יבוא מסך מחו"ל
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
אם אני רוכש מסך של סמסונג מאירופה שלא קיים בארץ ויש לי את חשבונית הרכישה,מה המיסוי לשחרורו מהמכס?
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

המסך הוא מסוג סמסונג דגם ps63p76fd.
כן 63" של פלזמה פול hd.
המחיר בחול נמוך מאוד ולכן רכשו מספר מסכים ושולחים לי אחת.
המסך בארץ צריך לעלות כ-50000 שקל לפי תמחור עתידי של יבואן אם יגיע והמחיר שאני מקבל הוא פחות מחצי משמעותית ולכן חשוב לי לדעת מה המיסוי על המוצר.
תודה.
המוצר מגיע לצרפת כנראה אך אינני יודע איפה הוא נבנה
כן 63" של פלזמה פול hd.
המחיר בחול נמוך מאוד ולכן רכשו מספר מסכים ושולחים לי אחת.
המסך בארץ צריך לעלות כ-50000 שקל לפי תמחור עתידי של יבואן אם יגיע והמחיר שאני מקבל הוא פחות מחצי משמעותית ולכן חשוב לי לדעת מה המיסוי על המוצר.
תודה.
המוצר מגיע לצרפת כנראה אך אינני יודע איפה הוא נבנה
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

על איזה סכום אני משלם את המיסוי?על סכום הרכישה שלי הנמוך או על הסכום היקר של התמחור בארץ?
אם יש לך חשבונית, רב הסיכוי שתשלם ע"פ מה שרשום בחשבונית. שים לב שהמכס דורש תשלום המיסים גם עבור סכום המשלוח. לכן תחוייב ע"פ סה"כ הסכום הרשום בחשבונית.
לא יודע מה המצב אם אין לך חשבונית. (יש מוצרים שיש שמופיעים במחירון שקיים במכס וע"פ זה משלמים, אבל במקרה שלך, לא נראה לי שהמסך יופיע שם כי הוא חדש)
לא יודע מה המצב אם אין לך חשבונית. (יש מוצרים שיש שמופיעים במחירון שקיים במכס וע"פ זה משלמים, אבל במקרה שלך, לא נראה לי שהמסך יופיע שם כי הוא חדש)
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

יש לי חשבונית על המוצר אין בעיה עם זה רציתי רק להיות בטוח שהתשלום לפי חשבונית גם אם יש הבדלים במחירים