Samsung Pearl Series LA32A550 FULL HD האם כדאי ומספר שאלות
-
MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
זה הקישור למפרט: http://www.miniline.com/Samsung/Index.a ... 129&Page=2
השאלה העקרית שלי היא כזאת:
ניתן לרכוש בכ- 3250-3500 את ה SAMSUNG LA32A330 HD READY ובסביבות 3700 את ה- SAMSUNG LA32A450 HD READY.
את ה LA32A550 FULL HD ניתן לרכוש היום 4990 ש"ח הפרש לא כל כך גבוה.
ולשאלתי - האם לLA32A550 יש מעבד תמונה מספיק חזק ואיכותי אשר ייתן תצוגה איכותית גם בשידורי SD ו HD READY ? אני שואל כי אני יודע שזה בעייתי כשאין מספיק שידור FULL HD כיום.
מה הייתם ממליצים לי לקנות ומה תשובתכם לשאלתי על הדגם LA32A550?
השאלה העקרית שלי היא כזאת:
ניתן לרכוש בכ- 3250-3500 את ה SAMSUNG LA32A330 HD READY ובסביבות 3700 את ה- SAMSUNG LA32A450 HD READY.
את ה LA32A550 FULL HD ניתן לרכוש היום 4990 ש"ח הפרש לא כל כך גבוה.
ולשאלתי - האם לLA32A550 יש מעבד תמונה מספיק חזק ואיכותי אשר ייתן תצוגה איכותית גם בשידורי SD ו HD READY ? אני שואל כי אני יודע שזה בעייתי כשאין מספיק שידור FULL HD כיום.
מה הייתם ממליצים לי לקנות ומה תשובתכם לשאלתי על הדגם LA32A550?
-
MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
סליחה על ההקפצה אבל יש התפתחויות.....
בדקתי גם את הדגם של היטאצ' HITACHI L32A02A .
מה אתם אומרים עליו? נמכר ב כ-3580 ש"ח.
אני מאוד מבולבל ממה שכל המוכרים אומרים לי ואני אשתף אותכם בבלבול שלי:
בבסט ביי המליץ לי המוכר על ההיטאצ'י והסביר לי על טכנולוגיית ה S-IPS.
ואכן כך רשום בלינק הזה: http://www.shopoint.co.il/Product.aspx?ProductID=792
בבסט ביי האחריות היא של 3 שנים ע"י היבואן ה"רשמי" "ראפ".
הלכתי לטרקלין חשמל ושם אומר המוכר שהם לא עובדים עם היטאצ' ושאין להם יבואן רשמי ובנוסף הוא טען שזה מוצר מדבקה ושהיטאצ'י לא מייצרת לעצמה את הפאנלים.
אני מוכרח לומר שאני ראיתי בעניים שלי את השידור של הL32A02A והוא ממש מרהיב ובנוסף המסך של ההיטאצ'י לא מבריק כמו זה של הסמסונג A450.
אז לפי כל הנתונים שיש בידיכם ממה שרשמתי בהודעה הנ"ל ובהודעה זאת:
האם "ראפ" הוא באמת יבואן רשמי של היטאצ'י? האם כל סיפור המדבקה של המוכר מטרקלין חשמל הוא נכון? בנוסף קראתי כאן בפורום לגבי הNR שלטענתכם הוא נתון טוב יותר בA450.
אין לי כוונה לחבר מחשב בכל מקרה, אני צופה בשידורי YES ובסרטי SD וHDR מהמזרימדיה שלי PH A-100.
אבקש מכם להתייחס גם לA550 אם כי היא בעדיפות פחותה כרגע לאור העובדה שאין לי משאבים כספיים להרשם לUSNET ודומיו עלמנת להוריד תכני FHD.
המון תודה לכל העונים !
בדקתי גם את הדגם של היטאצ' HITACHI L32A02A .
מה אתם אומרים עליו? נמכר ב כ-3580 ש"ח.
אני מאוד מבולבל ממה שכל המוכרים אומרים לי ואני אשתף אותכם בבלבול שלי:
בבסט ביי המליץ לי המוכר על ההיטאצ'י והסביר לי על טכנולוגיית ה S-IPS.
ואכן כך רשום בלינק הזה: http://www.shopoint.co.il/Product.aspx?ProductID=792
בבסט ביי האחריות היא של 3 שנים ע"י היבואן ה"רשמי" "ראפ".
הלכתי לטרקלין חשמל ושם אומר המוכר שהם לא עובדים עם היטאצ' ושאין להם יבואן רשמי ובנוסף הוא טען שזה מוצר מדבקה ושהיטאצ'י לא מייצרת לעצמה את הפאנלים.
אני מוכרח לומר שאני ראיתי בעניים שלי את השידור של הL32A02A והוא ממש מרהיב ובנוסף המסך של ההיטאצ'י לא מבריק כמו זה של הסמסונג A450.
אז לפי כל הנתונים שיש בידיכם ממה שרשמתי בהודעה הנ"ל ובהודעה זאת:
האם "ראפ" הוא באמת יבואן רשמי של היטאצ'י? האם כל סיפור המדבקה של המוכר מטרקלין חשמל הוא נכון? בנוסף קראתי כאן בפורום לגבי הNR שלטענתכם הוא נתון טוב יותר בA450.
אין לי כוונה לחבר מחשב בכל מקרה, אני צופה בשידורי YES ובסרטי SD וHDR מהמזרימדיה שלי PH A-100.
אבקש מכם להתייחס גם לA550 אם כי היא בעדיפות פחותה כרגע לאור העובדה שאין לי משאבים כספיים להרשם לUSNET ודומיו עלמנת להוריד תכני FHD.
המון תודה לכל העונים !
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
[interest]
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]