPC (עושה עבודה לא רעה)
אבל הבעיה של שלט WII היא שהוא לא מתחבר באופן אוטומטי.