רזולוציה כל הזמן משתנה ב-HTPC - אני כבר משתגע
יש לי פלזמה ברזולוציה של 1024x768 וזאת הרזולוציה שאני גם מגדיר ב-HTPC שלי.
הכרטיס מסך שלי הוא HD2400 כאשר הוא מחובר בכבל HDMI TO DVI (ה-HDMI מחובר בפלזמה).
כל הזמן לאחר ריסט אבל לא תמיד לאחר ריסט הרזולוציה משתנה לי לרזולוציה נמוכה במיוחד כמו 720x576 וגם פחות.
הבעיה היא שעם הרזולוציה הזאת אני פותח את המדיה פורטל ואם אני מציג סרט אני רואה אותו בחלון בקטן בגלל הרזולוציה.
מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה שהרזולוציה לא תשתנה לי ? (אגב גם אם אני מגדיר ב-HTPC רזולוציה אחרת היא משתנה).
אגב המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32.
תודה.
הכרטיס מסך שלי הוא HD2400 כאשר הוא מחובר בכבל HDMI TO DVI (ה-HDMI מחובר בפלזמה).
כל הזמן לאחר ריסט אבל לא תמיד לאחר ריסט הרזולוציה משתנה לי לרזולוציה נמוכה במיוחד כמו 720x576 וגם פחות.
הבעיה היא שעם הרזולוציה הזאת אני פותח את המדיה פורטל ואם אני מציג סרט אני רואה אותו בחלון בקטן בגלל הרזולוציה.
מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה שהרזולוציה לא תשתנה לי ? (אגב גם אם אני מגדיר ב-HTPC רזולוציה אחרת היא משתנה).
אגב המערכת הפעלה שלי היא ויסטה 32.
תודה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
גם לי אותה בעייה רק ברזולוציות של 1920 על 1080... ממש מרגיז
זה קורה לי בעיקר חוזר לצפייה בתכני מחשב (עובר לאינפוט של המחשב) פתאום הרזולוציה יורדת ל 720P במקום 1080P... מעצבן לאללה
לדעתי כל הבעייה היא בדרייברים הדפוקים של ATI.. היו צריכים לסגור את הבסטה מזמן
זה קורה לי בעיקר חוזר לצפייה בתכני מחשב (עובר לאינפוט של המחשב) פתאום הרזולוציה יורדת ל 720P במקום 1080P... מעצבן לאללה
לדעתי כל הבעייה היא בדרייברים הדפוקים של ATI.. היו צריכים לסגור את הבסטה מזמן
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אתה אמור לראות את זה בתפריטים של הטלויזיה
NATIVE RATE זה אומר שהרזולוציה מתורגמת 1:1 ישירות למסך ללא שינויים ומריחות
לא יודע איזו טלויזיה יש לך אבל תפשפש בתפריטים ותחפש מצבים של PC ושל VIDEO... לדעתי אלה אמורים להיות סטנדרטיים בכל טלויזיה
NATIVE RATE זה אומר שהרזולוציה מתורגמת 1:1 ישירות למסך ללא שינויים ומריחות
לא יודע איזו טלויזיה יש לך אבל תפשפש בתפריטים ותחפש מצבים של PC ושל VIDEO... לדעתי אלה אמורים להיות סטנדרטיים בכל טלויזיה