עזרה בהגדרת מערכת קולנוע ביתי לחדר
חברה יש לי רמקולים 5.1 של לוגיט'ק X530
עכשיו היה לי XP עד לפני שבוע ושמעו פצצות הווליום היה חזק מאוד והאיכות שמיעה הייתה מעולה! גם בסרטים וגם בשירים
עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה התקנתי את דרייבר הכרטיס קול (מובנה על הלוח אם ASUS P5K SE) הגדרתי אותו על 5.1 וגם במקודדים בAC3 הגדרתי על 5.1
אבל משום מה האיכות ירודה ולא שומעים חזק
אני צריך להגביר עד הסוף כדי לשמוע חזק וזה מוזר
בXP מספיק שהייתי שם על חצי והייתי מרעיד את כל החדר
אם אפשר תדרוך לגבי הגרדה בכל המקודדים ובהגדרות שאני אשמע הכי חזק שאפשר (מבלי כמובן לעוות את האיכות) ואיכות הכיי טובה כי אלה רמקולים מצויינים לחדר ואני רוצה להפיק את המיטב
אשמח לקבל עזרה מהר
תודה רבה מראש וחג שמח!
עכשיו היה לי XP עד לפני שבוע ושמעו פצצות הווליום היה חזק מאוד והאיכות שמיעה הייתה מעולה! גם בסרטים וגם בשירים
עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה התקנתי את דרייבר הכרטיס קול (מובנה על הלוח אם ASUS P5K SE) הגדרתי אותו על 5.1 וגם במקודדים בAC3 הגדרתי על 5.1
אבל משום מה האיכות ירודה ולא שומעים חזק
אני צריך להגביר עד הסוף כדי לשמוע חזק וזה מוזר
בXP מספיק שהייתי שם על חצי והייתי מרעיד את כל החדר
אם אפשר תדרוך לגבי הגרדה בכל המקודדים ובהגדרות שאני אשמע הכי חזק שאפשר (מבלי כמובן לעוות את האיכות) ואיכות הכיי טובה כי אלה רמקולים מצויינים לחדר ואני רוצה להפיק את המיטב
אשמח לקבל עזרה מהר
תודה רבה מראש וחג שמח!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
סרטים או מוסיקה?
אם הבעיה היא במוסיקה ולא בסרטים אז זה לא ה AC3FILTER
יכול להיות שהמוסיקה שאתה שומע היא באיכות לא טובה? הכוונה היא לקידוד נמוך של MP3?
יכול להיות שהמוסיקה שאתה שומע היא באיכות לא טובה? הכוונה היא לקידוד נמוך של MP3?