הבחירה נפלה - פלסמה של סמסונג! עכשיו רק איזה דגם???
לאחר התלבטות הצלחתי להשיג את הפלסמה 42A410 במחיר טוב (לפי דעתי) והיא תגיע ביום חמישי (אי"ה)... צפו לתמונות,פרטים והמלצות בהמשך..
ראיתי אותה ליד ה-LG דגם 200 והיא פשוט נראית יותר טוב, השחור פשוט שחור יותר בסמסונג.
עכשיו אני מתלבט אם להוסיף את ההפרש ולשדרג לדגם A450...
ההבדל העיקרי הוא תוספת מנגנון 100Hz שאין בדגם A410. התוספת הכספית היא כ-800 ש"ח שזה יותר מ-15% ממה ששילמתי...
המוכר בחנות שקניתי בה (שהיה די הוגן) טען שזה מנגנון שלא שווה את ההפרש במחיר וכי הם ניסו בחנות פעם דיסק לבדיקה של רעידות ותנועה מהירה, ורק הסמסונג והפיליפס עברו את הבדיקה בהצלחה (בלי מנגנון של 100Hz)...
מה אתם אומרים?
ראיתי אותה ליד ה-LG דגם 200 והיא פשוט נראית יותר טוב, השחור פשוט שחור יותר בסמסונג.
ההבדל העיקרי הוא תוספת מנגנון 100Hz שאין בדגם A410. התוספת הכספית היא כ-800 ש"ח שזה יותר מ-15% ממה ששילמתי...
המוכר בחנות שקניתי בה (שהיה די הוגן) טען שזה מנגנון שלא שווה את ההפרש במחיר וכי הם ניסו בחנות פעם דיסק לבדיקה של רעידות ותנועה מהירה, ורק הסמסונג והפיליפס עברו את הבדיקה בהצלחה (בלי מנגנון של 100Hz)...
מה אתם אומרים?
יש גם הבדל בזכוכית מבחינת ההשתקפות ממה שאני יודע, גם בניגודיות וגם בכניסת HDMI, לא יודע אם שווה תכסף, אתה תחליט, נסה לצפות בהן אחת ליד השניה.TangoMan כתב:לאחר התלבטות הצלחתי להשיג את הפלסמה 42A410 במחיר טוב (לפי דעתי) והיא תגיע ביום חמישי (אי"ה)... צפו לתמונות,פרטים והמלצות בהמשך..
מה אתם אומרים?...