אז לאחר שנה שה-PS3 אצלי החלטתי לקפוץ מדרגה ,לחבר אותו לרשת ולהנות מעוד כמה פיצ`רים (ואל תשאלו איפה הייתי עד היום.....לא היה לי כח להתעסק עם כל ההגדרות האלה...).
אז הגדרתי את כל ההגדרות ב-PS ע"ס פרוצדורה שקיבלתי מישפאר, הגדרתי את הפורטים בראוטר (אדימקס), וכמובן שיש בעייה :
הדפדפן עובד, ה-PS מקבל IP, הבעיה שהוא לא מצליח להתחבר לשרתים של ה-PLAYSTATION®Network. למישהו יש איזשהו טיפ ?? מה אני עושה לא נכון ??
תודה.
טוב, אז ניסיתי שוב להתחבר אליהם. לא הולך.....
דיברתי עם הספק של האינטרנט, הם טוענים שהם לא קשורים לנושא.
בישפאר מורחים אותי....
בקיצור, אני עדיין תקוע עם זה. למישהו יש איזשהו טיפ בנושא ?? להזכירכם, הדפדפן עובד ,אבל לא ניתן להתחבר לחנות או לעדכן גירסה דרך הרשת.
תודה לעוזרים......
אופיר28 כתב:טוב, אז ניסיתי שוב להתחבר אליהם. לא הולך.....
דיברתי עם הספק של האינטרנט, הם טוענים שהם לא קשורים לנושא.
בישפאר מורחים אותי....
בקיצור, אני עדיין תקוע עם זה. למישהו יש איזשהו טיפ בנושא ?? להזכירכם, הדפדפן עובד ,אבל לא ניתן להתחבר לחנות או לעדכן גירסה דרך הרשת.
תודה לעוזרים......
...
מי הספק?
אם ברק 013 אז מנסיוני הם הבעיה.
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
niko,
הספק הוא סמייל. שאלתי אותם לגבי הפורטים, הם טוענים שהם לא חוסמים את הפורטים, והם לא צד בעניין.
Huber,
זה יהיה המפלט האחרון. אני מעדיץ למצות קודם את הפתרונות הסטנדרטים.....
sierra13,
איך עושים את זה ?? יש לי ראוטר של אדימקס.
וחוץ מזה, יכול להיות שטעיתי איפשהו בהגדרה של הפורטים ? לפי הפרוצדורה של ישפאר זה מה שאני אמור לעשות :
Connecting to PLAYSTATION®Network
התחברות ל- PLAYSTATION®Network
אם אתה משתמש ב- PLAYSTATION®Network במשרד או בבית, ייתכן שתכונות אבטחה כמו חומת אש חוסמות את התקשורת. במקרה כזה, עיין בהוראות הבאות.
ב- PLAYSTATION®Network, ניתן לתקשר עם שרתי PLAYSTATION®Network באינטרנט או ישירות עם מערכות PS3™ אחרות. התקשורת עם שרתי PLAYSTATION®Network באינטרנט מתבצעת בעיקר בעת:
כניסה / יציאה מהמערכת
שימוש ברשימת החברים או ברשימת החסימה
חילופי הודעות
השימוש ב- (PLAYSTATION®Store)
מספרי היציאות עבור שרתי PLAYSTATION®Network המשמשים לצורך זה הם TCP: 80, 443, 5223 וכן UDP: 3478, 3479.
לשיחות קול / וידאו ולמשחק מקוון, המערכת משתמשת בתקשורת ישירה עם מערכות PS3™ אחרות כדי לשדר את נתוני השיחה או המשחק. מספר היציאה המשמש לשם כך הוא UDP: 3658. עם זאת, ייתכן שיהיה עליך להשתמש במספר יציאה אחר בעת התחברות באמצעות נתב NAT.
עצות
• אם אתה משתמש בנתב, ייתכן שהתקשורת הישירה עם מערכות PS3™ אחרות תהיה מוגבלת, בהתאם לסוג הנתב וההגדרות שנקבעו בו. אם אתה משתמש בנתב תואם UPnP, הפעל את תכונת ה- UPnP.
התקשורת עשויה להיות מוגבלת על-ידי נתבים ופונקציות אבטחה המסופקות על-ידי מספקי שירותי אינטרנט. עיין בהוראות המצורפות להתקן הרשת ובמידע מספק שירותי האינטרנט שלך.
1. סמייל זה 012 נכון? אז אין חסימה אצלם. אני איתם וזה עובד.
