קניית פלאפון חדש

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
HBS פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה, הגעתי למסקנה, שדי מספיק, צריך לפנק את עצמי בפלאפון חדש, אחרי הרבה זמן עם ה E1 שלי שהפך לאגדה בפני עצמו חח:)
אייפון תמיד היה בגדר חלום כלשהוא, אבל אין לי את הזמן והכסף לחכות עד שהוא יגיע למצב שאני אוכל לקנות אותו במחיר נורמלי ובזמן הקרוב, ככה שהוא בחוץ.
אני לקוח של סלקום, וככה גם כל משפחתי (5 פלאפונים) כך שהעדיפות הגבוהה היא להישאר בסלקום.
ראיתי עכשיו שיש מבצע על טלפונים חדשים, עם החזרים כלשהם על הטלפונים למדברים מעל 150 שח בחודש (דבר שאני עושה לבטח), ובכל מקרה צריך להתחבר לדור השלישי בכל מצב שהוא, ככה שכל טלפון ייתא לי 20 שקל לחודש למשך 36 חודשים (עניין של 600+ שח, דבר שאני יכול לסבול)...
צמצתי את הבחירה שלי למספר פלאפונים:
SAMSUNG i600
SAMSUNG F480
NOKIA e71

בנוגע ל E71, הספקתי קצת לשחק בו. ככלל, הוא ניראה לי מאוד "מובגר כזה" (אנוכי בן 19 וחצי, חייל:)), יותר מדי תדמית של איש עסקים, וכן יש בו יותר מדי אפליקציות שאין לי מה לעשות איתן, ככה שהוא איכשהוא קיבל כמה נקודות שליליות בתחרות הזאת.
מה שנשאר זה שני הפלאפונים של סמסונג שהם כרגע יותר אופציה, אבל עדיין, יש לי מספר שאלות בנוגע לכל המכשירים:
1. בנוגע לדפדפן של האינטרנט בשלושת המכשירים, האם הוא כמו באייפון, כלומר דפדפן רגיל כמו במחשב, או שהוא דפדפן מותאם לפלאפון? ניתן לצפות בסרטים (פלאש וכדומה) וכל מיני תוכנות אחרות שקיימות באייפון שקיימות גם בטלפונים הללו בנוגע לתחום של הדפדפן והאינטרנט?
2. בנוגע למקלדת, שאני מקליד הודעה או סתם כותב כתובת בדפדפן, ב F480, יש לי מקלדת וירטואלית מלאה על המסך? אם לא, מה כן מופיע על המסך?
3. ניתן לתכנת למכשירים הנל תוכנות מקוד פתוח? כלומר, ייצאו תוכנות, משחקים ושאר ירקות למכשירים הללו כמו לאייפון או שלא?

ככלל, אשמח לשמוע חוויות מאנשים שמחזיקים אחד מהפלאפונים הנל, המלצות - חיוביות או שליליות, ביקורות טובות על הפלאפונים ברשת, כל דבר בהחלט יתקבל בברכה....

תודה רבה מראש לאנשים שיעזרו..המשך סופש נעים לכולם (Y)

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”