שאלות אחרונות לפני קניית HTPC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
nirco123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
קראתי ועברתי על הרבה מאד דיונים ונשארו לי כמה דברים קטנים שלא הצלחתי להבין אז אם תוכלו לסגור לי את הפינות האלו זה יהיה אחלה
1. אם אני מחובר בין המגבר לבין HTPC בכבל HDMI האם יש צורך גם בכבל אופטי להעברת הקול או שזה עובר כבר דרך הHDMI
רצוי לציין שיש לי מגבר אונקיו 606
מקרן מיצובישי HC1100
רמקולים 684 B&W 5.1
2. אם הדרישות שלי מהHTPC זה רק צפייה בHD שנמצא על המחשב והקלטות דרך הממיר של יס האם יספיק לי לוח אם עם יציאת HDMI מובנת וכרטיס לכידה או שאני צריך גם כרטיס גרפי?
אני מחובר ליס HD , האם ההקלטה תהייה גם HD?

תודה לכל המשיבים

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

1. בהגדרות נכונות של המחשב (ביוס, קודק, דרייבר) תוכל להעביר סאונד ב-HDMI ולא תצטרך לחבר גם כבל אופטי.
2. אתה קצת התבלבלת. לוחות אם המיועדים ל-HTPC, דוגמת הלוח עם הצ'יפסט 780G, מגיעים עם כרטיס קול מובנה וכרטיס גרפי מובנה (שיציאת ה-HDMI היא חלק ממנו), אך ללא כרטיס לכידה. כרטיס הלכידה הוא זה שמיועד להקלטות. לכן, התשובה היא שאכן צריך לקנות גם כרטיס לכידה (נקרא גם כרטיס טלוויזיה או כרטיס PVR) דוגמת ה-Hauppauge PVR150 MCE, שמגיע עם ערכת אינפרה אדום שגם מעבירה ערוצים בממיר.
לגבי התקן הקלטה באיכות HD, זוהי שאלה של מחיר. ה-PVR150 לא יעשה הקלטות HD, ועולה כ-300 ש"ח. ה-HD PVR של אותה חברה הוא חיצוני, מתחבר למחשב ב-USB ועולה כ-1500 ש"ח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”