צריך המלצה לאוזניות FULL SIZE :)

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Mushinskyy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכם, אחרי סיור קטן בפורום ראיתי שיש פה אנשים לעניין והחלטתי להרשם.
אז ככה - אני צריך את עזרתכם. כרגע אני מסתובב עם AKG414P, אבל אני מרגיש כבר את הממברנות שלהן מתקרבות לסופן.
יש לי תקציב מספק (ימי הולדת - דבר שימושי), אבל אני חושב שאוזניות מעל 500 שקל לא יתנו לי הבדל כל כך גדול מאשר אוזניות 400-500 שקל.
שקלתי מאוד את הGRADO SR 80, אבל מעט מפריע לי שהן פתוחות. אני רוצה להשיקע במוזיקה בלי שכולם מסביב יצטרכו לשמוע את זה גם, ואני רוצה לבודד את עצמי מהסביבה כשאני מקשיב למוזיקה. נקיון ראש שכזה.
אני רוצה שהן יחזיקו (אני לא זורק אותם או משו, אבל פשוט לא לקנות אוזניות חדשות כל חצי שנה. זה מעיק.).
מבחינת דגשים - חשוב לי באס. מאוד. טרבלים אני לא צריך חוץ ממצילות. רוב המוזיקה שאני שומע זה רוק, מטאל, רוק כבד, לפעמים היפ הופ ודאנס. בקיצור - באס. והרבה. טרבלים - כמו שאמרתי רק מצילות וכאלה. לא צריך דיוקים בסולואים.
לגבי מידים - (MID TONES כאילו - לא בטוח איך קוראים להם - מה שבין באס לטרבל) - לא הכי חשוב לי דיוק, אבל שישמעו אותם. במיוחד שרדים של גיטרות ואיכות בדיסטורשן.שירגישו שזה גיטרה עם אפקט, ולא סתם רעש.
הAKG בעלות באס מטורף, אבל זה חסר נפח כזה - מכוון שהם MEDIUM SIZED לא מרגישים את הנפח - הבנתי שזו בעיה באטומות - נכון?

אז ככה - התקציב שלי עקרונית 3000 - אבל אני חייב להחליף את הטלוויזיה בחדר(נשרפה), וזה יעלה מעל 2000. לא יהיה לי תקציב עוד הרבה זמן מה שאומר שאם אני משקיע במשהו אני צריך שהוא יחזיק ויהיה שווה את זה.
האם ההבדל בבאס בין פתוחות לסגורות אטומות הוא מורגש מאוד?
וגם - מה לדעתכם עדיף, על האוזניים או מסביבן (SUPERAURAL או ..?)
תודה רבה רבה רבה. מצפה לתשובה :)
יש לציין שאני כנראה יקנה מיפה בירושליים או החנות השנייה שמוכרת באותם מחירים ברעננה (קרובה יותר). אין לי בעיה לחכות למשלוח.

תודה :)
ירון.
נערך לאחרונה על ידי Mushinskyy ב 15/10/2008 19:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #2 

Mushinskyy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8