LG SCARLET vs SAMSUNG A450
אני די הייתי סגור על הפלזמה של סמסונג, אבל עכשיו גיליתי שה LG SCARLET עולה בערך אותו הדבר, והיא כמובן FULL HD, ובראיה עתידית אולי עדיף לרכוש אותה, יש למישהו ניסיון עם הסקארלט ויודע איך היא בשידורי SD בכלל ובשידורי כדורגל וספורט בפרט? העובדה שהיא FULL HD אומרת שבהכרח היא תשדר SD פחות טוב ממסך HDR?
אני עמדתי באותה התלבטות בעצמי, זה תלוי המון על השימוש שלך היה לי את הLG FHD מהסידרה אחת לפני שסבלה קשות מזליגת אור(אגב גם בסקרלט כנראה שיש בעייה), רציתי לקנות מסך יותר גדול וגם בלי הזליגה
, לגבי הסקרלט יש אותה לחבר שלי ורואים בה טוב מאוד מהמחשב או מYES HD, אבל אתה לא יכול להשוות אותה לפלאזמה, גם בתכני FHD קשה לה להתחרות בפלאזמה DHR כי אתה לא הולך לשבת 2 מ' מול ההמסך, יש לי את הסמסונג P50A450 בגודל 50' כמובן, מרחק צפייה של 3 מ' ואין בכלל מה להשוות הפלאזמה לוקחת בגדול, אתה מכבה את האורות בבית ומתישב לראות סרט בקולנוע, הניגודיות של הA450 (המוצהרת 1 למיליון) צועקת לך שאתה לא רוצה לחזור לעולם לLCD
, ברמת העיקרון בשידורי SD רואים יותר טוב אבל בתור אחד שרואה רק תכני HD הSD צורב לי בעין בכל מקרה.
אני מדבר על גודל 42 אינץ, כל מה שאמרת רלוונטי גם בגודל הזה?noy84 כתב:אני עמדתי באותה התלבטות בעצמי, זה תלוי המון על השימוש שלך היה לי את הLG FHD מהסידרה אחת לפני שסבלה קשות מזליגת אור(אגב גם בסקרלט כנראה שיש בעייה), רציתי לקנות מסך יותר גדול וגם בלי הזליגה, לגבי הסקרלט יש אותה לחבר שלי ורואים בה טוב מאוד מהמחשב או מYES HD, אבל אתה לא יכול להשוות אותה לפלאזמה, גם בתכני FHD קשה לה להתחרות בפלאזמה DHR כי אתה לא הולך לשבת 2 מ' מול ההמסך, יש לי את הסמסונג P50A450 בגודל 50' כמובן, מרחק צפייה של 3 מ' ואין בכלל מה להשוות הפלאזמה לוקחת בגדול, אתה מכבה את האורות בבית ומתישב לראות סרט בקולנוע, הניגודיות של הA450 (המוצהרת 1 למיליון) צועקת לך שאתה לא רוצה לחזור לעולם לLCD
, ברמת העיקרון בשידורי SD רואים יותר טוב אבל בתור אחד שרואה רק תכני HD הSD צורב לי בעין בכל מקרה.
...
אפילו יותר רלוונטי, ככל שאתה הולך על מסך קטן יותר ככה FHD נהיה מיותר,
אתה צריך להבין יש לי FHD 42 ואם אני לא יושב ממש מטר או שניים ליד המסך אין שום הבדל,
מה שקורה בLCD זה שאתה כן תשב יותר רחוק ואתה תרגיש בדברים שרואים טוב טוב
מרחוק...מריחות בתזוזה מהירה...ניגודיות שנופלת בהרבה מפלאזמה,
ומה שהכי עצבן אותי בLCD זה שאני מת על סרטי אקשן ובLCD זה פשוט לא זה,
אגב יש לחברה שלי את הA410 42, ואני לא חושב שהיא נופלת מהA450
ההבדל היחיד זה שיש ב450 את ה100HZ שהוא הרבה פחות משמעותי בפלאזמה.
אתה צריך להבין יש לי FHD 42 ואם אני לא יושב ממש מטר או שניים ליד המסך אין שום הבדל,
מה שקורה בLCD זה שאתה כן תשב יותר רחוק ואתה תרגיש בדברים שרואים טוב טוב
מרחוק...מריחות בתזוזה מהירה...ניגודיות שנופלת בהרבה מפלאזמה,
ומה שהכי עצבן אותי בLCD זה שאני מת על סרטי אקשן ובLCD זה פשוט לא זה,
אגב יש לחברה שלי את הA410 42, ואני לא חושב שהיא נופלת מהA450
ההבדל היחיד זה שיש ב450 את ה100HZ שהוא הרבה פחות משמעותי בפלאזמה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
במקרה ראיתי את ההודעה שלך, כי זה לא ממש קשור לשרשור הזהnirhorv כתב:לאיינשטיין: מצאתי שאני יכול להתאמץ אל הסמסונג PS42A410 , ראיתי שיש הבדל גדול (פי 1:20000 ו- 1:100000) בפרמטר הניגודיות ל- A450 שהמלצת. האם לדעתך זה כל כך משמעותי בסקלות האלה? אפה אפשר לראות את זה מוצג?...
כפי שלא פעם כתבתי, המספרים האלה הם די "חרטא". אין סטנדרט איך למדוד אותם, כל יצרן יכול לפרסם מה שהוא רוצה כדי למצב את הדגמים שלו איך שהוא רוצה...
פלזמה A410 נותנת תמונה קרובה מאד באיכותה ל-A450. גש לחנות, צפה ממרחק הצפייה שלך בתכנים כמו שלך. אם מתאים לך - תתחדש
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!