חיבור ממיר HOT HD
היי,
אני כנראה אקבל ממיר HOT HD אבל יש לי מס' בעיות.
בקולנוע הבייתי הראשי אצלי (נכון לעכשיו, בעתיד זה ישתנה) יש לי רסיבר ללא חיבורי DVI / HDMI אבל כן עם כל שאר החיבורים הנדרשים (כולל האודיו הקואקסלי/אופטי). יש לי חיבור DVI בפלסמה שתפוס ע"י ה- HTPC (ה-HTPC מחובר באודיו בצורה אופטית לרסיבר). כל שאר המכשירים שיש לי (ממיר ו- DVD) מחוברים הן באודיו והן בווידאו לרסיבר, שהוא עצמו מחובר בקומפוננט לטלביזיה. בנוסף הממיר מחובר גם ל-HTPC (לכרטיס הטלביזיה במחשב).
אני מקווה שהבהרתי את עצמי.
הבעיה שלי היא שממיר של HOT HD יבוא עם יציאת DVI שתפוסה אצלי בפלסמה ואני לא יודע האם יש לממיר של HOT HD יש יציאת Scart או קומפוסיט שאני אחבר ל-HTPC.
אז חשבתי לקנות מפצל DVI (יש למישהו מושג כמה זה עולה?) שאני אחבר אליו הן את הממיר של HOT HD והן את ה- HTPC ובצד השני המפצל יהיה מחובר לפלאסמה, ובנוסף הממיר HOT HD יהיה מחובר בקופוזיט (מישהו יודע האם החיבור הזה קיים בממיר הזה?) ל-HTPC.
האם החיבורים שחשבתי עליהם מהימנים ותקינים?
אני כנראה אקבל ממיר HOT HD אבל יש לי מס' בעיות.
בקולנוע הבייתי הראשי אצלי (נכון לעכשיו, בעתיד זה ישתנה) יש לי רסיבר ללא חיבורי DVI / HDMI אבל כן עם כל שאר החיבורים הנדרשים (כולל האודיו הקואקסלי/אופטי). יש לי חיבור DVI בפלסמה שתפוס ע"י ה- HTPC (ה-HTPC מחובר באודיו בצורה אופטית לרסיבר). כל שאר המכשירים שיש לי (ממיר ו- DVD) מחוברים הן באודיו והן בווידאו לרסיבר, שהוא עצמו מחובר בקומפוננט לטלביזיה. בנוסף הממיר מחובר גם ל-HTPC (לכרטיס הטלביזיה במחשב).
אני מקווה שהבהרתי את עצמי.
הבעיה שלי היא שממיר של HOT HD יבוא עם יציאת DVI שתפוסה אצלי בפלסמה ואני לא יודע האם יש לממיר של HOT HD יש יציאת Scart או קומפוסיט שאני אחבר ל-HTPC.
אז חשבתי לקנות מפצל DVI (יש למישהו מושג כמה זה עולה?) שאני אחבר אליו הן את הממיר של HOT HD והן את ה- HTPC ובצד השני המפצל יהיה מחובר לפלאסמה, ובנוסף הממיר HOT HD יהיה מחובר בקופוזיט (מישהו יודע האם החיבור הזה קיים בממיר הזה?) ל-HTPC.
האם החיבורים שחשבתי עליהם מהימנים ותקינים?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
1.לממיר HOT HD יש כל היציאות האפשריות כמו בממיר רגיל בנוסף יצאת קומפוננט וHDMI.
2.בגלל בעית תוכנה "זמנית" הוא לא מסונכרן היטב בHDMI דרך הרסיבר. ומהממיר נשרשר
בקומפוננט לרסיבר, ומהרסיבר למסך בקומפוננט,
3.כרטיס הטלוויזיה שלהHTPC ישאר מחובר בקומפוזיט(RCAׂ).
4.סאונד יעבור לרסיבר מהממיר בעזרת יציאה אופטית אוקואקסיאלית.
ישנם ממתגים לHDMI/DVI חשמלים,אך קח בחשבון שבהידפינישן יציאת הקומפוננט האנאלוגית שוות ערך מבחינת איכות ליציאת HDMI דיגיטאלית מבחינת האיכות בתמונה.
2.בגלל בעית תוכנה "זמנית" הוא לא מסונכרן היטב בHDMI דרך הרסיבר. ומהממיר נשרשר
בקומפוננט לרסיבר, ומהרסיבר למסך בקומפוננט,
3.כרטיס הטלוויזיה שלהHTPC ישאר מחובר בקומפוזיט(RCAׂ).
4.סאונד יעבור לרסיבר מהממיר בעזרת יציאה אופטית אוקואקסיאלית.
ישנם ממתגים לHDMI/DVI חשמלים,אך קח בחשבון שבהידפינישן יציאת הקומפוננט האנאלוגית שוות ערך מבחינת איכות ליציאת HDMI דיגיטאלית מבחינת האיכות בתמונה.
נערך לאחרונה על ידי זורו44 ב 15/10/2008 23:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
הקונפיגורציה שתוארה מכריחה אותך לעבוד עם הרסיבר כשאתה רואה HD.
כדי לעקוף את המגבלה (אם זו מגבלה. לי זו היתה מגבלה), אתה צריך ממתג (לא מפצל) - של קומפוננט או של DVI/HDMI.
לא הבנתי איך פתאום "הדרדרנו" ל קומפוזיט עם HD....
שים לב שלממיר HD יש יציאת סקארט, אבל היא מוציאה SD בלבד (PAL), גם בערוצי ה HD!
זה בכל מקרה (הרבה) יותר טוב מהקומפוזיט).
כדי לעקוף את המגבלה (אם זו מגבלה. לי זו היתה מגבלה), אתה צריך ממתג (לא מפצל) - של קומפוננט או של DVI/HDMI.
לא הבנתי איך פתאום "הדרדרנו" ל קומפוזיט עם HD....
שים לב שלממיר HD יש יציאת סקארט, אבל היא מוציאה SD בלבד (PAL), גם בערוצי ה HD!
זה בכל מקרה (הרבה) יותר טוב מהקומפוזיט).
ערן
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
בד"כ רסיבר סביר ימתג וידאו היטב.
אצלי הרסיבר (אונקיו 602) ממתג מכניסות קומפוננט (מהממיר, DVD וסטרימר) ליציאת קומפוננט, ועושה את זה בלי שאני אוכל להבדיל באיכות התמונה מול HDMI שעובר ישירות מהממיר לטלויזיה.
אגב, אני מבין שבתצורה הזו לא תוכל להקליט תכני HD מהממיר בצורה סבירה.
יש לך כניסות אחרות לכרטיס טלויזיה ל HTPC (משהו יותר טוב מקומפוזיט)?
אצלי הרסיבר (אונקיו 602) ממתג מכניסות קומפוננט (מהממיר, DVD וסטרימר) ליציאת קומפוננט, ועושה את זה בלי שאני אוכל להבדיל באיכות התמונה מול HDMI שעובר ישירות מהממיר לטלויזיה.
אגב, אני מבין שבתצורה הזו לא תוכל להקליט תכני HD מהממיר בצורה סבירה.
יש לך כניסות אחרות לכרטיס טלויזיה ל HTPC (משהו יותר טוב מקומפוזיט)?
ערן
בינתיים יש לי את ה- WinTV-PVR-150 MCE של hauppauge
קישור למוצר בדף היצרן:
http://www.hauppauge.com/pages/products ... 50mce.html
קניתי את הכרטיס הזה בזמנו ל- HTPC שלי כי הוא היה נפוץ והיו לו את החיבורים הנדרשים.
במידה ואצפה הרבה תכנים HD בממיר החדש של HOT אז אחשוב על לקנות כרטיס טלביזיה מתקדם יותר.
קישור למוצר בדף היצרן:
http://www.hauppauge.com/pages/products ... 50mce.html
קניתי את הכרטיס הזה בזמנו ל- HTPC שלי כי הוא היה נפוץ והיו לו את החיבורים הנדרשים.
במידה ואצפה הרבה תכנים HD בממיר החדש של HOT אז אחשוב על לקנות כרטיס טלביזיה מתקדם יותר.