חיבור מחשב לטלוויזיה
שלום,
יש לי טליווזיה LG 37LC2RR שבה יש חיבור hdmi ובמחשב יש לי כרטיס מסך של nvidia שבו יש יציאה tv out ויציאה dvi.
אני מבין שבשביל הוידאו אני צריך לקנות כבל dvi-hdmi, אבל לא ברור לי איך אני אמור לחבר את אודיו ממחשב לטלוויזיה מכיוון שמתחת יציאה של hdmi אין חיבור אודיו. יש לי חיבורי אודיו נוספים אבל לא תחת היציאה של hdmi. יש לכם הצעה בשבילי?
יש לי טליווזיה LG 37LC2RR שבה יש חיבור hdmi ובמחשב יש לי כרטיס מסך של nvidia שבו יש יציאה tv out ויציאה dvi.
אני מבין שבשביל הוידאו אני צריך לקנות כבל dvi-hdmi, אבל לא ברור לי איך אני אמור לחבר את אודיו ממחשב לטלוויזיה מכיוון שמתחת יציאה של hdmi אין חיבור אודיו. יש לי חיבורי אודיו נוספים אבל לא תחת היציאה של hdmi. יש לכם הצעה בשבילי?
תודה על עזרתך.
אני רוצה לחבר את מחשב לטלוויזיה כדי שאני אוכל לראות סרטים hd שיש לי במחשב במסך הטלוויזיה. אז האם אני אוכל לראות hd אם אני מחבר את זה לטלוויזה לכניסה RGB?
מה ז"א כבל סטראופוני, איפה ניתן לקנות וכמה פחות או יותר זה עולה
אני רוצה לחבר את מחשב לטלוויזיה כדי שאני אוכל לראות סרטים hd שיש לי במחשב במסך הטלוויזיה. אז האם אני אוכל לראות hd אם אני מחבר את זה לטלוויזה לכניסה RGB?
מה ז"א כבל סטראופוני, איפה ניתן לקנות וכמה פחות או יותר זה עולה
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
כניסת HDMI אמורה לקבל audio גם מכניסת סטריאו שצמודה לכניסת RGB כך שאהיה אפשר לצפות בסרטי HD מהמחשב.
כבל כזה ניתן לרכש מכל סניף home center. זה כבל 3.5mm סטריאו זכר זכר רגיל.
אני משער שיעלה כ- 20 ש"ח.
http://tq-electronics.co.uk/images/Audi ... Stereo.jpg
קח בחשבון שסרטים שקודדו ב- 5.1 ישמעו ב- סטריאו.
עדיף לחבר יציאה וכניסה דיגיטלית מהמחשב למערכת קולנוע ביתית - רסיבר.
כבל כזה ניתן לרכש מכל סניף home center. זה כבל 3.5mm סטריאו זכר זכר רגיל.
אני משער שיעלה כ- 20 ש"ח.
http://tq-electronics.co.uk/images/Audi ... Stereo.jpg
קח בחשבון שסרטים שקודדו ב- 5.1 ישמעו ב- סטריאו.
עדיף לחבר יציאה וכניסה דיגיטלית מהמחשב למערכת קולנוע ביתית - רסיבר.
שוב תודה.
בגדול נראה לי שהבנתי איך לעשות את זה אבל בכל מקרה לפני שאני רץ לקנות את הכבל (hdmi-dvi) רציתי לוודא שוב שאכן אני הבנתי אותך ברור.
מבחינת וידאו:
אני מחבר dvi (מחשב) לhdmi (טלוויזיה).
מחינת אודיו:
מחבר מכרטיס קול של מחשב לחיבור של הטלוויזה של Audio IN שליד החיבור של rgb.
שאני מעביר בין הכניסות בטלוויזיה בשלט, יש לי rgb ו hdmi בנפרד, אז עדיין אני אמור לשמוע את החיבור של אודיו בrgb שאני במטלוויזיה על hdmi?
בגדול נראה לי שהבנתי איך לעשות את זה אבל בכל מקרה לפני שאני רץ לקנות את הכבל (hdmi-dvi) רציתי לוודא שוב שאכן אני הבנתי אותך ברור.
מבחינת וידאו:
אני מחבר dvi (מחשב) לhdmi (טלוויזיה).
מחינת אודיו:
מחבר מכרטיס קול של מחשב לחיבור של הטלוויזה של Audio IN שליד החיבור של rgb.
שאני מעביר בין הכניסות בטלוויזיה בשלט, יש לי rgb ו hdmi בנפרד, אז עדיין אני אמור לשמוע את החיבור של אודיו בrgb שאני במטלוויזיה על hdmi?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני לא מכיר את ה-LG שלך ולא יודע כמה כניסות HDMI יש לה, אבל בד"כ אחת מהכניסות האלה מסומנת גם כ-DVI והיא זו שמיועדת לחיבור מחשב. חיבור ה-AUDIO IN שליד חיבור ה-RGB אמור לעבוד גם מול כניסת ה-HDMI הזו.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
צודק, הכוונה ל- VGA שבמקרה או לא מעביר את הסיגנל ב- red green blue.Segev91 כתב:כן זה אותו דבר...
ואגב סליחה שאני ככה מתפרץ אבל יש לי גם שאלה בקשר לכבל RGB TO RGB,הכבל זה מעביר גם וידאו וגם אודיו ?
ואם כן,זה באיכות טובה ?...
כבל VGA אינו מעביר קול.
סליחה שאני מתקן אותך אבל כדאי שנדייק, RGB זה סוג של אות ו VGA זה סוג של חיבור.Segev91 כתב:כן זה אותו דבר...
ואגב סליחה שאני ככה מתפרץ אבל יש לי גם שאלה בקשר לכבל RGB TO RGB,הכבל זה מעביר גם וידאו וגם אודיו ?
ואם כן,זה באיכות טובה ?...
לכן הכבל הזה ניקרא VGA TO VGA .
ובהקשר לשאלה שלך, VGA מעביר רק תמונה והאיכות שלו היא מצויינת, מקום שני באיכותו לאחר DVI/HDMI.