שאלות למבינים:כאשר אני מוריד סרט מהמחשב ורוצה לראות בdvd האם הסרטים הם כבר באיכות hd ? אם אני קונה dvd שיש לו יציאת hdmi אני אראה באיכות המדוברת?כמובן שמדובר שיש לי tv אם hd .
הורדת סרטים באיכות hdmi
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
1. תלוי מה אתה מוריד. אם אתה מוריד סרט שהרזולוציה שלו היא לפחות 720 קווים אז מדובר ב HD.
2. סרטי DVD מגיעים ברזולוציות שבין 480 ל 576 קווים. ( NTSC או PAL )
3. אתה לא יכול לנגן קבצים עם רזולוציה גבוהה מזו שרשמתי בסעיף 2 בעזרת נגן DVD גם אם יש לו יציאת HDMI.
4. אז בשביל מה ה HDMI בנגני DVD ? עבור פעולת Upscale לכותרי DVD כלומר אלגוריתם מסויים שהופך רזולוציה של 480 קווים ל 720 או יותר. אם אתה שואל אותי, חבל על הכסף.
ליאור
2. סרטי DVD מגיעים ברזולוציות שבין 480 ל 576 קווים. ( NTSC או PAL )
3. אתה לא יכול לנגן קבצים עם רזולוציה גבוהה מזו שרשמתי בסעיף 2 בעזרת נגן DVD גם אם יש לו יציאת HDMI.
4. אז בשביל מה ה HDMI בנגני DVD ? עבור פעולת Upscale לכותרי DVD כלומר אלגוריתם מסויים שהופך רזולוציה של 480 קווים ל 720 או יותר. אם אתה שואל אותי, חבל על הכסף.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מצטרף לכל מילה של ליאור. יש כל כך הרבה אנשים שלא מבינים (או שמקשיבים למוכרים שלא מבינים) ורוכשים DVD עם יציאת HD ובטוחים שמרגע זה ה-DVD שלהם משדר HIGH DEFINITION...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
קודם כל תודה על התשובה
אז בעצם איך אני או כל אחד יכול להנות מהhd tv שיש לנו בבית? האם סרטים שמשכירים בוידאו מטים הם רגילים?
כאשר אנו הולכים לחניות החשמל ומראים לנו שידורי hd מה המקורות?
שוב איך אפשר למצוא מקור hd שנוכל להנות מהטלויזיה שקנינו?חוץ מלהתחבר להוט hdשכרגע חבל על הזמן ולא כדאי.
אז בעצם איך אני או כל אחד יכול להנות מהhd tv שיש לנו בבית? האם סרטים שמשכירים בוידאו מטים הם רגילים?
כאשר אנו הולכים לחניות החשמל ומראים לנו שידורי hd מה המקורות?
שוב איך אפשר למצוא מקור hd שנוכל להנות מהטלויזיה שקנינו?חוץ מלהתחבר להוט hdשכרגע חבל על הזמן ולא כדאי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
כדאי לערוך את הכותרת, ל-HDMI אין איכות מיוחדת (הרזולוציה יכולה לנוע מ-SDTV ל-HDTV על גבי התווך הנ"ל).
עופר וכולם
אני קורא את השירשורים בנושא לא רק כאן בשירשור הזה אלה בכלל על מנת ללמוד ולהשכיל ואני רואה שזה רק לאנשים שמבינים בתחום ,משקיעים מזמנם ,מכספם וממרצם (רק בשביל לראות פקקטה סרט)כל הכבוד לכם.לי אישית אין זמן וגם להרבה אנשים.
הבנתי והפנמתי וכמובן יצאתי מבועס כהוגן.מה לעשות אלה החיים.תודה.
אני קורא את השירשורים בנושא לא רק כאן בשירשור הזה אלה בכלל על מנת ללמוד ולהשכיל ואני רואה שזה רק לאנשים שמבינים בתחום ,משקיעים מזמנם ,מכספם וממרצם (רק בשביל לראות פקקטה סרט)כל הכבוד לכם.לי אישית אין זמן וגם להרבה אנשים.
