בעיות בהזמנת HDX1000 דרך PAYPAL.
אני יודע שזה לא קשור ישירות לפורום אבל מכיוון שיש פה הרבה אנשים עם ניסיון בהזמנה הספציפית הזאת אני מקווה שתתנו לי להשאיר את הפוסט כאן.
הזמנתי מהאתר של HDX בלי בעיות וכדי לשלם פתחתי חשבון ב-PAYPAL אבל כשאני מנסה לשלם כתוב לי שאני חורג מה-Limits שלי ושאני צריך לאשר את כרטיס האשראי שלי.
האם אני צריך לבצע פעולה כלשהי לפני שאני יכול לשלם או שאני חייב לבצע את "אישור כרטיס האשראי" (חיוב של כ-2$ וקבלת קוד דרך חיוב כרטיס האשראי).
תודה מראש
הזמנתי מהאתר של HDX בלי בעיות וכדי לשלם פתחתי חשבון ב-PAYPAL אבל כשאני מנסה לשלם כתוב לי שאני חורג מה-Limits שלי ושאני צריך לאשר את כרטיס האשראי שלי.
האם אני צריך לבצע פעולה כלשהי לפני שאני יכול לשלם או שאני חייב לבצע את "אישור כרטיס האשראי" (חיוב של כ-2$ וקבלת קוד דרך חיוב כרטיס האשראי).
תודה מראש
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
פעם ראשונה משתמש ב-PayPal?
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אם אני לא טועה, תוך כמה ימים יהיה לך חיוב של $ או 5$ וכרטיס אשראי שלך תחת PAYPAL, ויהיה שם קוד כלשהו, אותו תצטרך להזין בחשבון שלך ואז תוכל לבצע את הרכישה.
הכל נאמר ע"פ זכרון בלבד (ככה היה אצלי לפני 6 שנים שפתחתי את החשבון) אולי השתנו קצת הנהלים.
הכל נאמר ע"פ זכרון בלבד (ככה היה אצלי לפני 6 שנים שפתחתי את החשבון) אולי השתנו קצת הנהלים.
אוקי,
אז הגיע החיוב ואכן אישרתי את הכרטיס.
כשאני לוחץ על הקישור בהזמנה שלי מהאתר של HDX על מנת לשלם ב-PAYPAL אני נכנס לאתר של PAYPAL, מכניס את היוזר והסיסמא וכתוב לי:
אז הגיע החיוב ואכן אישרתי את הכרטיס.
כשאני לוחץ על הקישור בהזמנה שלי מהאתר של HDX על מנת לשלם ב-PAYPAL אני נכנס לאתר של PAYPAL, מכניס את היוזר והסיסמא וכתוב לי:
מה עושים? האם אני צריך איכשהו "לטעון" את החשבון ב-PAYPAL?You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit....
- falconf1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
גם לי היתה אותה הבעיה, זה בעיה ב PAYPAL הם אומרים שהרכישה היא בסיכון גבוה ולכן המערכת שלהם לא מעבירה את התשלום לכן זה נכשל (תלוי בהסכמים של חברות האשראי).
לאחר שיחה איתם ועשרות מיילים.
אפשר לבצע עיסקאות אחרות (רק העיסקה הזאת נכשלת)
פניתי ישירות לHDX ואפשר לשלם להם בהעברה בנקאית דרך WESTERN un-ion אבל זה מייקר את כל העסק בעוד 40 דולר
בסופו של דבר לא היה לי כח להתעסק והזמנתי מאוסטרליה (ההפרש לא נורא עומד על 30 שקל נכון לשבוע שעבר)
פניתי ישירות לHDX ואפשר לשלם להם בהעברה בנקאית דרך WESTERN un-ion אבל זה מייקר את כל העסק בעוד 40 דולר
בסופו של דבר לא היה לי כח להתעסק והזמנתי מאוסטרליה (ההפרש לא נורא עומד על 30 שקל נכון לשבוע שעבר)
אני לא מבין. ניסיתי עוד 3 כרטיסי אשראי וכל פעם אני מקבל את אותה שגיאה.
PAYPAL ענו לי למייל ואמרו שמדובר במערכת אבטחה שמזהה חריגות בעסקאות (למרות שזו העסקה הראשונה שלי).
יש למישהו רעיונות נוספים? כבר ביצעתי את ההזמנה ואני לא רוצה לבטל ולהזמין שוב מאוסטרליה בינתיים.
PAYPAL ענו לי למייל ואמרו שמדובר במערכת אבטחה שמזהה חריגות בעסקאות (למרות שזו העסקה הראשונה שלי).
יש למישהו רעיונות נוספים? כבר ביצעתי את ההזמנה ואני לא רוצה לבטל ולהזמין שוב מאוסטרליה בינתיים.
נסיונות לרכישת HDX 1000 - בעיה בתשלום ע"י PAYPAL
אני ועוד חבר מנסים לרכוש את ה HDX 1000 ולשלם דרך PAYPAL
וההודעה שמתקבלת אצלינו (גם אצלי וגם אצלו) היא :
You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.
חשוב לציין שאין מצב שעברתי את ההגבלות מכיוון שעדיין לא השתמשתי בכלל...
וכמו כן להבהיר שקיים כרטיס בחשבון, מאושר, ובעל הגבלות נרחבות יחסית....
וגם אצלו המצב דומה...
יש רעיון ?
וההודעה שמתקבלת אצלינו (גם אצלי וגם אצלו) היא :
You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.
חשוב לציין שאין מצב שעברתי את ההגבלות מכיוון שעדיין לא השתמשתי בכלל...
וכמו כן להבהיר שקיים כרטיס בחשבון, מאושר, ובעל הגבלות נרחבות יחסית....
וגם אצלו המצב דומה...
יש רעיון ?
falconf1 כתב:גם לי היתה אותה הבעיה, זה בעיה ב PAYPAL הם אומרים שהרכישה היא בסיכון גבוה ולכן המערכת שלהם לא מעבירה את התשלום לכן זה נכשל (תלוי בהסכמים של חברות האשראי).
בסופו של דבר לא היה לי כח להתעסק והזמנתי מאוסטרליה (ההפרש לא נורא עומד על 30 שקל נכון לשבוע שעבר)...
גם אני עשיתי ככה בסופו של דבר.
לא מבין את הקטע של "סיכון גבוה",
עכשיו הנגן שלי שוכב במכס בת"א ואני מחכה ליום רביעי שאוכל לאסוף אותו, אולי אשתמש בשירותי עמילות מכס כדי לשחרר אותו מחר. (קניתי מהם בנוסף גם כונן קשיח 750GB שמותאמם לנגנים).
באסה שהם לא עובדים בחול המועד.