קצת רקע; אני מחפש טלויזיה לחדר שינה שלי. מרחק הצפיה לא יעלה על 2 מטר והמטרה היא שהיא תהיה כמה שיותר זולה. אני לא עד-כד- כך וידאופיל (יש מילה כזאת?) ככה שלא אכפת לי גם על המותג - כל עוד זה יהיה שווה את הכסף. (תקציב 2K~3K בגדול)
מצאתי בזאפ את כל הטלויזיות של Toshiba/Hitachi שגובלות בתקציב שלי, ומיובאות לארץ ע"י חברה בשם "י. שלום" אבל אחרי קצת חיפושים באינטרנט מסתבר שזה חתול בשק ולא יותר. ושאולי יבוא מקביל לא ממש שווה את כל הבעיות הפוטנציאליות.
אז הלכתי לחפש לי טלויזיה עם יבוא רשמי ו"חנות עם כתובת" (טרקלין, בסט באי וכדומיהן) ונפלתי על הרבה מאוד הצעות של "טלויזיות מדבקה" (Dantax, Apex ועוד מיליון ואחד שמות שבחיים לא שמעתי עליהם) כמובן שאנשי המכירות השתמשו בשיכנועים הסטנדרטיים של "בדיוק אחות של אשתי קנתה את זה.. משהו פ33ות לגבות!" אבל לא ממש אכלתי את הלוקשים האלה.
בסוף מצאתי את סדרת Blue Line של Haier. כאשר דגם ה26" שלה נכנס לי לתקציב כמו כפפת בייסבול (2800~ ב12 תשלומים). הטלויזיה כמובן באה עם אחריות של ניופאן (למרות שאף אחד לא יכול להגיד לי בדיוק לכמה זמן.. מוכר אומר שנה, מנהל אומר שנתיים, אתר ניופאן אומר 4.. לכו תבינו).
עכשיו ניסיתי לחפש ביקורות על הסדרה הזאת באינטרנט.. או בכללי על Haier ומאמציי היו לשווא לצערי. זה בערך כמו לחפש ביקורת על טוסטר של Graetz. (למרות שלכולנו יש אחד כזה בבית
אחרי כל הג'יבריש להל"ן, מגיעה השאלה -- יש למישהו ניסיון עם הטלויזיות האלה? בכללי עם Haier? אשמח לקבל כל דעה.
ובכללי אם יש לכם איזשהי הצעה שיותר טובה למצב שלי אודה לכם מאוד
חג שמח!
\דניס