מישהו שמע על איזה בעיה ביוזנט היום?
אני מחובר דרך נטוויזן 5MB . עד לפני שבוע בערך קיבלתי את כל רוחב הפס בחיבור לארה"ב וכעת הקצב לא עובר את ה- 1MB. גם לחבר שלי יש אותה בעיה דרך אותו ספק, הוא בדק דרך ספק אחר ולא הייתה בעיה. בבדיקה של TRACERT הוא הראה שהתקשורת עוברת דרך שרת בלונדון שגורם לעיכובים גדולים בתעבורה, כמו כן מספר ה HOPS גדול משמעותית מספק אחר. התקשרתי לתמיכה וכל מה שיכלו להגיד לי זה שאם בדיקת המהירות מול שרת בארץ תקינה אין להם מה לעשות
, לאחר קצת צעקות כל מה שהצלחתי לקבל זאת הבטחה שנציג תמיכה בכיר יתקשר אלי.
האם ניתן לבטל את ההתחייבות ולהתנתק במצב כזה (במקרה ואין פיתרון)?
האם ניתן לבטל את ההתחייבות ולהתנתק במצב כזה (במקרה ואין פיתרון)?
אצלי בימים האחרונים (במיוחד בלילה) הוא מתנתק סתם באמצע בטענה שעברתי
את מספר החיבורים המקסימלי שלי (וזה מתחיל לעצבן).
את מספר החיבורים המקסימלי שלי (וזה מתחיל לעצבן).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
HazooM,
תתעד את מספר ה-IP שלך בכל שלב. אם אתה עובר IP (למשל המודם מתנתק לך ומתחבר שנית) אז זמנית זה נראה לו כאילו שאתה מחובר במקביל בשני מקומות שונים (BIG NO NO).
תבדוק את זה.
תתעד את מספר ה-IP שלך בכל שלב. אם אתה עובר IP (למשל המודם מתנתק לך ומתחבר שנית) אז זמנית זה נראה לו כאילו שאתה מחובר במקביל בשני מקומות שונים (BIG NO NO).
תבדוק את זה.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
פורסם על בעיה בנטוויזן 013:
אמש: עומס האט את הרשת ללקוחות נטוויז'ן
במשך שעות הצהריים עד הלילה של אתמול, (א') נתקלו גולשי נטוויז'ן בקשיי גלישה לאתרים ושירותי רשת מחו"ל.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3610957,00.html
אמש: עומס האט את הרשת ללקוחות נטוויז'ן
במשך שעות הצהריים עד הלילה של אתמול, (א') נתקלו גולשי נטוויז'ן בקשיי גלישה לאתרים ושירותי רשת מחו"ל.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3610957,00.html
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
הייתה לי בעיה בקצב הורדת הנתונים למשך כמה זמן לפני כשבועיים. אני מחובר ליוזנטסרבר דרך נטויז'יון 013 . מסתבר שהייתה לי בעיה במודם הכבלים, שהוחלף. מאז הקצב הוא מלא, אבל קבצים רבים אינם יורדים בשלמותם. האם זה קורה לעוד מישהו?
.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא