היטאצ'י L32A02A לא תומכת ב NR ! נפלתי בפח. (גם שאלות על NR)
צירפתי תמונה מתוך המדריך של הדגם הקודם 32A01 לגבי חיבור מחשב. קשה לי להאמין שבדגם החדש לא תהיה תמיכה.
לי יש טלויזיה היטאצ'י מסדרה מוקדמת עוד יותר. שם כלל לא הוזכרה תמיכה רשמית ב-NR אבל הצלחתי לאחר התאמות של התזמונים בכרטיס המסך להגיע ל-NR 1360X768 בחיבור VGA. חיבור HDMI כלל לא בדקתי.
לי יש טלויזיה היטאצ'י מסדרה מוקדמת עוד יותר. שם כלל לא הוזכרה תמיכה רשמית ב-NR אבל הצלחתי לאחר התאמות של התזמונים בכרטיס המסך להגיע ל-NR 1360X768 בחיבור VGA. חיבור HDMI כלל לא בדקתי.
1.קודם כל לפי המדריך יש לך NR ב-VGA כך שאתה יכול להיות רגוע . עכשיו רק צריך להגיע לשם ,אם עדיין לא הגעת).
2.לגבי בקשתך שאשלח את קובץ ההגדרות - זה קצת בעייתי משום שהסמך מחובר למחשב עם ONBOARD g3100. להגדיר NR עם השבב הזה היה באמת סיוט. הייתי צריך לעבוד ידנית כמעט וללא תוכנות עזר. ההגדרות לכרטיס NVIDIA כבר לא שמורות.
3.תנסה את "המדריך NATIVE RATE ל-LD9000 ". זה עבור HDMI
4.ב-POWERSTRIP עבור VGA תגדיר רזולוציה חדשה בדיוק לפי התדרים שמוגדרים בטבלה שבחוברת ההפעלה.
2.לגבי בקשתך שאשלח את קובץ ההגדרות - זה קצת בעייתי משום שהסמך מחובר למחשב עם ONBOARD g3100. להגדיר NR עם השבב הזה היה באמת סיוט. הייתי צריך לעבוד ידנית כמעט וללא תוכנות עזר. ההגדרות לכרטיס NVIDIA כבר לא שמורות.
3.תנסה את "המדריך NATIVE RATE ל-LD9000 ". זה עבור HDMI
4.ב-POWERSTRIP עבור VGA תגדיר רזולוציה חדשה בדיוק לפי התדרים שמוגדרים בטבלה שבחוברת ההפעלה.
אחח.... המדריך הזה מעלה בי נשכחות... מאבק שנמשך דיי הרבה זמן עד שהצלחתי להגדיר את המסך שלי בNR דרך HDMI... ואחרי זה הרגשתי שאני חייב לכתוב את המדריך הזה על מנת שגם אחרים יוכלו להנות מהמסך המדהים הזה...
(אם מישהו תהה מתי ומי כתב את המדריך הזה אז תדעו שזה עבדכם הנאמן...)
אור
(אם מישהו תהה מתי ומי כתב את המדריך הזה אז תדעו שזה עבדכם הנאמן...)
אור
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
amiti - קודם כל אני דואג מאוד מאוד
חיברתי כרטיס מסך.
בחרתי 1366*768p 60Hz (LCD/TV)
והוא דרש לעשות ריסט ועשיתי.
שוב ניגשתי לשם ושוב בחרתי 1366*768p 60Hz (LCD/TV)
ובכל זאת הוא בוחר 1360 על 768
למה?
ניסיתי על שתי כרטיסי מסך... NVIDIA 8600GT
ואחד של ATI
אני מחבר בכבל HDMI ל DVI
חיברתי כרטיס מסך.
בחרתי 1366*768p 60Hz (LCD/TV)
והוא דרש לעשות ריסט ועשיתי.
שוב ניגשתי לשם ושוב בחרתי 1366*768p 60Hz (LCD/TV)
ובכל זאת הוא בוחר 1360 על 768
למה?
ניסיתי על שתי כרטיסי מסך... NVIDIA 8600GT
ואחד של ATI
אני מחבר בכבל HDMI ל DVI
אגב, לי יש כרטיס מסך 7600GT עם הדרייברים המקוריים.
ברגע שניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים (שכוללים גם את הכרטיסים החדשים) הכרטיס מוכן להוציא רזולוציות רק בכפולות של 8 - הוא מוציא 1368*768 גם כשכתוב בלוח בקרה של NVIDIA 1366*768... לכן נשארתי עם הדרייברים הישנים וכנראה שאני לא אחליף כרטיס מסך עוד הרבה זמן (כי כל כרטיס מסדרה 8 ומעלה דורש את הדרייברים עם לוח הבקרה החדש...
ברגע שניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים (שכוללים גם את הכרטיסים החדשים) הכרטיס מוכן להוציא רזולוציות רק בכפולות של 8 - הוא מוציא 1368*768 גם כשכתוב בלוח בקרה של NVIDIA 1366*768... לכן נשארתי עם הדרייברים הישנים וכנראה שאני לא אחליף כרטיס מסך עוד הרבה זמן (כי כל כרטיס מסדרה 8 ומעלה דורש את הדרייברים עם לוח הבקרה החדש...
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בהתאם לנתונים של המדריך של אור, אני בוחר את הרזולוציה כמו שהסבירamiti כתב:אני לא בטוח שאני מבין מה הבעיה. הוא מראה לך 1360 ואתה מעוניין ב1366?...
זה מראה 1360.
בכול מקרה הפעלתי את זה, ואין כל שינוי , המסך עדיין לא מקבל את הרזולוציה הטבעית
עשיתי את מה שאמרת והגדרתי רזולוציה חדשה עם הנתונים.
אבל עדיין זה לא עוזר.
אני לא מכיר את הפרטים במדריך של אור. כמו שאמרתי לא חיברתי את המחשב בHDMI.
אם אתה מצליח לראות את הרזולוציה 1360X768 כשהטקסט ברור לחלוטין ללא מריחות , כלומר פיקסל שמגיע מהכרטיס מסך נראה כפיקסל במסך אזי יש לך NR.
את האשם בכך שניתן לבחור רק 1360 (או במקרים מסויימים 1368) ולא 1366 תתלה ביצרני כרטיסי המסך ולא בהיטאצ'י.
אם אתה מצליח לראות את הרזולוציה 1360X768 כשהטקסט ברור לחלוטין ללא מריחות , כלומר פיקסל שמגיע מהכרטיס מסך נראה כפיקסל במסך אזי יש לך NR.
את האשם בכך שניתן לבחור רק 1360 (או במקרים מסויימים 1368) ולא 1366 תתלה ביצרני כרטיסי המסך ולא בהיטאצ'י.