תהיות בנוגע לHDMI
שלום לכולם,
כפי שהצגתי את עצמי בפורום הוידאו, אני נכנס לפרוייקט קולנוע ביתי (אני קונה את הבית הראשון שלי וכראוי את מערכת הקולנוע הביתי הראשונה שלי).
קראתי הרבה על הנושא, ואני מתעניין לגבי HDMI.
האם שווה להתעקש למצוא RECIEVER שתומך ב-HDMI או ש-DVI-D זה מספיק טוב?
האם יש אובדן איכות בין שני הפורמטים?
תודה,
נמרוד
כפי שהצגתי את עצמי בפורום הוידאו, אני נכנס לפרוייקט קולנוע ביתי (אני קונה את הבית הראשון שלי וכראוי את מערכת הקולנוע הביתי הראשונה שלי).
קראתי הרבה על הנושא, ואני מתעניין לגבי HDMI.
האם שווה להתעקש למצוא RECIEVER שתומך ב-HDMI או ש-DVI-D זה מספיק טוב?
האם יש אובדן איכות בין שני הפורמטים?
תודה,
נמרוד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
לא הבנתי את הקשר הישיר בין DVI-D/HDMI לבין רסיבר.
לא ברור לי הנחות היסוד שלך.
תגיד מה בדיוק אתה מנסה לעשות וננסה לראות אם אפשר לתת פתרון יותר עמוק לזה.
לא ברור לי הנחות היסוד שלך.
תגיד מה בדיוק אתה מנסה לעשות וננסה לראות אם אפשר לתת פתרון יותר עמוק לזה.
זה די פשוט,
אני חושב לקנות רסיבר של דנון נניח AVR-1906 או AVR-2106 (אין חיבור HDMI אבל יש DVI-D). בנוסף נגיד DVD של דנון נגיד הDVD-1920 (יש חיבור HDMI), וטלויזיה עם חיבור HDMI.
אז אני תוהה מה עדיף: 1) האם כאשר אני אחבר את הDVD לרסיבר ומשם לטלוייזיה (ואני אצטרך לחבר את הטלויזיה והרסיבר ב-DVI-D או משהו דיגיטלי אחר).
2) לחבר את ה-DVD לטלויזיה ישירות.
האם יהיה הבדל באיכות?
אני חושב לקנות רסיבר של דנון נניח AVR-1906 או AVR-2106 (אין חיבור HDMI אבל יש DVI-D). בנוסף נגיד DVD של דנון נגיד הDVD-1920 (יש חיבור HDMI), וטלויזיה עם חיבור HDMI.
אז אני תוהה מה עדיף: 1) האם כאשר אני אחבר את הDVD לרסיבר ומשם לטלוייזיה (ואני אצטרך לחבר את הטלויזיה והרסיבר ב-DVI-D או משהו דיגיטלי אחר).
2) לחבר את ה-DVD לטלויזיה ישירות.
האם יהיה הבדל באיכות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לי יש את הדנון 3806 וDVD של דנון 1920 אני מחבר את ה - DVD ישירות לפלאסמה ויש לי כבל HDMI נוסף מהמגבר לפלאסמה כי המגבר הזה יודע להעביר את כל המקורות האנלוגים כמו וידאו DVD ישן יותר ללא HDMI מצלמת וידאו ומשחקי קונסולה ללא צורך בכבלים רבים
ככל שהבנתי הוא (המגבר) גם מסוגל לעשות UPSCALLING אבל אני לא בטוח לגמרי
עדיין לא עברתי על כל החומר הכתוב שהגיע איתו (120 עמודים בהולנדית
)
בכל אופן חיבור דרך המגבר למקור שיש אפשרות לחיבור HDMI ישיר לא נותן משהו ואולי אף יגרע אני יכול לנסות את השניים ולדווח על התוצאות
ככל שהבנתי הוא (המגבר) גם מסוגל לעשות UPSCALLING אבל אני לא בטוח לגמרי
עדיין לא עברתי על כל החומר הכתוב שהגיע איתו (120 עמודים בהולנדית
בכל אופן חיבור דרך המגבר למקור שיש אפשרות לחיבור HDMI ישיר לא נותן משהו ואולי אף יגרע אני יכול לנסות את השניים ולדווח על התוצאות