הגדרות צפייה ב-Yes בטלוויזיה LCD
שלום,
קראתי את המאמר על קידודי הצבע http://www.hometheater.co.il/article00824, סרקתי את הפורומים ואני עדיין מבולבל בקשר לדרך הטובה ביותר לצפות בשידורי yes בטלוויזיה החדשה שקניתי (sharp 32" d44e).
לממיר (לא מקס) יש שתי יציאות scart ויציאות קומפוזיט ולטלוויזיה יש בערך כל סוג חיבור שהוזכר באתר (scart, קומפוזיט, קומפוננט, דיגיטליים ועוד).
לפי מה שאני מבין סוג החיבור הכי טוב הוא מ-scart ל-scart. האם זה נכון תמיד?
אין לי יציאת קומפוננט מהממיר, אבל לפי מה שאני זוכר מהפורום הזה ליס יש כמה סוגי ממירים. יש ממירים טובים עדיפים ל-lcd?
בתפריט המתקדם בממיר יש כמה אופציות לחיבור scart. מה המשמעות שלהן? באופציה אחת אני רואה צבעים יותר בהירים ונוטים לכחול, באופציה אחרת אני רואה שחור/לבן ובאופציה השלישית (RGB) אני רואה צבעים קצת יותר רכים וחלביים.
האם יש איכויות שונות של כבלי scart? אני משתמש בכבל שמצאתי בבית ונקנה לפני הרבה שנים. האם כדאי לקנות כבל "איכותי יותר"? בחנות למשל דחפו לי כבל קומפוננט מוזהב (שיוחזר) יחד עם הטלוויזיה.
קראתי את המאמר על קידודי הצבע http://www.hometheater.co.il/article00824, סרקתי את הפורומים ואני עדיין מבולבל בקשר לדרך הטובה ביותר לצפות בשידורי yes בטלוויזיה החדשה שקניתי (sharp 32" d44e).
לממיר (לא מקס) יש שתי יציאות scart ויציאות קומפוזיט ולטלוויזיה יש בערך כל סוג חיבור שהוזכר באתר (scart, קומפוזיט, קומפוננט, דיגיטליים ועוד).
לפי מה שאני מבין סוג החיבור הכי טוב הוא מ-scart ל-scart. האם זה נכון תמיד?
אין לי יציאת קומפוננט מהממיר, אבל לפי מה שאני זוכר מהפורום הזה ליס יש כמה סוגי ממירים. יש ממירים טובים עדיפים ל-lcd?
בתפריט המתקדם בממיר יש כמה אופציות לחיבור scart. מה המשמעות שלהן? באופציה אחת אני רואה צבעים יותר בהירים ונוטים לכחול, באופציה אחרת אני רואה שחור/לבן ובאופציה השלישית (RGB) אני רואה צבעים קצת יותר רכים וחלביים.
האם יש איכויות שונות של כבלי scart? אני משתמש בכבל שמצאתי בבית ונקנה לפני הרבה שנים. האם כדאי לקנות כבל "איכותי יותר"? בחנות למשל דחפו לי כבל קומפוננט מוזהב (שיוחזר) יחד עם הטלוויזיה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא תמיד, אבל במקרה שלך כן.לפי מה שאני מבין סוג החיבור הכי טוב הוא מ-scart ל-scart. האם זה נכון תמיד?...
אין אף ממיר (לא ל-YES ולא ל-HOT) עם יציאות קומפוננט.אין לי יציאת קומפוננט מהממיר, אבל לפי מה שאני זוכר מהפורום הזה ליס יש כמה סוגי ממירים. יש ממירים טובים עדיפים ל-lcd?...
לא יודע איזה ממיר יש לך, אז אני לא יודע אם יש יותר טוב. היום הטובים ביותר הם ה-YESMAX וה-3100.
SCART הוא רק סוג מחבר.בתפריט המתקדם בממיר יש כמה אופציות לחיבור scart. מה המשמעות שלהן? באופציה אחת אני רואה צבעים יותר בהירים ונוטים לכחול, באופציה אחרת אני רואה שחור/לבן ובאופציה השלישית (RGB) אני רואה צבעים קצת יותר רכים וחלביים....
הוא מסוגל להעביר RGB, SVIDEO ו-COMPOSITE.
RGB הוא הטוב ביותר.
SVIDEO טיפה פחות ו-COMPOSITE הוא הכי נחות.
ב-RGB ראית טוב, ב-SVIDEO ראית שחור לבן, כי החיבור במסך לא תמך באות הזה ובקומפוזיט ראית "מרוח" כי זה החיבור הכי נחות.
הנושא שנוי במחלוקת.האם יש איכויות שונות של כבלי scart? אני משתמש בכבל שמצאתי בבית ונקנה לפני הרבה שנים. האם כדאי לקנות כבל "איכותי יותר"? בחנות למשל דחפו לי כבל קומפוננט מוזהב (שיוחזר) יחד עם הטלוויזיה....
אם אתה רואה הבדל - קנה. אם לא, לא.
תודה על התשובה!
בדקתי היום ויש לי דגם 6642. לגבי האופציות בתפריט - ראיתי הכי טוב (סובייקטיבי) באפשרות קומפוזיט. שחור/לבן היה באפשרות ה-SVHS ודווקא ה-RGB הוציא תמונה "חלבית".
אז אני מבין כדאי לבקש החלפה ל-3100, אבל קראתי פה שיש איזה מחסור, זה נכון?
ראיתי בשרשור אחר שמתאר תופעה דומה לשלי, שיכול להיות שכבל ה-scart לא מעביר RGB. איך אפשר לדעת?[/url]
בדקתי היום ויש לי דגם 6642. לגבי האופציות בתפריט - ראיתי הכי טוב (סובייקטיבי) באפשרות קומפוזיט. שחור/לבן היה באפשרות ה-SVHS ודווקא ה-RGB הוציא תמונה "חלבית".
אז אני מבין כדאי לבקש החלפה ל-3100, אבל קראתי פה שיש איזה מחסור, זה נכון?
ראיתי בשרשור אחר שמתאר תופעה דומה לשלי, שיכול להיות שכבל ה-scart לא מעביר RGB. איך אפשר לדעת?[/url]
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: