השתלטות על HTPC מרחוק
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
Remote Desktop. מובנה במערכת ההפעלה. צריך לאפשר את זה.
כמו כן, UltraVNC החינמי, וכמובן LogMeIn.com לשליטה (מוצפנת ומאובטחת) מכל מקום באינטרנט (כמובן בהנחה שאתה עושה חיבור רגיל לאינטרנט ולא כבל מוצלב ביניהם).
כמו כן, UltraVNC החינמי, וכמובן LogMeIn.com לשליטה (מוצפנת ומאובטחת) מכל מקום באינטרנט (כמובן בהנחה שאתה עושה חיבור רגיל לאינטרנט ולא כבל מוצלב ביניהם).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
חס וחלילה logmein.
כל התעבורה בין המחשבים תלך לשרת שלהם וחזרה, מעל גבי האינטרנט. אני לא אכנס כאן בכלל לשיקולי אבטחה אבל זה בדיוק כמו ליסוע מתל אביב לאילת דרך חיפה (או דרך ניו יורק במקרה הזה).
RDP המובנה או VNC יתנו לך שליטה מלאה, כאשר התעבורה היא פנימית בתוך הבית, באיכות מכסימלית.
כל התעבורה בין המחשבים תלך לשרת שלהם וחזרה, מעל גבי האינטרנט. אני לא אכנס כאן בכלל לשיקולי אבטחה אבל זה בדיוק כמו ליסוע מתל אביב לאילת דרך חיפה (או דרך ניו יורק במקרה הזה).
RDP המובנה או VNC יתנו לך שליטה מלאה, כאשר התעבורה היא פנימית בתוך הבית, באיכות מכסימלית.
You are never fully dressed without a smile
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
SHED צודק,לא שמתי לב לתצורת החיבור.Shed כתב:חס וחלילה logmein.
RDP המובנה או VNC יתנו לך שליטה מלאה, כאשר התעבורה היא פנימית בתוך הבית, באיכות מכסימלית....
אם כי אני עדיין חושב ש LOGMEIN היא תוכנה מצויינת לשליטה מרחוק שאתה באמת רחוק..
ואם קיים חשש להתחברות עם צד שלישי,גם ב VNC היא תוכנת צד שלישי ,שלא נדבר על התוכנה הפנימית של WINDOWS שהיתה ידועה בהמון בעיות אבטחה.
בוא נגיד שאם אתה מחזיק DATA חשוב וחסוי אתה תחסום כל אפשרות כזאת באשר היא.
VNC היא תוכנת צד שלישי, אבל התעבורה לא עוברת דך שום גום צד שלישי. היא יוצאת מנקודה א' לנקודה ב (כלומר מהמחשב של המשתלט למחשב הנשלט).
לעומת זאת, ב-logmein התעבורה עוברת דרך השרת של logmein כלומר - הם יכולים לראות את כל מה שעובר (בניגוד גמור למפתחים של VNC למשל).
בנוסף, VNC היא קוד פתוח (יש לא מעט מימושים בקוד פתוח של הפרוטוקול) כך שאין אפשרות למישהו להכניס שם קוד זדוני כי היו עולים עליו ישר.
לעומת זאת, ב-logmein התעבורה עוברת דרך השרת של logmein כלומר - הם יכולים לראות את כל מה שעובר (בניגוד גמור למפתחים של VNC למשל).
בנוסף, VNC היא קוד פתוח (יש לא מעט מימושים בקוד פתוח של הפרוטוקול) כך שאין אפשרות למישהו להכניס שם קוד זדוני כי היו עולים עליו ישר.
- צפיד
-
- חבר ותיק

אני משער שגם אין לך חשבון ב GMAIL בטח לא בוואלה ....Shed כתב:VNC היא תוכנת צד שלישי, אבל התעבורה לא עוברת דך שום גום צד שלישי. היא יוצאת מנקודה א' לנקודה ב (כלומר מהמחשב של המשתלט למחשב הנשלט).
בנוסף, VNC היא קוד פתוח (יש לא מעט מימושים בקוד פתוח של הפרוטוקול) כך שאין אפשרות למישהו להכניס שם קוד זדוני כי היו עולים עליו ישר....
אתה לא משתמש ב USENET ואוסף את הג'ובות מתחת לכרית.
(חלילה לא בנימה שלילית
יש לי חשבון ב-gmail אש משמש למטרות ספאם ורישומים לאתרים. לא תמצא שם מידע בעל עך עבורי.
