לא מצליח לקבל שידורים דרך WMC
בס"ד
קניתי כרטיס טלוויזיה של WinFast מדגם PxPVR2200 ויש לי תוכנה ואני מצליח לקלוט שידורים דרך הכבלים, אבל כאשר אני מנסה להיכנס למדיה סנטר בוויסטה, המדיה סנטר רושם לי הודעה שהוא לא מוצא שיש לי חומרה לשידורי טלוויזיה.
מה אני צריך לעשות על מנת לראות שידורי טלוויזה עם הכרטיס שלי דרך המדיה סנטר?
קניתי כרטיס טלוויזיה של WinFast מדגם PxPVR2200 ויש לי תוכנה ואני מצליח לקלוט שידורים דרך הכבלים, אבל כאשר אני מנסה להיכנס למדיה סנטר בוויסטה, המדיה סנטר רושם לי הודעה שהוא לא מוצא שיש לי חומרה לשידורי טלוויזיה.
מה אני צריך לעשות על מנת לראות שידורי טלוויזה עם הכרטיס שלי דרך המדיה סנטר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם אתה רוצה לקלוט את ערוצי הכבלים ישירות "מהקיר" (כלומר ללא ממיר) אל כניסת ה-RF של כרטיס הטלוויזיה, אתה צריך לבחור באשף ההגדרות של המדיה סנטר "כבלים", ואחרי זה להגיד לו שאין ברשותך ממיר (Set Top Box באנגלית). במקרה כזה, הוא יעשה סריקה על התחנות.
אם אתה מעוניין לעשות הקלטות מממיר של הכבלים דרך חיבור Composite/S-Video, אתה צריך שתהיה לך גם ערכת אינפרה אדום הכוללת IR Blaster, המוצמדת לעינית הממיר ומשמשת להעברת ערוצים בממיר. במקרה כזה, כמובן בוחרים שכן יש ברשותך ממיר.
אם אתה מעוניין לעשות הקלטות מממיר של הכבלים דרך חיבור Composite/S-Video, אתה צריך שתהיה לך גם ערכת אינפרה אדום הכוללת IR Blaster, המוצמדת לעינית הממיר ומשמשת להעברת ערוצים בממיר. במקרה כזה, כמובן בוחרים שכן יש ברשותך ממיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כן אני מבין את מה שאתה אומר,
אבל כאשר אני נכנס להגדרות הוא אומר לי שהוא לא מזה שיש לי חומרה תומכות (הכוונה שהוא לא מזהה שיש לי כרטיס)
וזה לא שלא התקנתי את הדרייבר כי אני יכול להשתמש בכרטיס טלוויזיה דרך תוכנות אחרות.
וגם על הכרטיס רשום שהוא תומך VISTA אז הבעיה לא בכרטיס בטוח...
משהו לא טוב בגישה שלו אל הדרייברים..
?
אבל כאשר אני נכנס להגדרות הוא אומר לי שהוא לא מזה שיש לי חומרה תומכות (הכוונה שהוא לא מזהה שיש לי כרטיס)
וזה לא שלא התקנתי את הדרייבר כי אני יכול להשתמש בכרטיס טלוויזיה דרך תוכנות אחרות.
וגם על הכרטיס רשום שהוא תומך VISTA אז הבעיה לא בכרטיס בטוח...
משהו לא טוב בגישה שלו אל הדרייברים..
?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איך חיברת את כרטיס הטלוויזיה? לממיר או ישירות לקיר?
Matanz - זה שרשום "שהוא תומך VISTA " לא מחייב שהוא יעבוד עם המדיה סנטר של וויסטה!! אתה צריך לראות שהוא תומך בהמדיה סנטר של וויסטה.
בגלל שאין לי כרטיס כזה אז אני ממש לא יכול לעזור רק להמליץ לך ללכת לחנות ולנסות להחליף לכרטיס אחר - שכתוב במפורש שהוא עובד עם Vista Media Center
בהצלחה
בגלל שאין לי כרטיס כזה אז אני ממש לא יכול לעזור רק להמליץ לך ללכת לחנות ולנסות להחליף לכרטיס אחר - שכתוב במפורש שהוא עובד עם Vista Media Center
בהצלחה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם הגעת לשלב שבו יש את השאלה באשף ההגדרות "Do you have a Set Top Box"? אם כן, האם ענית ב-No?
כמו כן, האם אתה בטוח שהכרטיס נתמך בויסטה מדיה סנטר ולא רק בויסטה?
כמו כן, האם אתה בטוח שהכרטיס נתמך בויסטה מדיה סנטר ולא רק בויסטה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הכרטיס שלך כנראה נתמך בויסטה אבל לא בויסטה מדיה סנטר. ברר את העניין עם החנות בה קנית את הכרטיס, והחלף אותו אם זה באמת נכון.
הנבתי שהמדיה סנטר תומך בכל הכרטיסים הדיגיטלים.
ולגבי הכרטיסים האנלוגים הוא תומך רק בכרטיסים בעלי MPEG2 מובנה בחומרה.. ואת זה יש לי.. ובדקתי באתר של היצרן, יש לי תמיכה.
לעומת זאת בדקתי בפורמים והבחלט יש גם אנשים שמתלוננים על אותה בעיה אבל לא מצלחים למצוא פיתרון :\
ולגבי הכרטיסים האנלוגים הוא תומך רק בכרטיסים בעלי MPEG2 מובנה בחומרה.. ואת זה יש לי.. ובדקתי באתר של היצרן, יש לי תמיכה.
לעומת זאת בדקתי בפורמים והבחלט יש גם אנשים שמתלוננים על אותה בעיה אבל לא מצלחים למצוא פיתרון :\