DMC 4
-
UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 388
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כמעט כל אתרי הביקורות נתנו לו 8+
מישהו שיחק בו?
שווה קניה?
מישהו שיחק בו?
שווה קניה?
-
UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

תודה
האמת אחרי שהתאכזבתי מ-DMC3 קצת חששתי מהמשחק הזה.
נעביר איתו את הזמן בינתיים עד שיגיעו התותחים הכבדים.
האמת אחרי שהתאכזבתי מ-DMC3 קצת חששתי מהמשחק הזה.
נעביר איתו את הזמן בינתיים עד שיגיעו התותחים הכבדים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אני שיחקתי בו ומאוד לא אהבתי את סגנון המשחק, כנראה שזה משחק שאו אוהבים או לא.
-
UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

לדעתי זה סוג הבעיות הקלאסיות של משחקי האקשן וה-RPG.Huber כתב:אני שיחקתי בו ומאוד לא אהבתי את סגנון המשחק, כנראה שזה משחק שאו אוהבים או לא....
שים לב אגב שכל האתרים נתנו לו 8+
שיחקת אותו עד הסוף?
עוד אגב: משחק אקשן שבאמת הפתיע אותי הוא DARK SEKTOR ובתור משחק בכורה לחברת הפיתוח שלהם הוא משחק ממש טוב.
מעין שילוב של GEARS of WAR ו-Resident Evil
מומלץ
- Huber
- חבר במועדון HT

למה שאשחק אותו עד הסוף אם אני לא נהנה מהמשחקיות? אני כן אוהב את סיגנון המשחקים הללו (את הטובים), אני כרגע משחק ב HEAVENLY SWORD ומאוד נהנה ממנו, כנראה שלא כולם קולעים בדיוק לטעם שלי. לא כל משחק שמקבל ציון טוב חייב להתאים לכל אחד, אני גם לא התחברתי ל BIOSHOCK שקיבל ציונים טובים בביקורות. ההמלצה שלי היא כמו תמיד, אם יש דמו, הור דושחק בו, הדרך הכי טובה לדעת אם המשחק מתאים לך או לא.
שיחקתי בדמו של DARK SECTOR והוא נחמד, אבל יש הרבה הרבה משחקים אחרים לפניו ברשימת קניות שלי
שיחקתי בדמו של DARK SECTOR והוא נחמד, אבל יש הרבה הרבה משחקים אחרים לפניו ברשימת קניות שלי
-
UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

לא חראם?!Huber כתב:למה שאשחק אותו עד הסוף אם אני לא נהנה מהמשחקיות?...
המשחק כבר יושב אצלך על המדף בבית למה לא לגמור אותו?
(אלא אם כן לא קנית אותו, שגם זה אגב עם הסתייגות מסויימת...)
- Huber
- חבר במועדון HT

אני קונה כל משחק שאני אוהב (אתה מוזמן לבוא ליי הביתה ולהתרשם מסיפריית המשחקים שלי או לדבר עם אנשים פה בפורום שכבר ראו). הבעייה היא שלחלק גדול מהם אין דמואים, מה שמאלץ אותי להיות "עבריין זמני". אז כן, אני מוריד אותו מהרשת פרוץ ואם נהניתי מהשלב הראשן אני מפסיק לשחק ורוכש אותו בכסף מלא ומסיים אותו, אני תומך נלהב במוצרים חוקיים ובמתן התמורה למי שהשקיע במוצר טוב.
במקרה שאין את המשחק ברשת (כמו במשחקים בלעדיים ל PS3) ואני חושב שכן אהנה מהמשחק למרות שאין דמו, אני רוכש ומקסימום ולא נהניתי אני מחליף את המשחק עם מישהו אחר/במשחק אחר, עשיתי את זה כבר פעמיים מאז שיש לי את ה PS3.
במקרה שאין את המשחק ברשת (כמו במשחקים בלעדיים ל PS3) ואני חושב שכן אהנה מהמשחק למרות שאין דמו, אני רוכש ומקסימום ולא נהניתי אני מחליף את המשחק עם מישהו אחר/במשחק אחר, עשיתי את זה כבר פעמיים מאז שיש לי את ה PS3.