אין לי חשבון של walla כי רמת האבטחה והאפליקציה שם באמת מתחת לכל ביקורת.
לא הבנתי מה הקשר לusenet, הרי ביוזנט אין תעבורה אישית. בכל אופן, לשאלתך - אין לי חשבון ביוזנט (אני מאותם שרידים פרה-היסטורים שלא מורידים תכנים ברשת).
בכל מקרה, יש הבדל עצום בין חשיבות המידע שקשור לגלישה ברשת (קרי לאיזה אתרים אני גולש וכו') לבין המידע שעובר בעת שליטה על מחשב ביתי מרחוק.
דרך אגב, אני משתמש בפתרון שליטה מחוק על המחשב שלי (גם דרך ממשק web לשליטה על mythtv וגם דרך SSH). מיותר לציין שהכל מאובטח ומוצפן.
אין לי חשבון של walla כי רמת האבטחה והאפליקציה שם באמת מתחת לכל ביקורת.
לא הבנתי מה הקשר לusenet, הרי ביוזנט אין תעבורה אישית. בכל אופן, לשאלתך - אין לי חשבון ביוזנט (אני מאותם שרידים פרה-היסטורים שלא מורידים תכנים ברשת).
בכל מקרה, יש הבדל עצום בין חשיבות המידע שקשור לגלישה ברשת (קרי לאיזה אתרים אני גולש וכו') לבין המידע שעובר בעת שליטה על מחשב ביתי מרחוק.
דרך אגב, אני משתמש בפתרון שליטה מחוק על המחשב שלי (גם דרך ממשק web לשליטה על mythtv וגם דרך SSH). מיותר לציין שהכל מאובטח ומוצפן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ממש לא נכון!Shed כתב:חס וחלילה logmein.
RDP המובנה או VNC יתנו לך שליטה מלאה, כאשר התעבורה היא פנימית בתוך הבית, באיכות מכסימלית....
LogMeIn פותרת בעיות של מעבר דרך FireWall-ים (למשל, פיירוולים של מקומות עבודה), ומונעת את הצורך להגדיר Port Forwarding במקרה של התקנת ראוטר - דבר שלא כל משתמש ממוצע יודע לעשות. ובנוסף, היא פותרת את הבעייה של שליטה על מספר מחשבים באותה רשת ביתית וחוסכת את הצורך לעשות שינויי פורטים.
כמו כן, התוכנה יודעת לזהות שאם אפשר להגיע ישירות, אז זה לא עובר דרך השרת.
בנוסף, כל המידע עובר בהצפנת SSL ב-128 ביט.
כמובן שלתעבורה בתוך הבית, ה-VNC הרבה יותר נוח ומהיר. לגבי הלוג מי אין ציינתי שהיא מיועדת להתחברות למחשבים מחוץ לבית (שוב - מוצפן ומאובטח).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- צפיד
-
- חבר ותיק

אני מבין את SHED ואני משער שיש לו את הסיבות למידור הזה.
אני למשל לא חושב שברוב המקרים למשתמש הרגיל יש צורך במערך אבטחה או חשדנות יתרה כלפי חברות במקרה הזה LOGMEIN (שאפשר לראות באתר הבית את האבטחה שהם מקנים והיא מספקת מעל לכל ספק - בוודאי למשתמש הביתי).
סתם לידע כללי הרבה חברות עם מידע פנימי משתמשות בLOGMEIN.
אגב אני גם עובד בחברה שבואו נגיד שמידת החסיון היא לא קטנה בכלל,מערך האבטחה כולל בין היתר שימוש בחברות צד שלישי לצד שליטה מרחוק על המחשב בעבודה בעזרת CITRIX או כל מיני אמצעים כמו RAS וכ'.
אני למשל לא חושב שברוב המקרים למשתמש הרגיל יש צורך במערך אבטחה או חשדנות יתרה כלפי חברות במקרה הזה LOGMEIN (שאפשר לראות באתר הבית את האבטחה שהם מקנים והיא מספקת מעל לכל ספק - בוודאי למשתמש הביתי).
סתם לידע כללי הרבה חברות עם מידע פנימי משתמשות בLOGMEIN.
אגב אני גם עובד בחברה שבואו נגיד שמידת החסיון היא לא קטנה בכלל,מערך האבטחה כולל בין היתר שימוש בחברות צד שלישי לצד שליטה מרחוק על המחשב בעבודה בעזרת CITRIX או כל מיני אמצעים כמו RAS וכ'.