LCD 32" עד 6500 ש"ח
שלום,
אני מחפש מסך LCD FHD לחדר שלי, בתקציב של עד 6500 ש"ח.
מרחק צפיה בסביבות 2.5 מטר, כך שגודל מסך 32" מתאים.
השימושים כיום ב-21" CRT שלי הם:
80% טלוויזיה HOT רגיל
20% מחשב (תוכניות שהורדתי)
אחרי קניה אני מתכנן לראות הרבה תוכניות HD במחשב,
אולי להתחבר ל-HOT HD ואפילו שימוש במחשב מול המסך החדש.
עד לא מזמן הייתי סגור על סמסונג A550 או A650 בגודל 32" לחדר שלי.
עלו לי כמה תהיות בעניין..
1. אין למסכים האלה לפי מה שראיתי במדריכים מתיחה "חכמה" או "טיפשית", יש להם רק 2 מצבי ZOOM ומצבי 16:9 ו-4:3 רגילים. אני עוד לא ראיתי אותם פיזית בחנויות, אבל אני חושש שזה יפריע לי ממש בצפיה של TV רגילה מהממיר.
2. במסכים הללו אין חיבור SCART. נוצר מצב שאם אני רוצה לחבר את הממיר הנוכחי שלי (בעל 2 יציאות SCART ו-3 RCA) בחיבור הכי איכותי, אני צריך לחבר SCART אחד לטרנסקודר (עוד 400 שקל) ומשם לטלוויזיה בקומפוננט, ולהוציא סאונד מה-SCART השני לטלוויזיה. החיבורי RCA בממיר מתחברים למחשב שלי.
3. מקריאה של ביקורות בחו"ל הבנתי שאיכות הרמקולים שמגיעים עם המסכים הללו היא על הפנים. אני לא איזה אודיופיל, אני היום שומע דרך הרמקולים בטלוויזיה שלי, אבל אני חושש שזה יפריע לי.
למישהו יש המלצה על מסכים אחרים בגודל הנ"ל? או מידע אחר על המסכים שציינתי?
חשבתי על פיליפס 32PFL9603, אבל המחיר שלו הוא הרבה מעבר לתקציב שלי..
תודה
אני מחפש מסך LCD FHD לחדר שלי, בתקציב של עד 6500 ש"ח.
מרחק צפיה בסביבות 2.5 מטר, כך שגודל מסך 32" מתאים.
השימושים כיום ב-21" CRT שלי הם:
80% טלוויזיה HOT רגיל
20% מחשב (תוכניות שהורדתי)
אחרי קניה אני מתכנן לראות הרבה תוכניות HD במחשב,
אולי להתחבר ל-HOT HD ואפילו שימוש במחשב מול המסך החדש.
עד לא מזמן הייתי סגור על סמסונג A550 או A650 בגודל 32" לחדר שלי.
עלו לי כמה תהיות בעניין..
1. אין למסכים האלה לפי מה שראיתי במדריכים מתיחה "חכמה" או "טיפשית", יש להם רק 2 מצבי ZOOM ומצבי 16:9 ו-4:3 רגילים. אני עוד לא ראיתי אותם פיזית בחנויות, אבל אני חושש שזה יפריע לי ממש בצפיה של TV רגילה מהממיר.
2. במסכים הללו אין חיבור SCART. נוצר מצב שאם אני רוצה לחבר את הממיר הנוכחי שלי (בעל 2 יציאות SCART ו-3 RCA) בחיבור הכי איכותי, אני צריך לחבר SCART אחד לטרנסקודר (עוד 400 שקל) ומשם לטלוויזיה בקומפוננט, ולהוציא סאונד מה-SCART השני לטלוויזיה. החיבורי RCA בממיר מתחברים למחשב שלי.
3. מקריאה של ביקורות בחו"ל הבנתי שאיכות הרמקולים שמגיעים עם המסכים הללו היא על הפנים. אני לא איזה אודיופיל, אני היום שומע דרך הרמקולים בטלוויזיה שלי, אבל אני חושש שזה יפריע לי.
למישהו יש המלצה על מסכים אחרים בגודל הנ"ל? או מידע אחר על המסכים שציינתי?
