האם הכבל הקואקסיאלי יעבוד לי?
שלום
ברשותי רסיבר ימהה rxv740 (כן, קצת ישן אבל הוא ימשוך איתי עוד קצת עד שנחליף). יש לו כניסה דיגיטלית קואקסיאלית שמצויין עליה לcd מצורף קישור: http://www.yamaha.com/YECDealerMedia/ad ... 740_ba.JPG
האם dvd יעבוד לי בכניסה זו?
במידה ולא האם שווה לי להתעקש על dvd עם עם יציאה אופטיתבמקום או שיש חיבור אחר שיעשה את העבודה לא פחות טוב מחיבור דיגיטלי.
תודה
האתר הזה עוזר לי המון !
ברשותי רסיבר ימהה rxv740 (כן, קצת ישן אבל הוא ימשוך איתי עוד קצת עד שנחליף). יש לו כניסה דיגיטלית קואקסיאלית שמצויין עליה לcd מצורף קישור: http://www.yamaha.com/YECDealerMedia/ad ... 740_ba.JPG
האם dvd יעבוד לי בכניסה זו?
במידה ולא האם שווה לי להתעקש על dvd עם עם יציאה אופטיתבמקום או שיש חיבור אחר שיעשה את העבודה לא פחות טוב מחיבור דיגיטלי.
תודה
האתר הזה עוזר לי המון !
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם אתה עומד לפני קניה של נגן DVD אז בוודאי ששווה לרכוש אחד שיש לו גם S/PDIF קואקסיאלי ואופטי בלי שום קשר למגבר שתחבר אותו אליו. יש מספיק שרשורים בפורום ה HDTV כדי לתת לך כיוון לגבי דגמים מומלצים.
אם יש לך כבר נגן DVD והשאלה היא רק אם אתה יכול לחבר אותו לכניסת ה S/PDIF הקואקסיאלית במגבר אז התשובה היא שכן. אתה רק צריך לבדוק בתפריטים של המגבר אם אתה יכול לשייך את הכניסה הזו לכניסת הווידאו המתאימה (רק אם אתה מתכוון למתג את הווידאו דרך המגבר)
אם יש לך כבר נגן DVD והשאלה היא רק אם אתה יכול לחבר אותו לכניסת ה S/PDIF הקואקסיאלית במגבר אז התשובה היא שכן. אתה רק צריך לבדוק בתפריטים של המגבר אם אתה יכול לשייך את הכניסה הזו לכניסת הווידאו המתאימה (רק אם אתה מתכוון למתג את הווידאו דרך המגבר)
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה על תגובתך
בעונותיי... מה זה s/pdif ?
אני עומד לפני קנייה וחשבתי על דגם של ימאהה s661 שיש לו יציאה קואקסיאלית אך לא אופטית ולא הייתי בטוח שזה יעבוד בכניסה שמצויין עלייה רק cd . מתגובתך אני מבין שזה יעבוד...
תודה
בעונותיי... מה זה s/pdif ?
אני עומד לפני קנייה וחשבתי על דגם של ימאהה s661 שיש לו יציאה קואקסיאלית אך לא אופטית ולא הייתי בטוח שזה יעבוד בכניסה שמצויין עלייה רק cd . מתגובתך אני מבין שזה יעבוד...
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

S/PDIF הוא הקיצור ל Sony/Philips Digital Interconnect Format וזהו התקן המשמש להעברה דיגיטלית של אודיו דו ורב ערוצי דרך כבל קואקסיאלי או אופטי. הרבה אנשים מתבלבלים וחושבים שזה השם של השקע/תקע אבל המינוח הנכון הוא שמעבירם אודיו בS/PDIF דרך כבל קואקסיאלי או אופטי.
S/PDIF משמש להעברת אודיו בלבד ותמצא אותו בנגני CD, נגני DVD וגם בחלק מהממירים של הוט ושל יס שם הוא משמש בעיקר להעברת אודיו דו ערוצי.
S/PDIF משמש להעברת אודיו בלבד ותמצא אותו בנגני CD, נגני DVD וגם בחלק מהממירים של הוט ושל יס שם הוא משמש בעיקר להעברת אודיו דו ערוצי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

בוא נגיד שהיום קשה מאוד לקנות הגן DVD שאין לו את שתי היציאות, אופטית וקואקסיאלית ל S/PDUF. מדוע שלא תיגש לפורום ה HDTV ותשאל שם על נגנים מומלצים?