כפל כתוביות בויסטה
יש לי סרטים מסוג MKV שחלקם בא עם כתוביות וחלקם אני מוסיף קובץ SRT ליד.
לאחר התקנת הקודקים חלק מהסרטים רואים תרגום פעם אחת וחלק רואים 2 כתוביות.
לאחר ביטול הסימון על כתוביות בקודק של FFDSHOW רואים טוב אך הסרטים האחרים נותרים ללא כתוביות.
האם יש דרך יעילה להפעיל או בטל את הכתובית הנוספת מבלי להיכנס להגדרות כל פעם?
האם יש קודקים מוכנים לבעיה שכזו?
לאחר ביטול הסימון על כתוביות בקודק של FFDSHOW רואים טוב אך הסרטים האחרים נותרים ללא כתוביות.
האם יש קודקים מוכנים לבעיה שכזו?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
יכול להיות שהתקנת בטעות VOBSUB (VSFILTER( ואז אתה רואה כתוביות כפולות...
הסר אותו וזה יעבוד (לא צריך אותו גם ככה)
אפשרות שנייה זה אם אתה צופה בנגן מסויים (BSPLAYER/VLC/MEDIAPORTAL וכו') שאפשרות הכתובית מופעלת בו ואז אתה רואה כתובית כפולה.
להצגת הכתוביות תשתמש אך ורק בפילטר של FFDSHOW.
הסר אותו וזה יעבוד (לא צריך אותו גם ככה)
אפשרות שנייה זה אם אתה צופה בנגן מסויים (BSPLAYER/VLC/MEDIAPORTAL וכו') שאפשרות הכתובית מופעלת בו ואז אתה רואה כתובית כפולה.
להצגת הכתוביות תשתמש אך ורק בפילטר של FFDSHOW.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה מפעיל שני פילטרים של כתוביות בו זמניתgshoshan כתב:יש לי סרטים מסוג MKV שחלקם בא עם כתוביות וחלקם אני מוסיף קובץ SRT ליד.
האם יש קודקים מוכנים לבעיה שכזו?...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה לא בדיוק ניתן כי למפצל המדיה יש עדיפות בשליפת הכתוביות מהאריזה על פני החיפוש העצמאי של פילטר הכתוביות. כך שאם אתה נתקל במצב שבו יש גם כתוביות הנמצאות באריזה וגם כתוביות בקובץ חיצוני אתה תקבל תחילה את אלו שבאריזה.
יש שני פתרונות, אחד נכון שעובד תמיד ואחר שגם עובד אבל רק כשאתה נזכר להפעיל אותו.
הפתרון הנכון הוא לשלב את הכתוביות החיצוניות לתוך האריזה ע"י פעולת mux שמבצעים עם mkvmerge. זה גם נותן לך את ההזדמנות לתקן את קודי השפות ולקבוע מי מבין הכתוביות היא בררת המחדל המועדפת. זה ייתן לך קובץ שיתנהג באותה הדרך מכאן והלאה על כל מחשב ואמצעי אחר להצגת MKV. לוקח בערך 3 דקות לבצע mux מחדש לפרק של סדרה בטלוויזיה.
הדרך השניה מתאימה לעצלנים שלא מוכנים להשקיע 3 דקות של עבודה כדי לחסוך לעצמם אין סוף מטרדים בהמשך: כל מה שצריך לעשות זה לבטל במפצל המדיה את האפשרות להציג כתוביות כשהסרט מתחיל לרוץ. ואז מקווים שפילטר הכתוביות יהיה מספיק נבון כדי לאתר את קובץ ה SRT הנכון וכל פעם שמניידים את הסרט צריך גם לזכור להעביר גם את הכתוביות וכשנתקלים בסרט שבו דווקא יש כבר כתוביות שמתאימות לך אז צריך גם לזכור להחזיר למפצל המדיה את האפשרות לשלוף את הכתוביות המתאימות.
נחש על איזו מהאפשרויות אני ממליץ.
יש שני פתרונות, אחד נכון שעובד תמיד ואחר שגם עובד אבל רק כשאתה נזכר להפעיל אותו.
הפתרון הנכון הוא לשלב את הכתוביות החיצוניות לתוך האריזה ע"י פעולת mux שמבצעים עם mkvmerge. זה גם נותן לך את ההזדמנות לתקן את קודי השפות ולקבוע מי מבין הכתוביות היא בררת המחדל המועדפת. זה ייתן לך קובץ שיתנהג באותה הדרך מכאן והלאה על כל מחשב ואמצעי אחר להצגת MKV. לוקח בערך 3 דקות לבצע mux מחדש לפרק של סדרה בטלוויזיה.
הדרך השניה מתאימה לעצלנים שלא מוכנים להשקיע 3 דקות של עבודה כדי לחסוך לעצמם אין סוף מטרדים בהמשך: כל מה שצריך לעשות זה לבטל במפצל המדיה את האפשרות להציג כתוביות כשהסרט מתחיל לרוץ. ואז מקווים שפילטר הכתוביות יהיה מספיק נבון כדי לאתר את קובץ ה SRT הנכון וכל פעם שמניידים את הסרט צריך גם לזכור להעביר גם את הכתוביות וכשנתקלים בסרט שבו דווקא יש כבר כתוביות שמתאימות לך אז צריך גם לזכור להחזיר למפצל המדיה את האפשרות לשלוף את הכתוביות המתאימות.
נחש על איזו מהאפשרויות אני ממליץ.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לי יש את אותה הבעיה.
לפעמים הקודק טוען לי פעמיים את הכתוביות ואם אני מבטל ב-FFDSHOW את ה-V מה-SUBTITLE אז אני לא רואה בכלל כתוביות.
מה שהתקנתי זה רק FFDSHOW ו-HALLI MEDIA SOLITTER.
איך אני בדיוק בודק אם התקנתי VSFILTER ? (שוב פעם,מה שהתקנתי זה רק FFDSHOW ו-HALLI MEDIA SOLITTER).
לפעמים הקודק טוען לי פעמיים את הכתוביות ואם אני מבטל ב-FFDSHOW את ה-V מה-SUBTITLE אז אני לא רואה בכלל כתוביות.
מה שהתקנתי זה רק FFDSHOW ו-HALLI MEDIA SOLITTER.
איך אני בדיוק בודק אם התקנתי VSFILTER ? (שוב פעם,מה שהתקנתי זה רק FFDSHOW ו-HALLI MEDIA SOLITTER).