חשבתי על פיליפס 32PFL9603, אבל המחיר שלו הוא הרבה מעבר לתקציב שלי..
תודה
עם כניסות סקארט יש את שארפ, סוני ופיליפס, וחלק מהדגמים של LG וטושיבה. אבל לדעתי אין להן FULL HD ב-32 אינץ'. רק לפיליפס אבל היא לא בתקציב שלך.
לגבי מתיחה, כדאי שתראה את הטלוויזיות בעיניים ותראה אם אתה אוהב את התמונה.
לגבי מתיחה, כדאי שתראה את הטלוויזיות בעיניים ותראה אם אתה אוהב את התמונה.
תודה על התגובה
בעקרון אני רוב הזמן אראה טלוויזיה בשכיבה על המיטה, אבל גם כשאני יושב על המחשב ומסתכל לכיוון הטלוויזיה - ואז יש לי מטר אחד של מרחק צפיה ולא 2.5. בגלל זה אני חושב שטלוויזיה גדולה מ-32" תהיה לי גדולה מדי.
לגבי FHD, האמת שאני נוטה לכיוון הזה כי אם כבר אני קונה מסך דק אז הכי איכותי שאפשר. אני מתכנן להוריד המון תוכן HD ולראות הרבה תוכן HD מהמחשב, אולי לקנות PS3, אולי להתחבר ל-HOT HD, אז אני רוצה שהאופציות שלי יהיו פתוחות מבחינת איכות.
אם אתה באמת חושב שזה בזבוז כסף אז אני אשמח לשמוע למה.
ולמען האמת לא יצא לי לראות מסכים דקים כל כך. רק צפיה בחנויות גדולות ששמות המון מסכים זה לצד זה ומקרינות כבלים או משהו כזה, כמו BIG BOX.
בגלל זה רציתי לקבל מספר המלצות וללכת איתן לחנויות מתמחות כמו ארגמגדון או סטריאו סטאר, להשוות ולהחליט.
בעקרון אני רוב הזמן אראה טלוויזיה בשכיבה על המיטה, אבל גם כשאני יושב על המחשב ומסתכל לכיוון הטלוויזיה - ואז יש לי מטר אחד של מרחק צפיה ולא 2.5. בגלל זה אני חושב שטלוויזיה גדולה מ-32" תהיה לי גדולה מדי.
לגבי FHD, האמת שאני נוטה לכיוון הזה כי אם כבר אני קונה מסך דק אז הכי איכותי שאפשר. אני מתכנן להוריד המון תוכן HD ולראות הרבה תוכן HD מהמחשב, אולי לקנות PS3, אולי להתחבר ל-HOT HD, אז אני רוצה שהאופציות שלי יהיו פתוחות מבחינת איכות.
אם אתה באמת חושב שזה בזבוז כסף אז אני אשמח לשמוע למה.
ולמען האמת לא יצא לי לראות מסכים דקים כל כך. רק צפיה בחנויות גדולות ששמות המון מסכים זה לצד זה ומקרינות כבלים או משהו כזה, כמו BIG BOX.
בגלל זה רציתי לקבל מספר המלצות וללכת איתן לחנויות מתמחות כמו ארגמגדון או סטריאו סטאר, להשוות ולהחליט.
תשמע המסכים שרשמתי בהתחלה הם FHD 32" והם בתקציב שלי.
הבעיה עם 37" היא שברגע שאני לא יושב במרחק הזה אלא הרבה יותר קרוב (מטר אחד) אני אראה שידור כבלים בצורה גרועה לאללה...
כאילו מה שהצעת הוא להגדיל את המסך ולהקטין את הרזולוציה.
בהתחשב בזה שאני מסתדר מצוין עם CRT 21" זה נראה לי דיי מפחיד ללכת על מסך 37".. זה ממש גדול לחדר שלי.
הבעיה עם 37" היא שברגע שאני לא יושב במרחק הזה אלא הרבה יותר קרוב (מטר אחד) אני אראה שידור כבלים בצורה גרועה לאללה...
כאילו מה שהצעת הוא להגדיל את המסך ולהקטין את הרזולוציה.
בהתחשב בזה שאני מסתדר מצוין עם CRT 21" זה נראה לי דיי מפחיד ללכת על מסך 37".. זה ממש גדול לחדר שלי.