הבנתי והפנמתי וכמובן יצאתי מבועס כהוגן.מה לעשות אלה החיים.תודה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
קרעת אותי בצורת ההתנסחות שלך
אל תשכח שיש אנשים שכדי לראות פקקטה סרט יוצאים מהבית, נכנסים לאוטו, נוסעים, מחפשים חנייה, קונים כרטיסים וצופים.
הם משלמים לא פחות... ממש לא פחות. הם משקיעים מזמנם וממרצם לא פחות... ממש לא פחות.
אל תשכח שיש אנשים שכדי לראות פקקטה סרט יוצאים מהבית, נכנסים לאוטו, נוסעים, מחפשים חנייה, קונים כרטיסים וצופים.
הם משלמים לא פחות... ממש לא פחות. הם משקיעים מזמנם וממרצם לא פחות... ממש לא פחות.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
איינשטיין
סליחה על המילה.כולי תקווה שהבנת את המסר העניין.כשיוצאים מהבית יוצאים לבלות.אם אתה יוצא לבלות אם המחשב אז אנחנו בבעיה.תסכים איתי.
זה לא העניןזה העיקרון שלרוב הקונים והם כיום אלפים ואפילו עשרות אלפים אין את היידע והזמן שיש לך להתעסקות כזו.מה הם רוצים בעצם ..?את ההבטחה המינימלית והיא לדעתי איננה.ןאת זה רוב הקונים לא מבינים .הם רק משויצים שיש להם lcd ............hd נו באמת.
אתה יכול להסכים איתי. על תיקח את זה אישית.
סליחה על המילה.כולי תקווה שהבנת את המסר העניין.כשיוצאים מהבית יוצאים לבלות.אם אתה יוצא לבלות אם המחשב אז אנחנו בבעיה.תסכים איתי.
זה לא העניןזה העיקרון שלרוב הקונים והם כיום אלפים ואפילו עשרות אלפים אין את היידע והזמן שיש לך להתעסקות כזו.מה הם רוצים בעצם ..?את ההבטחה המינימלית והיא לדעתי איננה.ןאת זה רוב הקונים לא מבינים .הם רק משויצים שיש להם lcd ............hd נו באמת.
אתה יכול להסכים איתי. על תיקח את זה אישית.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
itzikm, מסכים איתך:-)
יש לי חברים, שכשראו אצלי סרטים ממש נדלקו, ורצו גם טלויזיה כזאת וכו', אבל הסברתי להם ממש בקצרה שבשבילם זה יהיה סתם ביזבוז של כסף, בשביל להגיד שיש להם, ובפועל הם לא ישקיעו ולו דקה בהרכבת מערכת, אפילו פשוטה, ולא בחיפוש סרטים מתאימים. לרוב האוכלוסיה עוד מוקדם לקנות טלויזיות, בעלות רזולוציה גבוה שיש בשוק. אבל רוב הארץ הולכת אחרי השכן שכבר יש לו (וזה בטח לא רק בארץ), ולכן הם לא יקבלו שום הבטחה.
יש לי חברים, שכשראו אצלי סרטים ממש נדלקו, ורצו גם טלויזיה כזאת וכו', אבל הסברתי להם ממש בקצרה שבשבילם זה יהיה סתם ביזבוז של כסף, בשביל להגיד שיש להם, ובפועל הם לא ישקיעו ולו דקה בהרכבת מערכת, אפילו פשוטה, ולא בחיפוש סרטים מתאימים. לרוב האוכלוסיה עוד מוקדם לקנות טלויזיות, בעלות רזולוציה גבוה שיש בשוק. אבל רוב הארץ הולכת אחרי השכן שכבר יש לו (וזה בטח לא רק בארץ), ולכן הם לא יקבלו שום הבטחה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
איזה תכנים ?איינשטיין כתב:אם לא הבנת, אני צחקתי![]()
תמיד אפשר לקנות YES-HD או HOT-HD ולהנות מתכני HD (על אף שבשלב זה אינם מגוונים מספיק, אבל זו התחלה)......
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי