צפייה בתוכן HD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
amir073 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
הצטרף: אפריל 2005
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני מעוניין ברכישת מחשב שבאמצעותו אוכל לצפות בסלון בתכני HD שאוריד מהאינטרנט במסך ה - hd ready שברשותי. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ-2500 ש"ח, גג 3000 ש"ח.

אני שוקל 3 חלופות:

1. רכישת מחשב נייד עם יציאת hdmi. מצאתי ברשת כמה אופציות בטווח המחירים שהגדרתי. היתרון בחלופה זו הוא שאני מקבל "בונוס" מחשב נייד שיוכל לשמש גם לדברים נוספים. יתרון נוסף - מערכת הפעלה ויסטה כלולה במחיר.

2. רכישת מחשב מדיה סנטר.

3. רכישת מזרימדיה.


מה האפשרות הכי משתלמת מבחינתי?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78860
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: עפר לאור
מיקום: מודיעין, ישראל
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #2 

מחשב כלשהו שצריך לנגן HD איכותי יעלה בד"כ יותר מ-3000 ש"ח (אלא אם כן אתה הולך לכיוון של LINUX).

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
הצטרף: פברואר 2008
מיקום: ארה"ב
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #3 

oferlaor כתב:מחשב כלשהו שצריך לנגן HD איכותי יעלה בד"כ יותר מ-3000 ש"ח (אלא אם כן אתה הולך לכיוון של LINUX).
...
למה 3000?
אני רכשתי HTPC ב-2500 ש"ח סה"כ. המארז (Fusion) עלה לבדו 1000 ש"ח, יתר הרכיבים (לוח אם gigabyte ma78gm s2h, מעבד AMD 5200, זכרון OCZ 2*1024 @ 800MHz, דיסק קשיח seagate 500GB SATA2 32mb buffer, צורב DVD). על זה הוספתי אח"כ שלט Harmony one, אבל הוא ממש לא must. אפשר להסתפק במקלדת+עכבר אלחוטיים.

הפתרון הנ"ל מנגן 720P בלי שום בעיה, ובפעמים המעטות שניסיתי 1080P זה גם עבד לא רע. ללוח יש יציאת HDMI וגם יציאה אופטית לסאונד. מריץ Vista Ultimate, אגב.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46364
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #4 

Trip,
זה מחשב לניגון תכני וידאו בלבד?

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
הצטרף: פברואר 2008
מיקום: ארה"ב
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #5 

זו המטרה עיקרית - ניגון HD. :D
הוא גם משמש למוזיקה, קצת אינטרנט, והרעיון היה שיהיה אפשר במידה וארצה להריץ עליו משחקים עם כל הנוחות של מסך "50 ומערכת קולנוע ביתי מחוברת אליו. ההשקעה הגדולה במארז הייתה כיון שכל הסלון כולו מושקע מאוד ומארז מכוער היה, באופן מפתיע, מכער.

נשמע ממה שכתבת שזה over kill מטורף :D

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”