הבחירה נפלה - פלסמה של סמסונג! עכשיו רק איזה דגם???

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
TangoMan פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

לאחר התלבטות הצלחתי להשיג את הפלסמה 42A410 במחיר טוב (לפי דעתי) והיא תגיע ביום חמישי (אי"ה)... צפו לתמונות,פרטים והמלצות בהמשך..
ראיתי אותה ליד ה-LG דגם 200 והיא פשוט נראית יותר טוב, השחור פשוט שחור יותר בסמסונג.
עכשיו אני מתלבט אם להוסיף את ההפרש ולשדרג לדגם A450...
ההבדל העיקרי הוא תוספת מנגנון 100Hz שאין בדגם A410. התוספת הכספית היא כ-800 ש"ח שזה יותר מ-15% ממה ששילמתי...

המוכר בחנות שקניתי בה (שהיה די הוגן) טען שזה מנגנון שלא שווה את ההפרש במחיר וכי הם ניסו בחנות פעם דיסק לבדיקה של רעידות ותנועה מהירה, ורק הסמסונג והפיליפס עברו את הבדיקה בהצלחה (בלי מנגנון של 100Hz)...

מה אתם אומרים?

ronn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

TangoMan כתב:לאחר התלבטות הצלחתי להשיג את הפלסמה 42A410 במחיר טוב (לפי דעתי) והיא תגיע ביום חמישי (אי"ה)... צפו לתמונות,פרטים והמלצות בהמשך..
ראיתי אותה ליד ה-LG דגם 200 והיא פשוט נראית יותר טוב, השחור פשוט שחור יותר בסמסונג.
עכשיו אני מתלבט אם להוסיף את ההפרש ולשדרג לדגם A450...
ההבדל העיקרי הוא תוספת מנגנון 100Hz שאין בדגם A410. התוספת הכספית היא כ-800 ש"ח שזה יותר מ-15% ממה ששילמתי...

המוכר בחנות שקניתי בה (שהיה די הוגן) טען שזה מנגנון שלא שווה את ההפרש במחיר וכי הם ניסו בחנות פעם דיסק לבדיקה של רעידות ותנועה מהירה, ורק הסמסונג והפיליפס עברו את הבדיקה בהצלחה (בלי מנגנון של 100Hz)...

מה אתם אומרים?
...
יש גם הבדל בזכוכית מבחינת ההשתקפות ממה שאני יודע, גם בניגודיות וגם בכניסת HDMI, לא יודע אם שווה תכסף, אתה תחליט, נסה לצפות בהן אחת ליד השניה.

TangoMan פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

שכחתי לציין שזאת טלויזיה לחדר שינה. הצפייה הולכת להיות 99.9% HOT ומעט מאוד שעות ביום (בעיקר בערב/לילה בחושך).
כדי שאוסיף את הכסף זה צריך להיות הבדל מהותי וניכר (15% ניכר :lol: )

Quellious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 274

שליחה #4 

הלכתי עם ההורים שלי לפני החגים לקנות טלוויזיה, ראינו את ה410 וה-450 ובשידורי כבלים אין שום הבדל נראה לעין. אם השימוש 90% ומעלה כבלים, אין שום סיבה לשלם את ההפרש לדעתי.
הם קנו A410 ומבסוטים עד הגג.

ido80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151

שליחה #5 

אולי תיגש שוב לחנות ותיראה את ההבדלים בתמונה עם עיבוד ה 100HZ ובלי? אין טוב כמראה עיניים...
לי יש פלזמה של פנסוניק PY800 ואני לא מפעיל את ה 100HZ בינתיים.
בהצלחה,
עידו.
:?: :!:

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”