בעיה בסינכרון של סאונד לוידאו בקבצי MKV בפורמט של 1080
כאשר אני מפעיל סרט מתוך קובץ MKV באיכות של 1080 (צפייה בטלוויזיה ברזולוציה מלאה) יש לי תמיד בעיה שהסאונד בורח מהסינכרון לתמונה. הבריחה היא לא אגרסיבית אלא של שניה אחת או שתיים במקרה הגרוע..
אני משתמש במקודדים K-Lite Codec Pack והנגן BS Player או Media Player Classic
ד.א אני עובד על מערכת הפעלה XP x64.
ניסיתי להפעיל זאת עם מקודדים של K-Lite Codec Pack 64-bit ועם נגן Media Player Classic (x64) והבעיה חוזרת על עצמה.
המחשב מחובר לטלוויזיה דרך כבל HDMI.
איך מסדרים את זה?
מפרט המחשב:
Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz
זיכרון: 2 ג'יגה
לוח אם: Asus p5kpl-cm
כרטיס מסך: Nvidia GeForce 9600 GT
(1 ג'יגה בזיכרון, DDR3)
אני משתמש במקודדים K-Lite Codec Pack והנגן BS Player או Media Player Classic
ד.א אני עובד על מערכת הפעלה XP x64.
ניסיתי להפעיל זאת עם מקודדים של K-Lite Codec Pack 64-bit ועם נגן Media Player Classic (x64) והבעיה חוזרת על עצמה.
המחשב מחובר לטלוויזיה דרך כבל HDMI.
איך מסדרים את זה?
מפרט המחשב:
Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz
זיכרון: 2 ג'יגה
לוח אם: Asus p5kpl-cm
כרטיס מסך: Nvidia GeForce 9600 GT
(1 ג'יגה בזיכרון, DDR3)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חוסר סנכרון בין אודיו לווידאו הוא בדרך כלל הסימן הראשון שמקבלים על כך שהמעבד עמוס מידי. השימוש ב XP 64 לא ממש עוזר כאן כי התאימות של המפענחים, נגנים ופילטרים היא לא מרשימה בלשון המעטה (ואני מדבר בתור אחד שהיה לו XP 64). המעבר ל XP רגיל או ל Vista 32bit יכול לשפר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
זה נראה לי מוזר שזאת הסיבה. ה Task Manager מראה רק 48 אחוז שימוש במעבד, בעוד שאני מצליח לעשות במקביל לניגון הסרט עוד הרבה דברים על המחשב שדורשים מהמעבד משאבים ואני לא רואה שום סימן של עומס על המעבד, אז על אחת כמה וכמה כשכל הישומים סגורים ורק הסרט מתנגן....
ד.א יש לי אותו מפרט של מחשב בבית עם XP רגיל וגם שם קיימת הבעיה.

ד.א יש לי אותו מפרט של מחשב בבית עם XP רגיל וגם שם קיימת הבעיה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז אולי יש לך בעיה בשרשת הפענוח. אם כי MPC אמור לעשות הכל בעצמו. יש כאן אין סוף שרשורים על בעיות דומות לשלך ובסופו של דבר הן תמיד מתכנסות או למעבדים חלשים או להתקנות דפוקות של מקודדים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יש מדריך המפרט את מה שצריך להתקין כדי לנגן תכני 1080p על מחשב חלש והוא יכול להתאים לך היות ואתה משתמש ב XP במחשב אחד. אם זה פותר את הבעיה שם אפשר להתחיל לחשוב מה עושים עם המחשב שמריץ XP 64 כי זה כבר הרבה יותר בעייתי.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
אתה יכול להתעלם מהחלק הדן ב Nvidia Pure Video decoder. על המוצר אבד כבר הכלח ולמחשב שלך לא תהייה שום בעיה לפענח mpeg-2 מזדמן או DVD תוך שימוש בספריית ה libmepeg2 של ffdshow tryouts.
אין לי מושג לפי אלו המלצות עבדת כשהתקנת את המקודדים אצלך, אבל רק מלראות את השם K-LITE אני כבר מקבל צמרמורת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
אתה יכול להתעלם מהחלק הדן ב Nvidia Pure Video decoder. על המוצר אבד כבר הכלח ולמחשב שלך לא תהייה שום בעיה לפענח mpeg-2 מזדמן או DVD תוך שימוש בספריית ה libmepeg2 של ffdshow tryouts.
אין לי מושג לפי אלו המלצות עבדת כשהתקנת את המקודדים אצלך, אבל רק מלראות את השם K-LITE אני כבר מקבל צמרמורת.