2. כשאתה מגדיר רשת על ה- PS3 בסיום התהליך יש בדיקה שבה הוא בודק שהוא מקבל IP ויש לו גישה לאינטרנט ול-PSN. מה אתה מקבל שם? (עזוב כרגע את זה שאתה פותח את הדפדפן וכו' אני רוצה לדעת מה התוצאות בסוף הליך ההגדרות אומרות).
3. DMZ זה אזור מפורז. בעיקרון זה רכיב רשת שהנתב שלך לא חוסם פורטים אליו. זה פחות בטוח אבל מנקה כל מיני שאלות של האם איזשהו פורט חסום על הנתב.
4. מה הדגם המדויק של הנתב שלך? (צריך את זה כי לכל נתב יש שיטה שונה לקבוע הגדרות)
5. האם אתה עובד ב- DHCP? (הנתב מחלק כתובות באופן אוטומטי).
1. אכן, סמייל זה 012.
2. את ה-IP הוא מקבל. בגישה לאינטרנט הוא נתקע על checking הרבה מאד זמן. בדר"כ אחרי כמה דקות הוא מודיע שיש בעיה עם ה-server. בחלק מהמקרים הוא נשאר תקוע ולא מודיע כלום.
3. איך אני מגדיר את ה-PS כ-DMZ ? זה יכול לשלול את האפשרות של חסימה של הפורטים, לא ?
4. זה הנתב :http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705330
5. נראה לי שכן, כי גם הפופקורן וגם ה-PS3 קיבלו IP בצורה אוטומטית.
טוב.
בוא ננסה לטפל בזה. הדרך של הגדרת DMZ היא לא הדבר הכי בטוח כי זה הופך את ה- PS3 לאלמנט רשת שלא מוגן, אבל זה לפחות ינקה שאלות לגבי חסימות ports.
אני לא מכיר ספציפית את הנתב הנ"ל אבל ממה שמצאתי:
תתחבר לנתב דרך הדפדפן (סיסמא וכו')
גש ככה: בצד שמאל:
General Setup -> Firewall.
תבחר Enable ואז Apply.
יש מצב שהנתב כבר מוגדר עם FW ובמקרה הזה פשוט דלג על השלב הקודם ותתחיל מפה:
גש ל- firewall ומתחתיו ל- DMZ.
תכניס שם את כתובת ה- IP של ה- PS3 ותלחץ Apply.
זה אמור להראות ככה:
זהו.
בשלב הזה ה- PS3 יכולה לקבל כל port אפשרי.
תנסה להתחבר ונראה הלאה.
טוב. אז קודם כל תודה על ההשקעה. כן ירבו...
אז ביצעתי את ההגדרות לפי ההנחיות שלך. ה-IP שך ה-PS שונה ממה שמופיע אצלך (לא חייב להיות אותו דבר, לא?). אתה יכול לראות פה מה הגדרתי (מצטער, עדיין לא למדתי איך לצרף תמונה לשרשור...): http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... Ukh2Wmc9PQ
בשורה התחתונה, העסק עדיין תקוע. אין גישה לאינטרנט.
הכתובת IP רלוונטית עבור הרשת שלך ואיך שהגדרת אותה. הן לא צריכות להיות זהות למה שאתה רואה בדוגמאות אחרות.
הבעיה היא שכרגע חסרים לי קצת פרטים וקשה לי לעזור לך בצורה כזו.
הכתובת IP החיצונית שיש לך שם (10.100.101.100) זו כתובת IP פנימית - הענין הוא שאני לא מכיר במאה אחוז את החיבור של הכבלים ואולי זה תקין.
מה מוגדר לך ב- LAN? מה מוגדר ב- WAN? איך הרשת שלך מחוברת?
האם ה- PS3 מקבלת את אותה כתובת IP שרשמת (192.168.2.101) בכל פעם? אם לא אז תצטרך להגדיר אותה בתור IP קבוע.
בנוסף יש כאן: http://www.edimax.us/html/Faq/FAQ_router.htm
וכאן: http://www.edimax.us/html/Faq/FAQ_BR6104k.htm
עמודים מהאתר של edimax שבהם השתמשתי. אולי תמצא שם משהו רלווונטי. סביר להניח שאנחנו מפספסים משהו קטן שמונע ממך להתחבר.
נגמרה הסאגה..... הכל בא על מקומו בשלום
ישבתי שעתיים על כל הפרוצדורות האפשריות. שיניתי את הגדרות הרשת שלי על סמך המסמך הזה : http://www.pikok.co.il/word/OpenPortBR.pdf, בנוסף הגדרתי ידנית את ה-IP של ה-PS3 ועוד כמה כתובות.
השורה התחתונה - הכל עובד. יש חיבור לאינטרנט ולשרתים של ה-PS.
תודה לכל העוזרים ובמיוחד ל- sierra13