אני שוקל בחיוב רב להביא wii + תוספות (גיטרה/ wii fit / ddr) מארה"ב.
מלבד נושא המתח שאינו בעייתי אצלי (יש לי מגוון רחב של מכשירים אמריקאים שמחוברים לרשת 110 שרצה אצלי בבית, כולל תקעים אמריקאים), האם ישנן הגבלות או שיקולים שאני צריך לקחת בחשבון לפני הרכישה? משחקים שלא יעבדו? שיטות שידור? תאימות של חומרות ושלטים וכיוצא בזה?
הבאת wii מארה"ב - משהו שאני צריך לדעת?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אין בעיה של תאימות חומרה.
הווי האמריקאי צריך טלויזיה NTSC או מולטיסיסטם, אם קנית טלויזיה במשהו כמו עשר שנים האחרונות, כנראה שאתה מכוסה.
רק משחקים אמריקאיים יעבדו, אבל זה דווקא יתרון - הם לרוב יוצאים קודם, אפשר להשיג גם אותם בארץ, ואם מעדיפים לחסוך כסף ולקנות בחו"ל - הרבה יותר קל להזמין משחקים אמריקאיים מאשר אירופאיים.
הווי האמריקאי צריך טלויזיה NTSC או מולטיסיסטם, אם קנית טלויזיה במשהו כמו עשר שנים האחרונות, כנראה שאתה מכוסה.
רק משחקים אמריקאיים יעבדו, אבל זה דווקא יתרון - הם לרוב יוצאים קודם, אפשר להשיג גם אותם בארץ, ואם מעדיפים לחסוך כסף ולקנות בחו"ל - הרבה יותר קל להזמין משחקים אמריקאיים מאשר אירופאיים.
ה"בעייה" היחידה, כפי ש-Malcontent ציין, היא שתוכל בעתיד לקנות רק משחקים אמריקאים (לא בישראל). לדעתי זה בעצם יתרון אם יש לך אפשרות לקנות משחקים באמריקה -
מחיר התחלתי למשחק יותר זול (50$), וזמינות של משחקים משומשים בזול.
לגבי משחקים - אני מאד ממליץ על ה-wii-fit - זה המשחק היחיד שמשוחק שזמן האחרון ב-wii שלנו (שים לב שדי קשה להשיג אותו).
אין לי את שני המשחקים האחרים שציינת (אבל יש לי אחרים, תשלח לי PM אם אתה רוצה לקפוץ לראות).
מחיר התחלתי למשחק יותר זול (50$), וזמינות של משחקים משומשים בזול.
לגבי משחקים - אני מאד ממליץ על ה-wii-fit - זה המשחק היחיד שמשוחק שזמן האחרון ב-wii שלנו (שים לב שדי קשה להשיג אותו).
אין לי את שני המשחקים האחרים שציינת (אבל יש לי אחרים, תשלח לי PM אם אתה רוצה לקפוץ לראות).
אמיר.