ISTAR 1.3 - בעיה עם כתוביות
שלום,
רכשתי ISTAR 1.3 וטרם חברתי לו את הדיסק הקשיח.
אני מנגן בינתיים סרטים מכונן של מחשב אחר, המחובר לרשת בצורה אלחוטית. המזרימדיה מחובר לנתב באמצעות כבל.
כאשר אני מנסה לקרוא סרט עם כתוביות (הסרט וקובץ הכתוביות נמצאים באותו הפולדר ותחת אותו השם), קובץ הכתוביות לא רץ. המכשיר אפילו לא מעלה אותו. בנסיון קריאת הקבצים דרך USB סטיק, אני מצליח לראות הסרט עם כתוביות.
לא יודע אם זה קשור, אך שמתי לב שב-SETUP, לא תחת PREFERENCES אלא תחת DVD/AUDIO CD, בנסיון לשנות את שפת הכתוביות לעברית ולשמור, המכשיר לא שומר.
האם אני עושה משהו לא בסדר?
אנא עזרתכם.
רכשתי ISTAR 1.3 וטרם חברתי לו את הדיסק הקשיח.
אני מנגן בינתיים סרטים מכונן של מחשב אחר, המחובר לרשת בצורה אלחוטית. המזרימדיה מחובר לנתב באמצעות כבל.
כאשר אני מנסה לקרוא סרט עם כתוביות (הסרט וקובץ הכתוביות נמצאים באותו הפולדר ותחת אותו השם), קובץ הכתוביות לא רץ. המכשיר אפילו לא מעלה אותו. בנסיון קריאת הקבצים דרך USB סטיק, אני מצליח לראות הסרט עם כתוביות.
לא יודע אם זה קשור, אך שמתי לב שב-SETUP, לא תחת PREFERENCES אלא תחת DVD/AUDIO CD, בנסיון לשנות את שפת הכתוביות לעברית ולשמור, המכשיר לא שומר.
האם אני עושה משהו לא בסדר?
אנא עזרתכם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הסיבה לכך שאתה לא רואה תרגום הינה מכיוון ששם קובץ הוידאו איננו זהה לשם קובץ התרגום. ודא כי לא מסומן אצלך "Hide extensions for known file types" ואז תוכל לראות את הבעיה.
את השפה עבור קבצי תרגום יש צורך לשנות בתפריט ה Preferences.
את השפה עבור קבצי תרגום יש צורך לשנות בתפריט ה Preferences.
זיו, תודה רבה על המענה המהיר.
שם הסרט וקובץ התרגום זהים. בנוסף, ב-PREFERENCES
שיניתי את שפת הכתוביות לעברית, אולם בכל זאת הוא לא נותן לי לעשות אותו הדבר ב-DVD\AUDIO CD.
ראיתי תופעה אחרת. למרות ששיניתי את את שם הסרט, במכשיר ה-ISTAR אני רואה שם אחר לחלוטין. האם זו יכולה להיות הסיבה?
שם הסרט וקובץ התרגום זהים. בנוסף, ב-PREFERENCES
שיניתי את שפת הכתוביות לעברית, אולם בכל זאת הוא לא נותן לי לעשות אותו הדבר ב-DVD\AUDIO CD.
ראיתי תופעה אחרת. למרות ששיניתי את את שם הסרט, במכשיר ה-ISTAR אני רואה שם אחר לחלוטין. האם זו יכולה להיות הסיבה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קיימות 2 סיבות לכך שקובץ תרגום לא עולה ביחד עם הסרט:
1. קובץ התרגום הינו Bogus.
2. שמות הקבצים לא זהים.
אני נוטה להאמין כי שמות הקבצים לא זהים, האם וידאת מה שביקשתי בתגובה קודמת שלי?
לגבי השם שאתה רואה ב ISTAR, כנראה זה נובע עקב Cache, לחץ על Source שוב והדבר אמור להסתדר.
1. קובץ התרגום הינו Bogus.
2. שמות הקבצים לא זהים.
אני נוטה להאמין כי שמות הקבצים לא זהים, האם וידאת מה שביקשתי בתגובה קודמת שלי?
לגבי השם שאתה רואה ב ISTAR, כנראה זה נובע עקב Cache, לחץ על Source שוב והדבר אמור להסתדר.
זיו, אני מאוד מעריך את עזרתך.
אכן, וידאתי את מה שבקשת. אני רואה את סיומת הקבצים ושני הקבצים בעלי אותו השם.
אני בדקתי את עצמי כאשר העתקתי את שני הקבצים ל-USB סטיק והמזרימדיה ניגן אותם ללא בעיה. אני משער שזה גם עונה על השאלה אם הקובץ מזוייף/לא תקין.
האם לדעתך פרוטוקול העברת הקבצים הוא הבעיה? האם כשאתקין את הכונן הקשיח ואת יתר התוכנות זה עתיד להסתדר.
לגבי השם, אתה צודק. רעננתי את המסך וזה הסתדר.
אכן, וידאתי את מה שבקשת. אני רואה את סיומת הקבצים ושני הקבצים בעלי אותו השם.
אני בדקתי את עצמי כאשר העתקתי את שני הקבצים ל-USB סטיק והמזרימדיה ניגן אותם ללא בעיה. אני משער שזה גם עונה על השאלה אם הקובץ מזוייף/לא תקין.
האם לדעתך פרוטוקול העברת הקבצים הוא הבעיה? האם כשאתקין את הכונן הקשיח ואת יתר התוכנות זה עתיד להסתדר.
לגבי השם, אתה צודק. רעננתי את המסך וזה הסתדר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני עדיין מתקשה להאמין ששני הקבצים בעלי אותו שם והמכשיר לא מזהה את התרגום.
זה מתקיים עבור כל קובץ וידאו שאתה מתאים אליו כתוביות?
זה מתקיים עבור כל קובץ וידאו שאתה מתאים אליו כתוביות?
כן, זה קרה עבור כל קובץ, אבל נראה לי שמצאתי את הבעיה. השתמשתי ב-UPnP שלא תומך כנראה בקבצי תרגום.
לאחר מכן התקנתי את תוכנת myiHome והסרט והתרגום עבדו מצוין.
בשבוע הבא אתקין למזרימדיה HDD ואת תוכנות ה-NMT ואז נראה פרוטוקולים אחרים.
מה אתה אומר?
לאחר מכן התקנתי את תוכנת myiHome והסרט והתרגום עבדו מצוין.
בשבוע הבא אתקין למזרימדיה HDD ואת תוכנות ה-NMT ואז נראה פרוטוקולים אחרים.
מה אתה אומר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag