בא לי פופקורן אלחוטי
מחפש בנרות מדריך שיסביר לי איך לקשר ב WI-FI בין הפופקורן A100 שלי למחשב.
יש לי מחשב נייח, עם ראווטר של EDIMAX, מחובר לאינטרנט דרך הכבלים עם מודם רגיל שלהם.
לפופקורן חיברתי AP של D-LINK
לא ממש מבין איך לקשר בינהם.
קיים מדריך שכזה?
למישהו יש סבלנות להסביר לי איך עושים את זה?
תודה
יש לי מחשב נייח, עם ראווטר של EDIMAX, מחובר לאינטרנט דרך הכבלים עם מודם רגיל שלהם.
קיים מדריך שכזה?
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
ziv_r כתב:בדוק באתר היצרן או ב WIKI שלהם, קיים מדריך....
אולי למישהו בא לכתוב מדריך בעברית פשוטה ..
אולי יש כאן אנשים רבים בפורום כמוני למשל שמיתקשים לקרוא חומר טכני באנגלית ..
לא חייבים אבל אני בטוח שיש כאן הרבה אנשים שהיו רוצים להינות מהמכשיר גם כאשר רמת האנגלית שלהם לא מאפשרת להם להיכנס לאתרים בחול ...
אם אני לא טועה תנאי הקבלה לפורום לא דורשים לדעת אנגלית על בוריה ולכן הייתי רוצה שמשהו ירים את הכפפה וישקיע קצת יותר בהסברים פשוטים ובכתיבת מדריכים גם לאנשים בעלי רקע טכני יותר קטן ..
עלי לציין שלמדתי המון בפורום בזכות חברים טובים וסבלניים שמיהרו לעזור ולהסביר
תודה רבה..
פופקורן A100 עם חיבור אלחוטי
אני לא בטוח שזה עוד מענין מישהו... אבל לאחרונה קניתי את ה-A100 (הרבה בזכות הפורום הזה) וחיברתי אותו אלחוטית. החיבור עצמו פשוט מאוד - על ידי דונגל USB של TPLINK ניתן להשיג באיבורי וחנויות דומות. מספר הגדרות קלות ויש חיבור. ארחיב בשמחה, אם הנושא רלוונטי 
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
צריך לחלק את הבעיה לשתיים :drororp כתב:מחפש בנרות מדריך שיסביר לי איך לקשר ב WI-FI בין הפופקורן A100 שלי למחשב.
קיים מדריך שכזה?
תודה...
1. מקרה א' - עבודה עם dongale -
במקרה זה הדונגל מחובר ישירות ל Popcorn והפופקרן נהפך בעצם למכשיר WIFI רגיל לכל דבר - צריך להכנס להגדרות הרשת שלו - להגדיר IP ידני (מומלץ) או באמצעות DHCP (ולבחור באופציה של אלחוטי (Wireless)). הסברים מלאים ניתן למצוא באת popcorn.
2. מקרה ב' - שימוש ב- AP או Router אלחוטי - לכל ראוטר יש ממשק משלו ולכן קיימת בעיתיות לכתובמדריך בעברית. באופן כללי אנו צריך להגדיר את ה - AP או ה Router שליד
הפופקורן כ- Repeater (ולהגדיר אותו כמתקשר מול ה Router הראשי - זה המחובר לאינטרנט). את ה Router הראשי יש להגדיר כמתקשר (גם הצפנה אם רוצים) מול ה Repeater.
מבחינתי ראיתי שמקרה ב' יעיל יותר - מבחינת ביצועים ומבחינת שימושיות עתידית (אני אל אצטרך לקנות דונגל חדש במידה ומכשיר עתידי לא יתמוך בדונגל).
יתרה מזאת לי יש גם dreambox (ממיר ללווין) שמתקשר מול האינטרנט (ולכן יש לי פשוט יותר פורטים (הקופסא של ה popcorn ו ה - Dreambox יושבות אחת ליד השניה).
דבר יפה שאני עושה הוא לבצע mount של הדיסק שיושב בתוך ה - popcorn ב - Dreambox ולבצע הקלטה של תוכניות (מעין YesMax) - בגלל שהתקשורת היא פנימית אני יכול לבצע הקלטה ובמקביל לראות סרט ב 1080 ואין לי שום בעיות.