מישהו שמע על איזה בעיה ביוזנט היום?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
מי ספק האינטרנט שלכם?
אני עם חיבור עסקי של 013/ברק וזה יורד לי בקצב של 578KBps ברגע זה ממש.
אני עם חיבור עסקי של 013/ברק וזה יורד לי בקצב של 578KBps ברגע זה ממש.
אגב, לא רק ביוזנט - גם טורנט חלש היום...
אני בנטויזן ADSL 5M ומוריד מיוזנט היום רק עד 150...
גם בטורנטנים המצב על הפנים (הייתי מוריד בקצבים ממש "טובים" והיום רק עד 10-13KBS).
גם בטורנטנים המצב על הפנים (הייתי מוריד בקצבים ממש "טובים" והיום רק עד 10-13KBS).
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אם הבעיב היא אצל הספק אינטרנט שלכם ומהאתר של הספק אתם מורידים במלוא המהירות אז כמה חיבורים בו זמנית אל שרת החדשות בדר"כ פותר את הבעיה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
הבעיה היא לא אצל ספק האינטרנט. בדקתי את מהירות התעבורה שלי מול אתרים בחו"ל – יש לי 5 מ"ב. הבעיה היא בתעבורה מיוזנט.danlior כתב:אם הבעיב היא אצל הספק אינטרנט שלכם ומהאתר של הספק אתם מורידים במלוא המהירות אז כמה חיבורים בו זמנית אל שרת החדשות בדר"כ פותר את הבעיה....
.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

הבעיה היא לא אצל ספק האינטרנט. בדקתי את מהירות התעבורה שלי מול אתרים בחו"ל – יש לי 5 ג'יגה. הבעיה היא בתעבורה מיוזנט.danlior כתב:אם הבעיב היא אצל הספק אינטרנט שלכם ומהאתר של הספק אתם מורידים במלוא המהירות אז כמה חיבורים בו זמנית אל שרת החדשות בדר"כ פותר את הבעיה....
.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
זה לא אומר כלום. יכול להיות שאין לך גישה טובה לאתר. נסה להגדיר 6-8 חיבורים מקבילים בקורא החדשותשלך ותראה איך הקצב ניפתח.Joshua_G כתב:הבעיה היא לא אצל ספק האינטרנט. בדקתי את מהירות התעבורה שלי מול אתרים בחו"ל – יש לי 5 ג'יגה. הבעיה היא בתעבורה מיוזנט.danlior כתב:אם הבעיב היא אצל הספק אינטרנט שלכם ומהאתר של הספק אתם מורידים במלוא המהירות אז כמה חיבורים בו זמנית אל שרת החדשות בדר"כ פותר את הבעיה....
....
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

יש לי חיבור טוב עם נפח העברת נתונים מלא לארה"ב. יותר מזה לא צריך.danlior כתב:זה לא אומר כלום. יכול להיות שאין לך גישה טובה לאתר. נסה להגדיר 6-8 חיבורים מקבילים בקורא החדשותשלך ותראה איך הקצב ניפתח.Joshua_G כתב:הבעיה היא לא אצל ספק האינטרנט. בדקתי את מהירות התעבורה שלי מול אתרים בחו"ל – יש לי 5 ג'יגה. הבעיה היא בתעבורה מיוזנט.danlior כתב:אם הבעיב היא אצל הספק אינטרנט שלכם ומהאתר של הספק אתם מורידים במלוא המהירות אז כמה חיבורים בו זמנית אל שרת החדשות בדר"כ פותר את הבעיה..........
לבד מזה, יש לי 20 חיבורים מקבילים ליוזנט.
בנוסף, הבעיה משותפת למשתתפים רבים.
.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים