מקרן קול מחו"ל - עזרה ממביני עניין
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי 3 קירות, ובצד אחד מדרגות עם מעקה זכוכית. בנוסף, קיר אחד אינו ישר, אלא מן חצי משושה, וניתן לשבת גם בפניה הזו.
השאלה אם הפיליפס היא ברמה טובה כמו הימאהה, ואם לא יהיו לי בעיות מסוימות, כמו שיטת שידור.
ושאלה אחרונה - האם הסמסונג ברמה של הפיליפס והימאהה??
השאלה אם הפיליפס היא ברמה טובה כמו הימאהה, ואם לא יהיו לי בעיות מסוימות, כמו שיטת שידור.
ושאלה אחרונה - האם הסמסונג ברמה של הפיליפס והימאהה??
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כל השלושה עובדים בשיטות וטכנולוגיות שונות.
את הסמסונג לא שמעתי בעצמי אבל את הפיליפס והימאהה כן.
הימאהה לדעתי טוב יותר מהפיליפס, אולם אתה חייב קירות דיי סימטריים כדי לקבל חווית סראונד כלשהי.
הפיליפס פחות תלוי בקירות, אבל מצד שני, הוא גם פחות משכנע באפקט הסראונד.
את הסמסונג לא שמעתי בעצמי אבל את הפיליפס והימאהה כן.
הימאהה לדעתי טוב יותר מהפיליפס, אולם אתה חייב קירות דיי סימטריים כדי לקבל חווית סראונד כלשהי.
הפיליפס פחות תלוי בקירות, אבל מצד שני, הוא גם פחות משכנע באפקט הסראונד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78833
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
ארחיב טיפה על שלושת השיטות שקיימות כיום.
1. השיטה המקורית היתה הקרנה של קרני אולטרהסאונד שמשתמשות בתכונתה התאבכות בכדי ליצור רמקולים וירטואליים. שיטה זו עובדת טוב ככל שיש יותר קרניים כאלה וכיול מדוייק יותר שממפה את החדר. כיום רק יאמהה משתמשת בשיטה זו עם המקרני סאונד שלה.
2. אפקט פסיכו אקוסטי משתמש בהפרשי זמן מזעריים בכדי ליצור תחושה של צליל אחורי. כיום משתמשות חברות רבות בטכנולוגיה זו עם וריאציות רבות. עד כמה שאני יודע פיליפס גם משתמשת בשיטה זו. היתרון של השיטה היא שקירות אחוריים פחות קריטיים.
3. שימוש ברמקולים (בעיקר טוויטרים) בזויות שונות בכדי לנסות ולהקפיץ את הצליל מקירות מרחביים ובעיקר אחוריים. כאן קירות אחוריים הכרחיים.
מרבית ה-SOUND BARS כיום הם מהסוג השלישי והכי פחות טוב. רק המודלים של חברות כמו לווה, פילפס, ויאמהה משתמשות בשיטות המתקדמות יותר (העלויות בהתאם לפי סוג הטכנולוגיה).
1. השיטה המקורית היתה הקרנה של קרני אולטרהסאונד שמשתמשות בתכונתה התאבכות בכדי ליצור רמקולים וירטואליים. שיטה זו עובדת טוב ככל שיש יותר קרניים כאלה וכיול מדוייק יותר שממפה את החדר. כיום רק יאמהה משתמשת בשיטה זו עם המקרני סאונד שלה.
2. אפקט פסיכו אקוסטי משתמש בהפרשי זמן מזעריים בכדי ליצור תחושה של צליל אחורי. כיום משתמשות חברות רבות בטכנולוגיה זו עם וריאציות רבות. עד כמה שאני יודע פיליפס גם משתמשת בשיטה זו. היתרון של השיטה היא שקירות אחוריים פחות קריטיים.
3. שימוש ברמקולים (בעיקר טוויטרים) בזויות שונות בכדי לנסות ולהקפיץ את הצליל מקירות מרחביים ובעיקר אחוריים. כאן קירות אחוריים הכרחיים.
מרבית ה-SOUND BARS כיום הם מהסוג השלישי והכי פחות טוב. רק המודלים של חברות כמו לווה, פילפס, ויאמהה משתמשות בשיטות המתקדמות יותר (העלויות בהתאם לפי סוג הטכנולוגיה).